Canım ferro sanol benide mahvediyordu. Genelde kabızlık,şişkinlik ve iştah açma gibi etkileri oluyordu bendede,hamileyken kullanmıştım daha öncede bahsettiğim gibi. Şu an sorunum yok,ama regl döneminde ,regl olmama 1 hafta kala aynı şeyleri yaşıyorum halen.choccywhoccydoodah
Sana bir şey soracağım.
Sen demir hapını alırken ne tür yan etkiler oluyor.
19 martta hastaneye gittim. Düm düz olan karnım hiçbir sorunum olmayan ben tam 22 martta Ferro Sanol kullanmaya başladım. İnanılmaz derecede bağırsaklarımı bozdu. Öyle böyle değil ama bir kramp giriyordu bir tarafımdan diğer tarafımdan çıkana kadar 9 doğuruyordum resmen. Bu bir süre devam etti ki ilaçtan olduğunu biliyordum. 1 haftadır da karnım acayip derecede şiş böyle hamile gibiyim ve zaman zaman yine karın ağrısı oluyor. Bugün işe geldiğimden beri devam ediyor mesela. Sabah şiddetliydi şimdi daha yavaştan.Mide bulantısı da yer yer eşlik ediyor. Acaba ilaçtan değil de bir şeyim mi var diyorum.
Canım ferro sanol benide mahvediyordu. Genelde kabızlık,şişkinlik ve iştah açma gibi etkileri oluyordu bendede,hamileyken kullanmıştım daha öncede bahsettiğim gibi. Şu an sorunum yok,ama regl döneminde ,regl olmama 1 hafta kala aynı şeyleri yaşıyorum halen.
teşekkür ederim . panikli biri olduğum için endişelendim öyle birşey heraldeMavi, kılcal damarını filan zorlamış olabilirsin ya da tıkalıyken sert bir hareket ya da sümkürme sonucu oluşan tahrişten de olabilir. Geçmiş olsun.
devam ederim iyi oldu hem burnumda açıldıbir iki gün yapmaya devam et bence. İyice kurusun.
Merve ilk kez seninle paylaşıyorum. Sen de bebek istediğin için..
ben bu ay hamile kalmak istiyorum yaa.
baharın güzelliği var ya insanın içini kıpır kıpır yapan..
Böyle bir şey olsa ne güzel olur..En güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah.
Hadi bakalım inşallah, Rabbim gönlünüze göre versin bu hayırli günde dilerim gerçekleşir.Evet gerçekten benim de içim kıpır kıpır ve farkında olmadan elimi karnıma götürüyorum ağır taşımayım uzanmayım diye istem dışı davranışlarda bulunuyorum :) inşallah bizde güzel haberler alırız...bende bu ay gerçekten hamile kalmak istiyorum evime farklı bir heyecan gelsin istiyorum...macro center Ankara da next level da ve yeni açılan avm one tower da var...herşey organik inanılmaz güzel şeyler var geçen gün avokado yağı gördüm mesela baya tüketiliyor 3-4 kişi kucağına almış götürüyordu ama şimdilik aklımda bulunsun dedim ben...500 gr.ını indirimden 10.50 ye aldım ben İpekciğim....
Bilemiyorum canım,benim nörolok arkadaşım hepsi aynı demişti. Sadece yan etkileri belki farklı olabiliyor bazen dedi. Genel anlamda iştah açar bu tip takviyeler demişti.Benim şimdiye kadar karın şişkinliğim çok belirgin değildi. Bu araya bir regl dönemi girince ödemin geçmediğini düşündüm. Ama dünden beri daha da fazla resmen pantolon düğmemi açıyorum.
Bu kutu bitsin ben de kesin olarak değiştireceğim. Mutlaka farklı şeyler vardır. Hatta okuduğuma göre 1 aylık kullanım sonunda ancak 10 birim falan artıyormuş.
Ya kafam karışık bunun yerine böyle solgar Fe gibi bir şey daha mı iyi olur ki??6 ay falan kullanıyormuş insanlar.
Çok teşekkür ederim, cümlemize inşallah.Arkadaşlarım,
Bu gece, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu gece dua edelim. Bu mübarek günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmisimize, bereketi evimize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Rabbim, dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda, ülkemize güç, barış ve huzur nasip etsin, iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin. Regaip Kandilimiz mübarek olsun..
Bir aksilik olmazsa yarın sabah inşallah İpek...ya bir de 1 haftadır, kızarıklıklar var kollarımda geçmeyen. Hakkaten sinir bozucu :S Bu nedir şimdi. Tahlileri yaptırıp bir de cildiyeciye uğrayacağım galiba.
Arkadaşlarım,
Bu gece, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu gece dua edelim. Bu mübarek günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmisimize, bereketi evimize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Rabbim, dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda, ülkemize güç, barış ve huzur nasip etsin, iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin. Regaip Kandilimiz mübarek olsun..
yani mantık olarak aldırmaması laızm zaten.BenIpek
Kan hapları kilo aldırmaz ama acayip iştah açıyor, o yüzden insanlar kilo alıyor.
Bir o turuncu kutudaki hapı, azıcık portakal suyu ile içersen, hem emilimi çok daha iyi olur, hem de mideni daha az rahatsız eder.
Geçen bir aktara uğradım, 19 yıllık aktarmış. Organik Şiraz üzümü ezmesi aldım. 300 gr bişey, 8 kilo üzümden elde ediliyormuş, kabuğu ve çekirdeği de içinde. Günde 1 çay kaşığı ye, 10 gün sonra tekrar kan değerlerini ölçtür dedi.
Aklında bulunsun, bir deneyebilirsin. Hem tüketim açısından çok kolay hem de çocuk içinde iyi olur gibime geldi.
Stres olabilir, her yerindeyse alerji olabilir.Bir aksilik olmazsa yarın sabah inşallah İpek...ya bir de 1 haftadır, kızarıklıklar var kollarımda geçmeyen. Hakkaten sinir bozucu :S Bu nedir şimdi. Tahlileri yaptırıp bir de cildiyeciye uğrayacağım galiba.
Stres olabilir, her yerindeyse alerji olabilir.
Dediğin macunun orijinal olduğunu nasıl anlarım ki?
Aktarlar da kaçın kurası valla.
Propektüste sabah aç ya da yemeklerden 2 saat sonra diyor. Sabah alınca iştahım çok açık oluyor. Yemiyorum ama zorlanıyorum. Gece alınca iştah sorunu olmuyor. Yatmadan alıyorum. Sen de inşallah iyi haberlerle gelirsin.Canım demir hapını gece mi içiyorsun ki? Bana sabah aç karnına demişti doktor.
Bahsettiğim şey de kapalı şişede, organik sertifikası falan var.
Reklama girmesin ama şu: Eki Görüntüle 1810204
Günaydın canım,Kızlar günaydın.
Sular seller gibi bir gün olur inşallah.
Gerçi ben yarın yarım gün yine, yeniden ve hep buradayım ama buna da şükür. Yakında size bir haber vereceğim inşallah kesinleşmesini bekliyorum. bebek değil ama keşke bebek olsa
yok ya kariyer olayları beni mutlu etmiyor artık.Günaydın canım,
Bebek değilse terfi mi acep
Bebek haberlerinide alalım inşallah
Haklısın gayet. Ne bileyim ilk o geldi aklıma nedense.yok ya kariyer olayları beni mutlu etmiyor artık.
İş yeri benim için maddi bir kaynak başka bir beklentim yok artık.
Tek istediğim sağlık ve güzel bir yuva. İşte X kişi olmaktansa evimde çocuğumun annesi olmak istiyorum.