Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

yok canım boşa gitmemiştir elbet faydası olmuştur ama benim dediğim gibi kullanırsan tam faydasını görürsün canım

İkinci ayda hamile kaldım canım.. Hiç stres yapma, değerlerin normale döndüğünde hemen kalırsın :) İlacını düzenli kullan. Sabah aç karnına ve olabildiğince aynı saatte içiyorsun.

hep aynı saatte içiyorum canım inş bizde biran önce kavuşuruz meleklerimize.bu ay doktorum bana korunmamı söyledi çok yüksek bu seviyede hamile kalamazsın kalırsan düşük yaparsın dedi bu ay tatildeyim bidaki aya kısmetse.seninde kucağına almayı nasip etsin Allahım burda bizde teyze olma sevincini yaşarız

Âmin canım inşallah. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Düşük olunca çok üzülüyor insan. Ben hiç yaşamadım çok şükür ama yaşayan arkadaşlar oldu. Sen doktorunu dinle. Değerlerin normale dönsün önce. Zaten ben de öyle hamile kalmıştım. İnşallah yaşayacaksın sen de bu mutluluğu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım naptın adetin geldimi inş gelmemiştir müjdeli haberler verirsin

Günaydın canım henüz gelen yok.
Ama ben ilaçsız adet olamıyorum genelde. Onu da hesaplamak lazım.
Hamile olmasam da gelmeyebilir adetim.
Gelmezse pazartesi test yaptırcam.

bende hamile kalamyınca hormon testinde tiroitim olduğunu öğrendim yüksek çıktı, 1,5 ayda normal seviyeye düştü dr bana çok sağlıklısın yumurtaların güzel çalışıyo diyo bizim asıl sorunumuz varikosel inşallah ondanda kurtulup bebeğimize kavuşabiliriz

Kizlarrrrr dun test yaptim ilk dk tek cizgiyi gorunce moralim bozuldu attim bi sure sonra baktim ki 2 cizgi cikmis belli ama cok kirmizi degil hamilemiyim acaba

galaxsy s 4

Kizlarrrrr dun test yaptim ilk dk tek cizgiyi gorunce moralim bozuldu attim bi sure sonra baktim ki 2 cizgi cikmis belli ama cok kirmizi degil hamilemiyim acaba

galaxsy s 4

canım benim ilk hamileliğimde öle olmuştu bir süre sonra çıkmıştı.ama geçen ayda yaptım 5 saat sonra baktım ikincisi vardı ama tabi hamile değilmişim.ne kadar zaman sonra baktın bi tane daha test al yap tekrar genelde bişey yoksa ikinci çizgi hiç çıkmıyor.benim geçen ay yaptığım bozuktu sanırım.bitane daha al yap çok heyecanlandım haber ver muhakkak canım inş hamişsindir.

inş canım Allah isteyen herkese nasip etsin ben daha ilaca yeni başladım bu ay doktorum önermedi bidaki aya başlıcaz kısmetse.peki varikosel ameliyatı oldumu eşin ameliyattan sonra düzelme oluyormuş

Merhaba kizlar bende de hipertiroidi var evli degilim ancak hastalikla ilgili bilgi sahibi oldugumu dusunuyorum, lutfen sadece dahiliye uzmanina test yaptirmakla kalmayin endkronoloji uzmanina da bir gorunun, benim de sonradan cikti sebebini sordugumda belki stres kaynakli olabilir demisti doktorum, fazla calisiyor benimki ilacim sabah ogle aksam ac karna ama benim pek duzenli ictigim soylenemez, yalnizca prospektusunde istenmeyen gebeliklerde cocugun troid olma riski artar gibi bir ibare okudum saniyorum. Ben kafama takmiyorum nodulum de var biyopsi ihtimali de var. umarim herkes en yakin zamanda sagligina kavusur, evli olan arkadaslarda hem bebeklerine hem sagliklarina birlikte kavusurlar.😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.ben şimdilik burdaki doktoruma gidiyorum ama dediğin gibi işimden bulduğum ilk fırsatta endkronoloji uzmanina da gidicem.sende canım evlediğin zaman bari ilacını düzenli kullanda Allah kolaycık bebişini kucağına versin

Canim attim hemen ne zaman cikti bilmyorum ama hamile degilim sanirim anneme gosterdim ama degilsindir dedi pazartsi doktora gidiyorum

galaxsy s 4

Canım hipertiroidde düzenli endokrinolojiye git, ilerleyen hipertiroid gözüne kadar vurur..başıma geldiği için söylüyorum..ve hipertiroid hipo gibi değil kötü huyluya dönebilir zamanla..tabi hastalığının derecesini bilmiyorum..
Ben 3 sene evvel hipertiroid teşhisi koyuldu gözlerime yansımıştı hastalık GRAVES hastalığı..bi süre ilaç tedavisi oldum ardından ameliyatla tiroid bezlerim komple alındı kortizon atom vs çok şükür iyileştim...
Şimdi çok yeni hamileyim korkularım elbet var hem de fazlasıyla endişeliyim ama dr.a düzenli gidiyorum..inşallah bizlerde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz:) İNŞALLAH...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım Allah isteyen herkese nasip etsin ben daha ilaca yeni başladım bu ay doktorum önermedi bidaki aya başlıcaz kısmetse.peki varikosel ameliyatı oldumu eşin ameliyattan sonra düzelme oluyormuş

ameliyat olmadı değerler çok düşük değil dr ameliayt önermedi ilaç kullanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…