Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

rabbim hepinize yarın kandil yüzü suyu hürmetine şafi ismiyle şifa nasip etsin.

Amin inşallah bütün hastalara şifalar versin Allah'ım...@loveyou3434 biz sen yokken de seninle ilgili kaygılar yaşadık inan...umarım herşey yoluna girer...arkadaşlar bir sorum var beluga mercimek kullanan oldu mu bugün denemek istedim ama haşlarken mavi bir su çıktı ortaya bir de mercimekler yeşile döndü :) ben şimdi bu bakliyat fabrikasını şikayet edeyim mi? Bence boya ama kullanan tecrübeli arkadaşlar varsa yardım istiyorum...@BenIpek

merve ben o zaman alacaktim ama bizim evin ordaki migrota kalmamisti.bu bakliyat haslamalarinj minimum suyla yapmak lazim ki yararli seyler cope gitmesin.resmini de ceker misin nasil gorunuyor merak ettim.genelde salatasi yapiliyormus ama corba da oluyormus.sen salata mi yapacaksin? ArMizdan ilk deneyen sensin:) bize de bilgi ver mutlaka:)"

Kolaj bile yaptım sizin için...yani lapamsı birşey yapayım dedim üzerine sarmısaklı yoğurt döküp yiyebileceğim ama gördüğünüz üzere yeşil mercimek oldu :) haşladığım suyu da döktüm...çok komik ama masmavi su çıktı bir bardak mercimeği 2 bardak suyla haşladım...

Eklentiler

• image.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 60

Almanya da yaşayan birinden alıntı:
Gecen gun markette siyah beluga mercimegini gorunce sirf meraktan aldim. Internette biraz bakindim lifi fazlaymis digerlerine gore, o kadar. Haslaninca ayni yesil mercimek gibi oldu zaten. Rengi bile. Sadece boyutu biraz daha kucuk.
Kirmizi dolmalik biber, feta peyniri, kirmizi sogan ve cin kalesi denen bir cesit lahana koydum.

Aaaaaa bende yaptım ama yesem mi yemesem mi diye düşünüyordum yapmışken yiyim o Zaman :) demek ki böyle oluyormus....tadı bildiğimiz mercimek zaten ama metastaz riskini aza indirgiyormuş benim okuduğum bir yazıda da...

Senin için araştırdım o yazıyı buldum. Zerdeçalde çok faydalı, hele de karabiberle birleşince çok daha iyi. Yağda çözdürmek lazım.

Senin için araştırdım o yazıyı buldum. Zerdeçalde çok faydalı, hele de karabiberle birleşince çok daha iyi. Yağda çözdürmek lazım.

Emeğine sağlık canım bunu da bilmiyordum zerdeçal+karabiber deneyeceğim..çok teşekkür ederim...mercimek konusunda gerçekten aydınlandım yoksa çöpe atacaktım

Emeğine sağlık canım bunu da bilmiyordum zerdeçal+karabiber deneyeceğim..çok teşekkür ederim...mercimek konusunda gerçekten aydınlandım yoksa çöpe atacaktım
Rica ederim, sen iyi ol canım. Bir de lor peyniri ve kenevir yağını karıştırıp sabahları tüket. Bu, bir dr. un kanser protokolüdür. Bu yağ eczane ve gıda depolarında satılır. Çedene derler Orta Anadolu'da, batı da kuş yemi diye satılır tohum aktar ve çerezcilerde, kavrulmamışını da tüketebilirsin çıtır çıtır çerez olarak. Aslında sen benim topiği takip etsen ve geriye dönük okumalar da yapsan çok faydalı bilgiler var.

Hemen geliyorum topiğine çedene yi İç Anadolu'nun bir ilinin ilçesinin dağ köyünde çalışırken getirirdi Veli'lerim bayılırdım :) bulayım o Zaman en organiğinden...kenevir yağı da macro CeNTeR da olur diye düşünüyorum...sabahları tükettiklerim ile zaten doyuyorum :) canım sen topiğine etiketler misin beni rica etsem?

Gerçekten de o pişmemiş siyah halinden nasıl yeşil mercimeğin minyatürüne dönüştü hayret valla.
İnternette baktığım zaman salatasında siyah görünüyordu sanki.
Her şeyin faydası var. Ye tabi ki afiyetle.

Sen ne kadara aldın bunun kilosunu?

Merve bu Makro Center dediğin yer nerede?
Organik ürünler mi satıyor tamamen?

Merve ilk kez seninle paylaşıyorum. Sen de bebek istediğin için..
ben bu ay hamile kalmak istiyorum yaa.
baharın güzelliği var ya insanın içini kıpır kıpır yapan..
Böyle bir şey olsa ne güzel olur..En güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah.

Evet gerçekten benim de içim kıpır kıpır ve farkında olmadan elimi karnıma götürüyorum ağır taşımayım uzanmayım diye istem dışı davranışlarda bulunuyorum :) inşallah bizde güzel haberler alırız...bende bu ay gerçekten hamile kalmak istiyorum evime farklı bir heyecan gelsin istiyorum...macro center Ankara da next level da ve yeni açılan avm one tower da var...herşey organik inanılmaz güzel şeyler var geçen gün avokado yağı gördüm mesela baya tüketiliyor 3-4 kişi kucağına almış götürüyordu ama şimdilik aklımda bulunsun dedim ben...500 gr.ını indirimden 10.50 ye aldım ben İpekciğim....

choccywhoccydoodah

Sana bir şey soracağım.

Sen demir hapını alırken ne tür yan etkiler oluyor.

19 martta hastaneye gittim. Düm düz olan karnım hiçbir sorunum olmayan ben tam 22 martta Ferro Sanol kullanmaya başladım. İnanılmaz derecede bağırsaklarımı bozdu. Öyle böyle değil ama bir kramp giriyordu bir tarafımdan diğer tarafımdan çıkana kadar 9 doğuruyordum resmen. Bu bir süre devam etti ki ilaçtan olduğunu biliyordum. 1 haftadır da karnım acayip derecede şiş böyle hamile gibiyim ve zaman zaman yine karın ağrısı oluyor. Bugün işe geldiğimden beri devam ediyor mesela. Sabah şiddetliydi şimdi daha yavaştan.Mide bulantısı da yer yer eşlik ediyor. Acaba ilaçtan değil de bir şeyim mi var diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…