Canim benim daha elli olmadi malesef belli olsun ilan edicem zaten
Yarin ikili test icin gidicem belki belli olur kucuk ihtimal.belli olsun diye sabirsizlaniyorum bende :)
İns belli olurda sende merakini giderirsin canim.sen ne hissediyosun genelde annelere malum olurmus
Allah gönlüne göre versin canımKiz istiyorum ama erkek hissediyorum hayirlisi :)
nolur dua et benim için hayırlısı olsun canım yazarım tabi merak etme
canım naptın yaptın mı tekrar test
canım yaptım evet
ceratain die bir markaydı ilk yaptığım test onda çift çizgi vardı rengi de çok belirgindi.
son yaptığım miratech die bir markaydı bunda da çift çizgi çıktı kızlar ama 2. çizgi bunda pembe böle koyu değildi ama silikte değil belli yani sadece rengi koyu değil ama var gözle rahat görülüyor. İlk 5 dk içinde çıktı.
HAla regl olmadım sanırım bende var bişiler çünkü hiç regl olcak gibide hissetmiyorum. Benim regliler ağrılı olurdu hep çünkü.
Kizar kesin olmamakla birlikte kiz dedi doktor cok mutluyum insallah degismez :)
inşAllah canım benim dediğin gibi bende hamişler kervanına sağlıkla kese görüp kalp atışı duyup katılırım
Seninde bebişin inşAllah sağlıkla gelsin dünyaya gönlünce olsun
Bu sene benim çoğu duyduğum hamişler kız doğurdu canım az erkek bebişi olanlar bu sene kız senesi bence ama RAbbim bilir tabi ki
Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde.bizim topicte erkek olanlarda var ama bilemiycem zaten saglikli haberini aldim ya kiz erkek ne farkeder.sendende en kisa zamanda haber bekliyorum tatlim :)
Kizar kesin olmamakla birlikte kiz dedi doktor cok mutluyum insallah degismez :)
canım yaptım evet
ceratain die bir markaydı ilk yaptığım test onda çift çizgi vardı rengi de çok belirgindi.
son yaptığım miratech die bir markaydı bunda da çift çizgi çıktı kızlar ama 2. çizgi bunda pembe böle koyu değildi ama silikte değil belli yani sadece rengi koyu değil ama var gözle rahat görülüyor. İlk 5 dk içinde çıktı.
HAla regl olmadım sanırım bende var bişiler çünkü hiç regl olcak gibide hissetmiyorum. Benim regliler ağrılı olurdu hep çünkü.
canım yaptım evet
bende hem hipotroit hem pko var.ama gebe kalmamın sebebi bence pko.troit için euthrox 50 mg içiyorum normal sınırlarda suan ama bebiş olmuyor
kız valla buraya senin için girdim naptın diyee
baska marka testte hayalet gibi olur olmaz çizgi 10 dk içinde çıktıysa ki sen 2.çizgi çok hafif belirdi diyosun yüzde doksan hamilesin bn şimdiden tebrik edeyim ilk aydan hamile kaldın tebrik ederim çok sevndm
pazartesi mutlaka kan testi yaptır daha da içimiz rahat olsun darısı basımızaaa pazartesi bizede haber verrr
Herkese merhaba
Ben tiroid hastalığımı yeni öğrendim.Birkaç aydır bebiş istiyorduk olmuyordu sebebi buymuş.doktora gittim ve tadaviye başladım doktorum normal seviyeye gelene kadar korunmamı istedi.Tiroid hastalığı olup hamile kalan yada hamilelik sırasında tedavi gören arkadaşlarımdan destek bekliyorum şu an çok üzgünüm ve bilgisizim bu konuda.Bilgisi ve tecrubesi olan arkadaşlarımın bizlere yardımlarını ve desteklerini bekliyorum.
Banada troid az çalışıyor gebe kalman zorlaşıyor demişlerdi canım değerim ilk öğrendiğimde troidimi 6.4 tü tekrar 1 ay sonra yaptırdım 4.29 çıktı ve ilacının aynısını 25 mg ile başladım 26 sında 19günlük ila kullanımım olmuştuki test yaptırdım değerim 3.6 inmişti.
Bu ay benim eşim çok istediği için bebek ilk kez deniyorduk ben yumurtama günlerimi mühtemel günleri öğrenmiştim onlara dikkat ederk korunmuyorduk fln ama bna burdaki arkadaşlar doktorunlarının hamile kalmak için değerin 2.5 in altına düşmesi lazım dediler dediği için ben pek bu ay bişiler olur die ummuyordum şuan şüphelerim var günüm geçti pzrtesi kan vercem bakalım ne olur. Bence troidden çok pko etkilidir bence senin içinde.
saol canım benim yaa çok destek oluyorsunz bana inanın olumlu düşünmemi stresimin azalmasını burda sizlerin desteklerine borçluyum.
2. testte de çok silik sayılmaz uzaktn bile gözle görülüyorama rengi önceki gibi koyu değildi. Neyse az kaldı pzrtesi kan tahlili yapalım sizlerede hemen yazarım kızlar. Allah razı olsun hepinizden RAbbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi koklamayı nasip etsin
canım yaptım evet
Ne guzel istedigin oluyor canim ins degismez ohhh ne guzel saglikli haberlerinide almissin senden mutlusu yoktur darisi bizim basimizaKizar kesin olmamakla birlikte kiz dedi doktor cok mutluyum insallah degismez :)
bende hypotiroid hastasiyim. yani az calisiyor. yillardir ilac kullaniyorum. aile de irsi olarak herkes de var. 1 kizim var. troide ragmen cok rahat hamile kaldim. 2.si icin ugrasiyorum meger kullandigim ilacin dozu az geliyormus, bu yuzden olmadigini dr soyledi. dozu duzenledi, bakalim deniyoruz. ama ben pek guatirin engel oldugunu dusunmuyorum. dedigim gibi bizim sulalede de cok yaygin. herkes rahat hamile kaldi.
sizde neden korunmayi onermis bilmiyorum. hani bir yandan da calismalar devm edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?