Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay.merve cok streslıyım nedense daha once bu kadar stres yapmamıstım.
Evt canım bellı oluyorÇünkü farkında olmadan "O'na" odaklı yaşıyoruz beslenmemiz uyumamız yaşamımız hep ona bağlı...strese girme canım ben çok inanıyorum ki iyi gelecek sonuçların...kan değerlerinin sonucu belli oluyor mu hemen aynı gün? Şöyle ki benim prolaktinim 2009 yılında 70 küsür çıkmıştı göğsümden süt falan gelmişti meğer o troidden kaynaklıymış yanı biz 5 yıl sonra farkettik doktorum muhtemelen o Zaman nodülün çok da masum değilmiş dedi...uzun bir süre aslında...
Bir de şu var:"Not: Karatay sağlıklı beslenmesinde kalori hesabı yoktur. Leptin hormonunun çalışmasına olanak sağlanarak kilo verilir."
Alıntı: Sağlıklı Yaşıyoruz.
Bu cümleye hayran kalıyorum her okuyuşta.
Şimdiye kadar ne kadar yanlış öğretilmiş her şey bize.
Az ama sık yiyin mantığıyla.
Çok şükür Canan Karatay'ı tanıdık. Resmen vucudum hafifledi. Yarınki kontroleden sonra inşallah ruhum da gevşer.
derindenizlerden , @mavi_ekran , mrveee28 , Samsonn
bir acil el atın bana kızlar.
şimdi yarın kontrolüm var ya inanılmaz gerginim. düşünmeden edemiyorum resmen. Ellerim buz gibi gerginlikten.
Şimdi ben iyiye gitmiyor olsam:
-Saç dökülmem olmaz mı? Benim yok. Hatta o kadar azaldı ki..
-Parmak uçlarımdaki uyuşma falan gitti bu tiroidle ilgili değil belki ama mekanizma olarak iyiye işaret.
-Sırt ağrılarım, Dvit eksikliğine bağlı nefes sorunlarım yok.
-Yorgunluk, bitkinlik yok. Bu da TSH yüksekliği yok gibi çağrışım yapıyor bana????
- Boğazımda yıllardır olan muzmin bir ağrı olurdu kış aylarında sol yönlü boylu boyunca, o da yok.
-Kilo da almıyorum hatta veriyorum.
-Çarpıntım yok TSH anormal düştü desem??
-Uyku hali vs de yok.
Yani son derece iyi hissediyorum kendimi. Bu durumda değerlerim nasıl olabilir sizce?
Çok korkuyorum nodülüm büyüdü mü acaba diye.
Bir de şu var:
"NE YEDİĞİNİZ Mİ, NE KADAR YEDİĞİNİZ Mİ?"
NE YEDİĞİNİZ Önemli.
Kötüsü az da yesen zarar, iyisi çok da yesen kar.
Gündem başka ama Bedenimizi korumak farz.
Ömür boyu beraberiz.!
Yar. Doç. Dr. Çoruhlu
Stres yaoma yapınca ısın rast gıtmıyor bak bana.elde var sıfır.obur ay mecbur ozele gıtcem yıne.kulaklarına sadece agrı mı vuruyor yoksa sıslık de var mı? Mevsımsel bence benın de sıddetlı agrı gırıor kulak kısımlarıma falan.sınır baskısı da olabılır.Selam kızlar çok fena grip oldum boğazın sisti kulaklarima kadar vurdu. Yatiyorum hep. İpek seni merak ediyorum onun için girdim sonuçları haber et. Pazartesi benim de USG var o zaman ne var ne yok cikacak. Dua edin lütfen sadece enfeksiyona bağlı lenf nodu olsun çok korkuyorum
Kızlar gıttım geldım.kafam cok karısık.tum aksılıler ustuste geldı.sabah hastanede ınternet yoktu ve sısteme gırıs yapılamıyordu.o yuzden yenı kan veremedım.ugs raporu oglen cıktı ama dr ye sordum dedı kı 5*3 aman nasıl sevındım kuculdu dıye.ogleb rapor genel cerrahın pv sıne dustu gıttım orada 5*3 cm yazıyordu.dr sasırdı elle muayene ettı dedı bı hata varradyolıjıye gıttık bırlıkte.kendısı konustu ben dısarıda bekledım.cıktı dedı cm yı yanlıs yazmıs mm olacakmıs.ama bır sorun daha var dedım.dhaa oncekıler hep solda oldugunu soyledı bu kadın resmen sag yazmıs.sordum dıo kı belkı benden oncekı yanlıs yazdı yonunu.sonra dıo sıstem calısmıuordu belkı yonunu yanlıs hatırdım.zaten sunun ıcın bıle gelmene degmez bende de 1.5 cm.lık var dedı radyolog.genel cerraha sordum sag sol olayı nre olacak dıye.dedı kı ha sag ha sol ne onemı var kı onmelı degıl kucuk bısey dedı.emınım.solda yanı daha once.mılyon kez baktırdım.sagını solunu karıstıran,mm cm yı karıstıran doktor bana guven vermedı.kafam cok karıstı.dr ye dedım 1 ay sonra geleyım yenıden yazın.dedı gelme bı sene sonra gel gerek yok.ya dedım.sımdı bosuna gdım sankı kanlarıma.bakın barı.oglen uc tu dedı kı karnın tok yuksek.cıkarsa moralın bozulmasın bak.yaz dedım sen moral.kısmına karısma:)) neysr hepsı cıktı hepsının resmını gonderıcem detaylı bakın fıktınız olsun ugslerı de atıcam.ay adam.super magnezyumdan, klora kadar bır ton sey bakto ben ıstedım tabı.goreceksınız hepsını buradan yıukleyemıyorum.durum su tsh 2.67 sanırım turevlerı normal maalesef antı tg yukselmeye devam edıyor max 4.1 ken benjm 15.
