Mesela İzmir yöresinde öyle kaymagi kaynatıp kaynatıp tartı yapıyorlar aynı dediğin gibi Kahvaltıları falan çıkarıp eritip ekmek banarlar Makarnaya sos yaparlar ve inanılmaz güzel olur Kayınvalidem tarafında da yine kaymagi kaynatıp mısır unu ekleyip havitzi diye bir Gürcü yemeği yaparlar O da çok güzel olur zaten kaymağın girip de kötü olduğu bir şey hiç bilmiyorumÖyle şeyleri seviyorum yumurta diyince aklıma direkt şey geldi bizde sütun kaymağını alırız iyice kavururuz kahverengi olur sonra içine yumurta kirariz dolapta uzun süre durar hatta
Aklıma o geldi sanırım onu andırır tadı :)
Sağ ol canım benim Çok teşekkürlerEllerine sağlık canım, sunum yıkılıyor. Yarışmada başarılar dilerim
Acaba mi
Anammm adını da biliyorsun ben bilinmez diye yazmadımMesela İzmir yöresinde öyle kaymagi kaynatıp kaynatıp tartı yapıyorlar aynı dediğin gibi Kahvaltıları falan çıkarıp eritip ekmek banarlar Makarnaya sos yaparlar ve inanılmaz güzel olur Kayınvalidem tarafında da yine kaymagi kaynatıp mısır unu ekleyip havitzi diye bir Gürcü yemeği yaparlar O da çok güzel olur zaten kaymağın girip de kötü olduğu bir şey hiç bilmiyorum
Allahim suan cok açimmmne yesem
O tartiyi mantı üzerine döktün mu hiçMesela İzmir yöresinde öyle kaymagi kaynatıp kaynatıp tartı yapıyorlar aynı dediğin gibi Kahvaltıları falan çıkarıp eritip ekmek banarlar Makarnaya sos yaparlar ve inanılmaz güzel olur Kayınvalidem tarafında da yine kaymagi kaynatıp mısır unu ekleyip havitzi diye bir Gürcü yemeği yaparlar O da çok güzel olur zaten kaymağın girip de kötü olduğu bir şey hiç bilmiyorum
Allahim suan cok açimmmne yesem
Ben bilirimmmAnammm adını da biliyorsun ben bilinmez diye yazmadım
Yok ekmek bandim birde makarna yagladim ama sanirim dokmeliyimO tartiyi mantı üzerine döktün mu hiç
Biz kilo ile alıyorduk onu sonra deiddm niye kendim yapmıyorumBen bilirimmm
Yok ekmek bandim birde makarna yagladim ama sanirim dokmeliyim
o değilde gerçekten çok canım çekti olsa da pişirseydim çok severim güneşte kurutulunca aşırı aşırı aşırı lezzetli oluyordur basim dondu
Evet onu da yapıyorum aradao değilde gerçekten çok canım çekti olsa da pişirseydim çok severim güneşte kurutulunca aşırı aşırı aşırı lezzetli oluyor
ya Ben İzmir'den alıyorum ablam sağ olsun sakıpağa diye bir yer var oradan kilo kilo alıyorum sağ olsun yardımcı oluyor ablam kargoluyor en son 2 kilo daha aldmBiz kilo ile alıyorduk onu sonra deiddm niye kendim yapmıyorum..
5 kilo süt aldığımda alıyorum üstünü ama bir kahvaltıda yiyoruz onu yetmiyor
Orayı bilmiyorum da biz Manisa köylerinden temin ediyoruz :))ya Ben İzmir'den alıyorum ablam sağ olsun sakıpağa diye bir yer var oradan kilo kilo alıyorum sağ olsun yardımcı oluyor ablam kargoluyor en son 2 kilo daha aldm
yetmez ya Aynen bizde de kaymak Çok tüketiliyor
İçligimin yakasıda sıra sıra nakış yarYola yolladim senide yollar yormasin seni. Hızır elinden tutsunda bana getirsin seni
Memleket çorbamı olunca otantik bir sunum yapayım dedim canım Sağ ol canım benim
Eskilerden di sali gunu pazar kurulur almusa allah cesit cesit insan kasetci murat abinin dukkandan bangir bangir muzik sesleri gelirdi bir bu turkuyu calardi bir ellik turkusunuİçligimin yakasıda sıra sıra nakış yar
Kurban olam boyunada o ne biçim bakış yar 
Aynen yakinlar aliaga menemen tarafi manisayla yanyana sayilir zatenOrayı bilmiyorum da biz Manisa köylerinden temin ediyoruz :))
Evet evet bende çok özledim gidekEskilerden di sali gunu pazar kurulur almusa allah cesit cesit insan kasetci murat abinin dukkandan bangir bangir muzik sesleri gelirdi bir bu turkuyu calardi bir ellik turkusunuhadi memleketeee gidekkkk
Evet evet bende çok özledim gidek
Bizim köyden her salı pazara giderler hatta günlük servisler var ücretli sabah erkenden gidip akşam üzeri dönerler
Sağ ol canım çok teşekkürlerbu çorbayı da çok severimyarışmada başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?