Kullandgmz ilacin bebeğe hic br zarari yok bz vucudumyza eksik olan hormonu aliyoruz bunu bebek içinde almk zorundayız baska yapilacak bsy yok zaten
Rica ederim hayrli saglikli bebislerSevtan selamlar,
Çok teşekkür ederim.
Haklısın, başka da çare yok :)
Rica ederim hayrli saglikli bebisler
çok iyi ne kadar zaman da bu değerler oldu benimde 20 gün önce 5 di bakalım 1 hafta sonra tekrar bakıcam
merhaba bayanlar tiroid olduğunu bir ay önce öğrendim ama nerdeyse 2 yıldır bebek istiyorum tsh değerim 1 ay önce 9 çıktı şimdi ise 5 hamile olup tsh değeri normalin üstünde olan varmı lütfen bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize umut olalım dolayısıyla tsh değerimin yüksek olmasından dolayıhamile kalmam zorlaşmış bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum heyecanla bekliyorum benim gibi olan varsa bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşalım dualaarda buluşalı
merhaba cnm ben troid ameliyatı oldum ve tsh değerim hep düşüktü ilacımın dozunu düşürdü doktor ve 0.30 larda gebe kaldım bu gün yine kan verdim bakalım kaç oldu değerlerkızlar selam..tirodim yüksek olduğu için euthyrox 150 lik kullanıyordum..bu sırada klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum..ilk denememiz negatif..bu ay tekrar deneyeceğiz..ama dün yaptırdığımn tahlil sonuçlarımda tsh değerim 0,061 çıktı..t3 t4 normal..doktorum uzakta,yarın doktora gidicem ama zaman kaybetmiyeyim diyeeuthyrox un dozunu 75 mg a düşürdüm..asıl merak ettiğim bu değer yükselmezse klomen tedavisi ne devam edilirmi acaba..başına böyle bir şey gelen varmı..hepimize acil şifalar inşallah..
öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim..sana da çok geçmiş olsun..evet malesef..aynı dozda almaya devam etmek istemedim..fazla geliyo belli dedim..:)..kendi dozumu 3 gün kullanıcam sadece...yarın doktora gidicemde içim içimi yiyor..bu ay klomeni ertelemem gerekir diye merak ediyorum..Bu arada ilacın dozunu kendinmi düşürdün ????
:))...bu arada alttaki bilgiyi şimdi farkettim..bebeğini Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almak nasip etsin ALLAH..Bu arada ilacın dozunu kendinmi düşürdün ????
Amin cnm Rabbim isteyen herkese versin inşallah,sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişin olur doktora gidince buraya da yaz cnm:))...bu arada alttaki bilgiyi şimdi farkettim..bebeğini Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almak nasip etsin ALLAH..
endokrinemi gitcen kadın doğumamı endokrine gitceksen sabah ilacını içmeden git kan verirsen gerçi biliyorsundur :)öncelikle ilginden dolayı teşekkür ederim..sana da çok geçmiş olsun..evet malesef..aynı dozda almaya devam etmek istemedim..fazla geliyo belli dedim..:)..kendi dozumu 3 gün kullanıcam sadece...yarın doktora gidicemde içim içimi yiyor..bu ay klomeni ertelemem gerekir diye merak ediyorum.....
Amin cnm Rabbim isteyen herkese versin inşallah,sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişin olur doktora gidince buraya da yaz cnm
bugun doktora gittim, dahiliye ve kadin doguma..ilacimi kendim 150 den 75 e dusurmustum..uc gunde 0.06 dan 0.1 e cikmis..ayni 75 devam edicekmisim..kadin dogum doktorumda klomen tedavisinde, tsh in dusuk olmasinin bir engel olmayacagini soyledi..daha klomene 10 gunum var o zamana kadar dengelenir insallah..acil sifalar herkeze..Amin cnm Rabbim isteyen herkese versin inşallah,sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişin olur doktora gidince buraya da yaz cnm
Geçmiş olsun tekrardan tsh ın düşük olması gebe kalmayı da zorlaştırıyo 0.1 çok iyi ,zaten 10 güne kadarda biraz daha yükselir veee bebişin gelir inşallahbugun doktora gittim, dahiliye ve kadin doguma..ilacimi kendim 150 den 75 e dusurmustum..uc gunde 0.06 dan 0.1 e cikmis..ayni 75 devam edicekmisim..kadin dogum doktorumda klomen tedavisinde, tsh in dusuk olmasinin bir engel olmayacagini soyledi..daha klomene 10 gunum var o zamana kadar dengelenir insallah..acil sifalar herkeze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?