Trıgılıserıdım payltlama yapmıs 230 1.5 ayda tam ıkı.katı olmus ama bellıydı sıvılcr bastı her yerımı.kuruyemıslerı bıraktom bır haftadır.ama aklıma takılan hanı onlar yararlı yaglardı nasıl yukseldı trıgılısrıd.durun sımdı bombayı patlatıyorum parathotmon degerım 81 den 25 e dusmus.ben sok oldum.netten baktım dvıt fazlası dıyor.sanırım dopıng gıbı olunca vuct sapıttı.anlamıyorum okan caglarlar nasıl ust ustr aldı da parathormon cok dusmedı mı kı boyle? Son bır sey aklıma gelen crp max 5 ken 5.1 olmud 1.35 yı ve segmentasyon 6 ıken 35 olmus bundan cok korktum sanırım enfeksıyon.bır de gecen ay kımyasal gebelık gecırınce ıkı hafta kanamam durmadı dolayısıyla 7 subayta oldugum reglım olmadı hala onun da etkısı var sanırım ve stres.bır dr magnezyum potasyum fosfor gıbı degelerım ust sınıra baya yakın nedense mesrla gecrn ay fosfor 2.37 den bu ay 4 kusure yukselmıs.kafam karman corman.ptsı resom koyacagım.yorumlar mısınız bunları?
İpekcim bence sen tekrar cektir bir şey çıkmayacak bence ama için rahat etsin en azından. Benim kulaklarim tıkandı agriyor özellikle sisligin olduğu taraftaki kulağım agriyor ve o taraftaki Burnum da tıkali. Bademciklerim de sisti ultrasona kadar inmezse bildiğin hep şişlikler çıkacak.Stres yaoma yapınca ısın rast gıtmıyor bak bana.elde var sıfır.obur ay mecbur ozele gıtcem yıne.kulaklarına sadece agrı mı vuruyor yoksa sıslık de var mı? Mevsımsel bence benın de sıddetlı agrı gırıor kulak kısımlarıma falan.sınır baskısı da olabılır.
Amann hiç düşünmüyorlar ya sen inansan onlara boş yere kemoterapi vs. Ya inanmıyorum kendi ailelerine böyle yaparlar mi acaba belki kaç kişi inanıp boş yere böyle tedaviler oluyor 1 doktorla sınırlı kalmamak lazım onu anladım yazık yaYazdıklarının doktorla ilgili kısmını okudukça sinir küpü oldum taa buradan...insan sağlığı bu kadar kıymetsiz maalesef Ankara'da bir üniversite hastanesinde 2015 ekim de bana "akciğer metastaz" tanısı kondu yaşadıklarımı düşünün dünyam yıkıldı annem bir hafta da 5 kilo verdi...sonra gittik şu an muayene olduğum hastaneye tekrar yapıldı akciğer tomografileri ultrasonları doktor güldü ve çocuklukta zatürre geçirdin mi evet dedi annem işte bu onun izi Nasıl ayırt edemezler dedi tabi ben inanır mıyım aynı gün 4 farklı profesöre gittim hepsi de aynı şeyi söyledi...beni önce biyopsiye sonra ameliyata alacaklardı tabi ardından da kemoterapi düşündükçe saçlarımın dipleri acıyor sanki...Allah doktorun da hayırlısını çıkartsın karşımıza...sen troid hormonu kullanmıyorsun değil mi İpek? Ben genelde aç ve ilacımı içmeden veriyorum kan tahlilimi doktorum öyle net ölçüm yapıldığını söylemişti...
Amann hiç düşünmüyorlar ya sen inansan onlara boş yere kemoterapi vs. Ya inanmıyorum kendi ailelerine böyle yaparlar mi acaba belki kaç kişi inanıp boş yere böyle tedaviler oluyor 1 doktorla sınırlı kalmamak lazım onu anladım yazık ya
Merve ya ben de ac karna verıyorum hep bugun hastanenım sıstemı bozulmus sansıma kızımın okuluna gıdecektım beklemedım.oglen.de fursat bulunca gıttım gıtmısken vereyım dedım.tek uzuldugum antı tg nın sureklı yukselısı.sende en basta bır tek antı tg mı yuksektı?Yazdıklarının doktorla ilgili kısmını okudukça sinir küpü oldum taa buradan...insan sağlığı bu kadar kıymetsiz maalesef Ankara'da bir üniversite hastanesinde 2015 ekim de bana "akciğer metastaz" tanısı kondu yaşadıklarımı düşünün dünyam yıkıldı annem bir hafta da 5 kilo verdi...sonra gittik şu an muayene olduğum hastaneye tekrar yapıldı akciğer tomografileri ultrasonları doktor güldü ve çocuklukta zatürre geçirdin mi evet dedi annem işte bu onun izi Nasıl ayırt edemezler dedi tabi ben inanır mıyım aynı gün 4 farklı profesöre gittim hepsi de aynı şeyi söyledi...beni önce biyopsiye sonra ameliyata alacaklardı tabi ardından da kemoterapi düşündükçe saçlarımın dipleri acıyor sanki...Allah doktorun da hayırlısını çıkartsın karşımıza...sen troid hormonu kullanmıyorsun değil mi İpek? Ben genelde aç ve ilacımı içmeden veriyorum kan tahlilimi doktorum öyle net ölçüm yapıldığını söylemişti...
Guzel haberlerle geri gel Ipek.Kızlar bu supheyle yasayamam bekleyemem ozele gıdıorum sımdı.az sonra cıkıcam evden
Bu sefer aç karna yaptır kan testlerini.Kızlar bu supheyle yasayamam bekleyemem ozele gıdıorum sımdı.az sonra cıkıcam evden