- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Sagol cnm benimEline sağlık nefis görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm benimEline sağlık nefis görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Vaaaay annaneye paaaaaakdegeri degil aslinda kullanmayi seviyorum saklamiyorumsalonumun bir kismi bakEki Görüntüle 2233204 Eki Görüntüle 2233205 bak.plaklarimin bazilari uzerlerini okusana bir
Canim yumurtali fasulyede bugun yaptim inanir misin tesekkurlr canm benimVaaaay annaneye paaaaaak
Çorba kokusuna geldim elinize sağlık,pek güzel görünüyor
Batta yapın Tokattan,yumurtalı fasulye bir de,tek tokatlı tanıdığım daha bana yapacaktaaaaa,yedirecekteeeee
Sagol canm benimm.benim sunumlar hep ozelidir geriye donuk son 10 15 yarismada daEllerine saglik canimsunum cok guzel bu sefer herkes cok calismis belli
Oyleymisiz canim yaaEvlam biz seninle hemserimiymisiz yaaa bayildiiim
Cok tesekkurler canm benimEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum
Evet canm buda o kuru tarhananin yaşi cok tesekkurlerEllerine sağlık bende bu tarhanayı hiç duymadım bi kuru bide toz olanı biliyorum
Ohhh ohhh misss benim anane kokenim niksar canm babadan AlmusluyumMüthiş bir çorbadır hanımlar üzerine biz bazen sosunu yaparken sarımsak nane yaparız o da harika olur..Az tarhana nöbetinde durmadım balkonda kuşlar yemesin diye
Ellerine sağlık uzun zamandır özlediğim bir lezzetti..
Memleketime gitsemde yesem dedim
Niksarlıyım bende
Sagol canisiEline saglik, senin sunumda harika:)
Cok tesekkurler canmSunumuna tek kelimeyle bayıldım:) ellerine sağlık başarılar dilerim
Oyleymisiz canim yaa
Tesekkurler canmEline sağlık başarılar