Canım bence önce kilonla yüzleşmelisin.
Ben de kaç kilo olduğumu bilmediğim için kendimi kandırıyordum. Evet bir iki kilo almışımdır ama sorun değil diyordum.
Geçenlerde tartıya çıktım ve sonrasında hüngür hüngür ağladım :/
Asla tahmin edemezdim öyle bir rakama ulaşabileceğimi...
Ve o rakamı o tartıda görmeseydim işin ciddiyetini anlayıp diyete başlamazdım.
Şimdi 2-3 haftadır çok dikkat ediyorum ve üç dört kilo kadar vermişim.
Bence kontrolü bir an önce ele almak için durumunla yüzleş.
Biraz dikkat et, hareketi arttır. En önemlisi de bunu hayat tarzın haline getir.
Sadece şekeri bile çıkarsan hayatından çok şey farkediyor. Emin ol.
Başarılar.
günaydın :) bugün biraz daha mutlu hissediyorum kendimi. buraya sorunumu yazmam bile fayda etti.
çok teşekkür ederim önerilerin için :) demek ki patates ve ekmek yüzünden veremedim kilo. bundan sonra asla akşam patates ve ekmek yok :) yalnız ben çayı şekersiz kesinlikle içemiyorum. cayı 2 bardağa indirsem gunde 4 küp seker almış olurum. cok olurmu ki?
birde elma sirkeli su mideye zararlı diye duymuştum onun yerine ben salataya sirke koyuyorum.
salata demişken zeytinyağsız kesinlikle yiyemiyorum. sizce dökmelimiyim? yada ne kadar dokmeliyim?
bu arada tartılcaktım bugün ama regl sancılarım başladı. yakında özel günlerim başlıycak sanırım. bittikten sonra tartılsam benim için daha iyi olur diye düşündüm.
daha kahvaltı yapmadım. yediklerimi yazmaya devam etcem. önerilerinizi bekliyorum. cok sağolun :)
BEN DE KORKUYORUM bugunlerde ozellikle... 59.5 falan oldum 56'ydim bi ara noldu bana yaa hemen kilo vermem lazim ama surekli yemek yiyorum
canım merak ettım dıyet urun derken acıklrmısın ne olduğunu bıde sade sodayamı lımon sıktın yoksa lımonlu kendınden olandansa kotu ıcme sade ıc cunku onlarda tadlandırıcılar varmıs kılo yapmayada destekmıs arada meyve de ye hazır ucu bır aradalardan ıkıye bolup paketı ıc yesıl cayıda ıcmeye calıs layt sut kahvaltıda ıc faydası oluyo canımmerhaba günlüğüm ve arkadaşlar... bugün sabah 10 da uyandım. diyet ürünüm geldi sonunda :)
saat 12.30 da 300gr yağsız yoğurdumla diyet ürünümü karıştırdım bi güzel afiyetle yedim. sonra limonlu soda içtim
saat 18.00 gibi akşam bu sefer 300ml yağsız yogurda diyet ürünümü karıstırıp yiycem.
bol bol su içmeyi de ihmal etmiyorum. yalnız su ve soda içmekten sıkıldım artıkbu aksam kendime güzel bi kahve yapcam sekersiz ama sut tozu koycam
kendimde gercekten hiç bi değişiklik hissetmiyorum :/
neyse pazartesi günü de tartılıp kilo tablosundan bende yapcam :) o zaman görcez değişiklik varmı yokmu :)
canım merak ettım dıyet urun derken acıklrmısın ne olduğunu bıde sade sodayamı lımon sıktın yoksa lımonlu kendınden olandansa kotu ıcme sade ıc cunku onlarda tadlandırıcılar varmıs kılo yapmayada destekmıs arada meyve de ye hazır ucu bır aradalardan ıkıye bolup paketı ıc yesıl cayıda ıcmeye calıs layt sut kahvaltıda ıc faydası oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?