Benım solda orta kısımda.baska rahatsızlıgın yok demı? Bır de baktırmısken keske tsh degerlerıne baktırsaydın.ugs yazıp kan yazmayan doktoru anlamıyorum.İnşallah canım ya seninki nerede tam olarak ben bakiorm netten de sanki bana tiroid nodulu gibi geliyor on tarafta olduğu için
Bende zaten hipotiroid var ama çok sınırda 25 mg kullanıyorum onu bile bırakmayı düşünüyordu doktor ben de kan tahlili ister diye dusundum ama istemedi kan aldirmaktan korktugum için bsy demedim valla ben de :)Benım solda orta kısımda.baska rahatsızlıgın yok demı? Bır de baktırmısken keske tsh degerlerıne baktırsaydın.ugs yazıp kan yazmayan doktoru anlamıyorum.
Sınırda yukseklık varsa saglıklı beslenerek normale cevırebılırsın.bız bu topıkte saglıklı beslenıp,hayatımızı saglıklı hale getırıyoruz.ama a dan z ye..bıraz okursan eger kendı yaptıgın hataları bulursun.mesela kullandıgımız sampuandan, yedıgımız tuza kadar, camasır makınasında kullandıgımıza kadar hayatımızı duzene sokup sadelestırıyoruz.en onemlısı karatay beslenme seklını uyguluyoruz.katılmak ıstersen senı de kazanmak ısterız:))Bende zaten hipotiroid var ama çok sınırda 25 mg kullanıyorum onu bile bırakmayı düşünüyordu doktor ben de kan tahlili ister diye dusundum ama istemedi kan aldirmaktan korktugum için bsy demedim valla ben de :)
günaydın:)Günaydın herkeseee
Tirnak ve sac icin vitamin. Kullaniyorum ama henuz gozle gorulur bir fayda hissetmedim. Bakalim, en az 3 sise diyorlar, ben 2 bitirdim. :)Samsonn başka bir topikte biotinle ilgili bir yazını okudum.
O ne ki?
Hala kullanmaya devam ediyor musun?
Boşuna evham yapıyorsun benim doktorum biliyosun onkolok bir oluşum gördüğünde 1,5 ay süre verir kötü huyluysa zaten 1,5 aylık sürede kendini belli eder 1,5 ay sonra ultrasonla yeniden baktırı. senin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen bir önceki gidişinde büyüme olmamıştı yine olmayacak inşallah. iyi düşün iyi olsunderindenizlerden , mavi_ekran , mrveee28 , Samsonn
bir acil el atın bana kızlar.
şimdi yarın kontrolüm var ya inanılmaz gerginim. düşünmeden edemiyorum resmen. Ellerim buz gibi gerginlikten.
Şimdi ben iyiye gitmiyor olsam:
-Saç dökülmem olmaz mı? Benim yok. Hatta o kadar azaldı ki..
-Parmak uçlarımdaki uyuşma falan gitti bu tiroidle ilgili değil belki ama mekanizma olarak iyiye işaret.
-Sırt ağrılarım, Dvit eksikliğine bağlı nefes sorunlarım yok.
-Yorgunluk, bitkinlik yok. Bu da TSH yüksekliği yok gibi çağrışım yapıyor bana????
- Boğazımda yıllardır olan muzmin bir ağrı olurdu kış aylarında sol yönlü boylu boyunca, o da yok.
-Kilo da almıyorum hatta veriyorum.
-Çarpıntım yok TSH anormal düştü desem??
-Uyku hali vs de yok.
Yani son derece iyi hissediyorum kendimi. Bu durumda değerlerim nasıl olabilir sizce?
Çok korkuyorum nodülüm büyüdü mü acaba diye.
ayy ciddi mi? tam da kafamdaki soru işareti.Boşuna evham yapıyorsun benim doktorum biliyosun onkolok bir oluşum gördüğünde 1,5 ay süre verir kötü huyluysa zaten 1,5 aylık sürede kendini belli eder 1,5 ay sonra ultrasonla yeniden baktırı. senin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen bir önceki gidişinde büyüme olmamıştı yine olmayacak inşallah. iyi düşün iyi olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah.ayy ciddi mi? tam da kafamdaki soru işareti.
Kötü huylu olunca ne kadar zamanda büyür diye...
Nette tam bilgi bulamadım.
Demek senin doktorun böyle söyledi. Valla inanılmaz moral oldu anlatamam.İnşallah öyle olur.
Çıkınca yazarım.
ayy ciddi mi? tam da kafamdaki soru işareti.
Kötü huylu olunca ne kadar zamanda büyür diye...
Nette tam bilgi bulamadım.
Demek senin doktorun böyle söyledi. Valla inanılmaz moral oldu anlatamam.İnşallah öyle olur.
Çıkınca yazarım.