Benim eve gel sen zaten tam bir antikacı dükkanı neler var nelerŞahane bir sunum dahaEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Bu kategoride bütün bakırlar çıktı ortaya
Ne güzel:) Ben de çok severim ankita tarz eşyaları. Fazla olanı gönder, kalabalık yapmasınBenim eve gel sen zaten tam bir antikacı dükkanı neler var nelerSağ ol canım benim Çok teşekkürler
Ya sana şöyle söyleyeyim Anneannemin ilk evlendiği koltuğa varana kadar sandıklar pikaplar plaklar Zemzem takımları kahve fincanları Allah sana neler anlatayım neler saymakla bitmezNe güzel:) Ben de çok severim ankita tarz eşyaları. Fazla olanı gönder, kalabalık yapmasın
Oy oyyYa sana şöyle söyleyeyim Anneannemin ilk evlendiği koltuğa varana kadar sandıklar pikaplar plaklar Zemzem takımları kahve fincanları Allah sana neler anlatayım neler saymakla bitmez
Oy oyyO kadar antika yıllar sonra kat kat değerlenir
Benim merkez de doğdum büyüdüm şuan ilçesindeyim köyüm çok yakın menemen e zatenAynen yakinlar aliaga menemen tarafi manisayla yanyana sayilir zaten
Yaa manisayi severim ben halki cok ice yakin bundan 10 15 sene evvel bir kac organizasyon icin gelmistim manisa kebabi yemistim hergunBenim merkez de doğdum büyüdüm şuan ilçesindeyim köyüm çok yakın menemen e zaten
28 yıllık bir Manisa li olarak söylüyorumYaa manisayi severim ben halki cok ice yakin bundan 10 15 sene evvel bir kac organizasyon icin gelmistim manisa kebabi yemistim hergunbak hep yiyorum heryerde
Yapma yaaa28 yıllık bir Manisa li olarak söylüyorum
Hiç Manisa kebabı yemedim
Çok güzeldegeri degil aslinda kullanmayi seviyorum saklamiyorum salonumun bir kismi bakEki Görüntüle 2233204 Eki Görüntüle 2233205 bak.plaklarimin bazilari uzerlerini okusana bir
Birde 50 yıllık tabakla hava atiyorum bendedegeri degil aslinda kullanmayi seviyorum saklamiyorum salonumun bir kismi bakEki Görüntüle 2233204 Eki Görüntüle 2233205 bak.plaklarimin bazilari uzerlerini okusana bir
Dinlemrk muhtesen tavsiye edrim bana diyorlar ac telf bilgisayardan ama bunun zevki ayriÇok güzelSevemedim kara gözlüm sözleri yazanın Orhan Gencebay olduğunu da şimdi öğrensim
Denemeni tavsiye ederim cnm biz bayila bayila yiyoruz her kisKirmizi askina diyorummmcok guzel olmus cok begendim corbani ellerine saglik canim.
Ilk defa yas tarhana goruyorum bu arada merak ettim
Basarilar dilerim
AhahahaBirde 50 yıllık tabakla hava atiyorum bende
Cok tesekkurler canim benimEllerine sağlık canım herzaman ki gibi çok başarılı sunumun kısmetin bol olsun :)
Ohhh ohh afiyetler olsun cnmbayılırım eşim tokat zilenin bir köyünden. kayınvalidem sık sık yapar çook severim.