Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ya ucuzmuş ,tavuk gibi fabrikasyon üretilmiyorsa nasil bu kadar ucuz olabilir?
Ben hiç pişirmedim Hindi, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum fakat,beslenmesine aşırı dikkat eden arkadaşlarım tüketiyorlar tavuk yerine.

bende hiç sevmem hindi eti çok sert geliyor bana.
oğluma kuruyemiş, meyve çok seviyor , bazende şu kinder süt dilimi varya ondan veriyorum çok istiyor abur cubur değilmiş anne lütfen alalım diyor reklamlardan çok etkileniyor.

Hindiyi de terbiyeliyorum tıpkı eskiden tavuğu yaptığım gibi...birkaç saat yoğurtta bekletiyorum...bana sert gelmiyor...en azından yaratık yiyormuş gibi hissetmiyorum :) evet hindi de sürekli indirimler oluyor Migros ta bende alıp depoluyorum deep freeze de...ayrıca kızın için doğru olanı yapmışsın diye düşünüyorum...kafasında ürettiklerinin gerçek olmadığını öğrendiğinde tabi ki de tepki verdi çok normal ve bu sabah unuttu...

Bu reklamlar zaten ömrümü yedi benim. Bir ara sebzeli ketçap reklamı vardı,çocuk diyordu ya hiç sebze yemem diye,anneside göya ketçapla reklamın mantığı buydu. Sinir olmuştum. Ciddi anlamda beynine işliyor çocukların.

Bizimkinin bide calgon takıntısı var markete gidince calgon kutusu görünce almak istiyor,almayınca ağlıyor :) Tek çare calgon deyip duruyor , ne sanıyorsa onu:)

Amasya Elmasındaki o mum nasıl oluyor ya. Daha önce de okudum buralarda ama hiç rast gelmedi.

Denesem mi ki hindiyi merve yaa.
Bu kadar ucuz olması anormal değil demi?
Hormonlu hindi hiç duymadım. Belki sebebi de hindi etine çok aşina bir millet değiliz yani çok tüketilmediği için fazla üretime gerek duyulmuyor diye mi hayvanların genetiğini bozmuyorlar ki?

Ketçapın bile sebzelisi çıkmış. Nasıl sebzeli oluyorsa artık. Bin ton aramo koymuşlardır.

Bizimkinin bide calgon takıntısı var markete gidince calgon kutusu görünce almak istiyor,almayınca ağlıyor :) Tek çare calgon deyip duruyor , ne sanıyorsa onu:)
ay ne ilginç benim de kızım küçükken calgon kutusuna bayılırdı. Ağlardı beşiğine koyardık. Sarılır yatardı bazen. Markete gidince direkt calgon kutularıyla oynardı. Çocukların dikkatini çeken bir şey var demek ki.

Ay kıyamam ya. Ama kahkaha attım burada,tek care calgon
Amasya Elmasındaki o mum nasıl oluyor ya. Daha önce de okudum buralarda ama hiç rast gelmedi.
Canım starking diye satılan bir elma var kıpkırmızı, içi fos,dışı kıpkırmızı, onda denk geldim. Amasyalar minicik zaten
Bana da ucuz geldi sanki.
Merve alıyormuş yazar belki...
Bende merakla bekliyorum.
Kötünün iyisi diye ben de alıyorum Kinder..
Bizde pingui aliyoruz arada
Ketçapın bile sebzelisi çıkmış. Nasıl sebzeli oluyorsa artık. Bin ton aramo koymuşlardır.
Tabi canım. Cok tepki aldı reklam zaten. Uzun zamandır raflarda görmuyorum

ey para nelere kadirsin sen ya..
Cidden dikkatimi çekmedi. Zaten devasa meyveleri almıyorum hormonlu olma durumundan dolayı.
Hindi alsak mı ki?
Gittin mi A101'e?
Gittim firig bulguru aldım siyah mercimek alacaktım yokmuş kara buğday falan vardı nasıl pişereceğimi bilmediğimden almadım. Sen gittin mi

Gittim firig bulguru aldım siyah mercimek alacaktım yokmuş kara buğday falan vardı nasıl pişereceğimi bilmediğimden almadım. Sen gittin mi
Benim ctsi bu tür şeyler.
Ctsi çok doluyum, pazar gideceğim. Kaldığı kadar alırım bir şeyler.
Yarın dişçiye gideceğiz bakalım Acıbadem'den randevu aldım.

Benim ctsi bu tür şeyler.
Ctsi çok doluyum, pazar gideceğim. Kaldığı kadar alırım bir şeyler.
Yarın dişçiye gideceğiz bakalım Acıbadem'den randevu aldım.
Çok vardı kimse almamış bulursun kesin .Geçmiş olsun bakalım ne diyecek doktor hangi dişi ağrıyor .Ben 15 gün önce dişime kanal tedavisi yaptırdım çok zor .

Çok vardı kimse almamış bulursun kesin .Geçmiş olsun bakalım ne diyecek doktor hangi dişi ağrıyor .Ben 15 gün önce dişime kanal tedavisi yaptırdım çok zor .
en zor dişleri hem de arka dişleri.En son dökülenler.
Bir de önden 2-3 tane döküldü altlardan çıkmaya başladı. Güzel çıkması için takibe alalım dedik.

Ya calgon reklamını detaylıca inceledim, biraz karbonat veya sirkenin yapabileceği temizliği korku salarak mecburiyetmiş gibi gösteriyor ve çok sık tekrarlanıyor. Bilinçaltına yerleşiyor ister istemez. Müziği, seslendirmesi bile korku ve gerilim filmi tarzında. Bunu kullanmazsanız ÖLECEKSİNİZZZ! Modunda. E yuh yani demiştim fark ettiğimde. Yavrucağında bundan etkilenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…