Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

Slm kızlar bende hamıleyım tsh 19.96 ydı daha hapım bıtmedı kontrol ıcın ama yarın dr a gıdıcem ınsallah hemen duser.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Canım merhaba. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Benim de tsh 14 çıktı. Hangi ilacı kullanıyorsun. Bir de kaç mg lık merak ettim.

Canım merhaba. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Benim de tsh 14 çıktı. Hangi ilacı kullanıyorsun. Bir de kaç mg lık merak ettim.

mrb cnm experıox 50 mg kullanıyorum cnm. bu arada en son bi kutu bitirince 2,69 düştü ama gebelik boyunca hep kullanıcam aynı hapı.

Troid duzene girince kilo veriyosun canim merak etme.bebek dusunuyomusun

Canim daha stres yapmak icin erken yenisin daha.ben gecen sene dusuk yaptim ama troid yizunden mi bilemiyorum.bende daha yeni ogrendim 3ay filan oluyo ilk dustu yine yukseldi ilacin dozu yeterli gelmefi.bizde calismalara devam ediyoruz.bence ovulosyon testi kullanma.bana doktorum kyllanma dedi daha cok stres yaparsin olmax dedi.biliyosun stres hamile kalanayi cok engelliyo.ins biran once bebisinin haberini alirsin canim

baslayacagım ama yumurtlama dönemim geçti sanırım. ilaca devam edicem evet doktor oyle dedi... ömür boyu kullanacak mıyım ki? inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi birbirimize ulaştırırız :)

Canim bayadir girmiyorum varmi bi gelisme mujde

Canim.sende bi gelisme varmi

Canim.sende bi gelisme varmi

canım tiroid ilacımı kullanıorum doktorum günlük yarısı iç demişti geçen gttgmde tsh pek düşmemiş o yüzden doktorum tamamını içmeye devam et dedi yarımken tama çıkardı ağustosun ilk haftası kontrolüm var

bu arada normalde ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu
ama hala adet olmadım bugünle birlikte 5 gün gecikmiş oldu
bnm zaten genellikle 3-5 gün ileri attığı oluyo adeti bekliyorum inş adet olmam cumaya kadar beklicem cuma gününe kadar adet olmazsam test yapcam beklemedeyim.

sende ne var ne yok ?

canım ben de de troit vardı hemde hamile kaldığım ilk ay oluştu çok yüksekti hatta hamile kalmam mucizey olmuş okadar yüksekti ama tedavi hamileliğim boyunca devam etti çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu hiç korkma

Ben ilc kullaniyrdum bekarkende, 3 ayda hamile kaldim sorun olmadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsey sorucam bilen varsa cevap verirse cok sevinirim :)
Benim t3 t4 e bakilmadi ama kadin dogum dr istedigi tahlillerde tsh 5.14 görünüyo yanj yuksek ve ben bu tahlili yaptirdiktan birkac gun sonra kimyasal gebelik gecirdigimi farkettim. Gerci bende toxoplazma ve cvm igmler pozitif cikti ama tsh in 5.14 degerde olmadi dusuk yapmaya sebeb midir yani bu deger bile yuksek mi sayiliyo?

Bu deger Yüksek sayiliyo. Normali 1 ile 2,5 aradinda bi deger olmali. 5.14 sizinki ilac kullanmalisiniz.
Düsuge direk sebep bumudur bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu deger Yüksek sayiliyo. Normali 1 ile 2,5 aradinda bi deger olmali. 5.14 sizinki ilac kullanmalisiniz.
Düsuge direk sebep bumudur bilmiyorum.

Tesekkur ederim :)

Bayanlar merhaba, bir konuda fikrinizi istiyorum biz agustos ayinda tup bébék deneyecegiz esimin sperm degerlerinin dusuk olmasi sebebi ile. Bende troid hastasiyim ancak bebek olmamasi île ilgili bende bir sorun olmadigi soylendi. Sadece tup bebek doktorum hormon degerlerime bakip endokrincinizle bir gorusun dedi endokrinci ise hamile kaldiginda bakacagiz normal diyor degerlerimde tsh:0,04 T4:18 bu degerler sizce gebe kalmayi etkilermi ben birde yurtdisinda oldugum icin doktorlarada Tam anlatamiyirum tedirginligimi
Bu arada Allah herkesin umutlarini gercege cevirir insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsh degeriniz normal hamilelige engel degil.

hayır, düşük tsh düşük sebebi ama yükseği değil, bundan daha yüksek değerlerle bile hamile kalmaya izin veriyor doktorlar ama hamile kalınca endokrinci yada dahiliyeci acilen ilaç dozunu ayarlayıp ilk 3 ay bitene kadar 2,5 altına düşürüyorlar bebeğin zeka gelişimi açısından gerekli böyle olması.
yani normalde hamile değilken 4.80 altında hamileyken 2,5 gibi olmalı. seninki biraz yüksek ilaç kullanman lazım. zaten yüksek tsh gebe kalmayıda zorlaştırıyor ben 3ün altına inene kadar hamile kalamadım. bence gebelik planlıyorsanız doktorunuzla görüşüp baştan değeri düşürüp işi sağlama alın.

Cok tesekkurler peki ilaci sadece endokrinci mi veriyo kadin dogum yazmiyo dimi?

bebek düşündüğümüz için kontol amaçlı Hastaneye kadın doğum doktoruna gittim doktorumuz kan tahlili istedi ultrasonda hiç bşi çıkmadı kan tahlilimde guatr çıktı ama düşükmüş değeri normal okadar korkulacak bşi yok dedi bana eutrox 25 mg verdi. ama beni iç hastalıkları doktoruna sevk etmedi ama ben korktum brazda bu yüzden doktora diyeceklerimi dyemedim tek bir soru sorabildim ben bunu devamlımı kullanıcam dye sorduğumda hayır dedi bana kızlar yardım edin lütfen tekrar dıktıra çıkayımmı?.. ama bana doktor gerek yok senin kandaki değerin brazcık yüksek dedi.gittiğim doktor işinde uzman herkes benim gttiğim doktora gidiyor ve herkes memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…