Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Keşke üşenmesek de elimizde yıkayabilsek.
Ama olmuyor işte.

Müsli ile yulaf ezmesi arasında minik de olsa fark var mı?
Tek fark kuru meyve ya da kuruyemiş eklenmiş hali mi?
Öyle bile olsa meyveli yulaf ezmesi neden denmiyor?
Kafam mı karışık saçmalıyor muyum bilmem ama aklıma takıldı.

@mrvee28 sana güvenip hindi alsam mı?
Bugün fabrikada da sordum kimse yemiyor nasıl bir şeyse.

Ketçapın bile sebzelisi çıkmış. Nasıl sebzeli oluyorsa artık. Bin ton aramo koymuşlardır.
Ne sebzesi, çilekli gofret, sakız, dondurma vb.leri bile aromadan ibaret. Yalan dolandır. Sebzenin kendisi varken neden içinde ne olduğu belirsiz bir zehiri alıp yedirelim ki yavrulara. Hazır meyva sularıda çürük ezik meyvelerden yapılır bir sürü aroma ile..

Ben hiç ördek yada kaz eti yemedim onlar nasıl ki? Satıldığınıda hiç görmedim
ördek etini ben küçükken yemiştim ama hatrılamıyorum. Nasıl acaba? Onların ne faydaları vardır Allah bilir. Ama hindi bana itici geliyor tip olarak.

Aayy kesinlikle öyleeee.

Biz ne yedireceğiz bu çocuklara peki?

Senin çocuğun olsa ne yedirirsin mesela?

Fark şöyle. Meyve,kuruyemiş ekleniyor şeker orani artiyor muslinin. Yulaf ezmesi sadece yulaf,şekerde çok fark ediyordu. Ben iki paketi karsilaştirmıştım.

Fark şöyle. Meyve,kuruyemiş ekleniyor şeker orani artiyor muslinin. Yulaf ezmesi sadece yulaf,şekerde çok fark ediyordu. Ben iki paketi karsilaştirmıştım.

Anladım şimdi. Benim bir kere yulaf ezmem bitmişti de Migros’ta yoktu meyve karışımlı aldım Form’un. Ama içindeki meyve bana 3. Sınıf geldi. Keza zaten hep bu tür şeylerin içinde öyle olur nedense. Ama Form şeyler de normalde saman gibi oluyor. Ülkerdi sanırım granola gibi bir şeyi var ya o daha iyi gibiydi sanki.

Ben her zaman sade alıp ne koyacaksam kendim koyuyorum ki artık kuru meyve devrini kapattım.

Sizler alıyor musunuz kuru meyve?

marine tarifin nasıldı?

Göz kararı yapıyorum 750 gr için 2 yemek kaşığı yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 tatlı kaşığı salça,3-4 diş sarımsak rendesi, tuz,karabiber kekik tercih ediyorsanız kekik de yakışıyor...2-3 saat buzdolabında bu şekilde beklesin sonra hooooop fırına

Granola bende çok severim ama 2 aydır almıyorum tatli diye.
Kuru meyve komposto yapmak ićin alıyorum yada kızıma kurabiye kek yapmak için. Bazende tatlı krizindeyken kahvaltıda 2 tane yiyorum.

aynen çilek aroması veren bir böcek varmış , ne zaman çilek aromalı birşey görsem midem kalkar

ördek etini ben küçükken yemiştim ama hatrılamıyorum. Nasıl acaba? Onların ne faydaları vardır Allah bilir. Ama hindi bana itici geliyor tip olarak.
ben hiç parça halinde satıldığını görmedim bir ara carfuda tüm görmüştüm ama cesaret edip almadım birazda pahalı diye kalmış aklımda.

üşendim yazmaya da resmini çektim. deneyeceğimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…