Todisch'in baba evi...

todisch

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
607
9
318
İstanbul
Geçen sene ki evimizden kareler..
Yakın bir zamanda veda edeceğim (mafoldumben) bu an ki evimizin de fotoğraflarını çektikten sonra eklerim inşallah..

26548740.jpg

84420652.jpg

47332475.jpg

68210584.jpg

17945695.jpg

74400454.jpg

Son düzenleme:
eviniz çok güzel ve büyük ,özellikle ebeveyn yatak odasını ve mutfağı beğendim ,ferah duruyor ,sizin odanızda hoş ,heryer tertip düzen içinde tertemiz ,bazı şeyleri neden mozaiklediniz merak ettim ..güle güle oturun ..

teşekkür ederim canım..
bazı şeylerin görünmesini istemediğim için mozaikledim şeker )
turuncu mozaikli olan yerler fotoğrafların tarih ve saat bilgileri..

Todisch kardes babaevin cok güzelmis güle güle saglicakla otursunlar :)
Seninde dügünün var saniyorum babevinden ayrilacaksin Allah c.c sanada hayirli bir yuva nasib etsin
arada bir takip ediyorum seni :)

Dügününe az kalmis üzülme onlarida ziyaret edersin :)

gerçekten cok ferah ve tertemiz güle güle oturun inşallah çok beğendim
En güzel ev baba evi.
Güle güle huzurla otursunlar inş.
Teşekkür ederim amin inşaAllah..
Todisch kardes babaevin cok güzelmis güle güle saglicakla otursunlar :)
Seninde dügünün var saniyorum babevinden ayrilacaksin Allah c.c sanada hayirli bir yuva nasib etsin
arada bir takip ediyorum seni :)

Dügününe az kalmis üzülme onlarida ziyaret edersin :)
Teşekkür ederim canım.Allah razı olsun..
Evet 45 gün kaldı benim düğünüme de.. ayrılmak çok zor geliyor düşündükçe üzülüyorum.. mafoldumben
güle güle oturun ne güzel baba eviniz varmış
teşekkür ederim canım..
bu ev bir önceki evimiz yakın zamanda da şu an ki evimizi fotoğraflarım inşallah..

koridor ve antredeki kilimler çok hoşuma gitti....nereden aldınız....hint kilimi bunlar öyle değil mi?

oh mis gibi tertemiz bir ev her zamanki gibi herşey çok güzel tatlım taşındınız bi gelmedim ewlnemeden gelicem ama :P kendi evinin resimlerinide görürüz inşallah canım benimopuyorumnanaktan

todishim ohh ne güzel pir pak ferah bir eviniz var....nasıl bırakçan kız o odayııışakkıdı şaka bi yanada inş kendi evininde resimlerini eklersin canım... tabe yüksek makam izin verirseesempatiksalakcinni

bende annenlerin yatak odasını çok beğendim.. modern ve klasik bir hava var...güzel yani :)

oh mis gibi tertemiz bir ev her zamanki gibi herşey çok güzel tatlım taşındınız bi gelmedim ewlnemeden gelicem ama :P kendi evinin resimlerinide görürüz inşallah canım benimopuyorumnanaktan
:umursamaz: heaa gelecen tabii.. evleniyom kızııım ne kaldı şurdaa hıhh
teşekkür ederim tatlımm mujokss

todishim ohh ne güzel pir pak ferah bir eviniz var....nasıl bırakçan kız o odayııışakkıdı şaka bi yanada inş kendi evininde resimlerini eklersin canım... tabe yüksek makam izin verirseesempatiksalakcinni
talyacım bilemeyrım bende nası bırakıcam odamı evimi mafoldumben
heaamaan ne diyecek canım ona da.. eklerim inşallah.. tabi netim olursa :/

bende beğendim :)
bende teşekkür ettim ))
bende annenlerin yatak odasını çok beğendim.. modern ve klasik bir hava var...güzel yani :)
teşekkürler yani ))

Back
X