Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Bence en kısa ve garanti yolu sen yapıyorsun granül toz kullanarak.
Bir arkadaşım da evdeki sabunu rendeleyip direkt makinanın içine atıyormuş beyazları yıkarken. EMin olamadım makinayı bozar mı ki diye de sabun tozu daha sempatik geldi gözüme.

ben de bazen beyaz sabunu rendeleyip koydum ama sonra makina bozulursa diye korktum birde normal sabun tozundan daha çok kalıntı bırakıyor çamaşırların üzerinde.Beyaz gömleklerin yakalrına ve kol ağızlarınada sıvı arap sabunu döküyorum baya güzel çıkarıyor.

Ya millet sabahtan beri kafama takıldı şu kremlerin içinde paraben falan olması. Benim de elimde özellikle cilt yapım çok kurudur. Nemlendirici olmadan gezmem mümkün değil. Her WC den çıktıktan sonra kullanacak kadar kuru ellerim. Bu durumda bebek yağı falan mı kullansam ki?

Siz nasıl yapıyorsunuz?

Rica ederim. Allah hayırlısını versin.

İpek hangi şampuan o? İçerik olarak ben daha önce kullandığım Dalan Dolive "i yazmıştım hatırlarsan. İçinde paraben, sles, peg, slikon içermiyor. Duş jeli, el sabunu ve vücut nemlendirici kremleri de var. Ayrıca piyasada ki birçok şampuanda paraben var. Son dönemde piyasa şampuanlarından elidor da parabensiz 2 şampuan çıkardı ama saçları dümdüz ve hacimsiz yapıyor, zor şekil alıyor. Dalanda bu sorun yok. Bir de köpürmesi gerekmiyor. Bunun için ayrıca zararlı kimyasallar ekleniyor şampuanlara.
Sirke saçı yumuşatır. Fazla kullanırsan yapışır yağlı gibi bile olabilir orana dikkat!

Şu resimdekiler.
Ctsi o kadar çok yere gittim ve o kadar çok şey yaptım ki Dalan aklımdan çıkmış. Aslında şampuan almak gibi bir fikrim yoktu, tesadüfen çıktı karşıma. Dalan bundan sonra deneyceğim alternatif kesinlikle. Metro'da vardı. Hatta kadınlar günü bahanesiyle baya indirime giriyor. Alacağım.

Bunu ilk kez gördüm. İçeriği nasıl? Dalan da uygun fiyatlı. 400 ml. 7 -8 küsür filandı. Watson'larda da satılıyor.

Bunu ilk kez gördüm. İçeriği nasıl? Dalan da uygun fiyatlı. 400 ml. 7 -8 küsür filandı. Watson'larda da satılıyor.
İçeriği anlaşılmıyor yine. Paraben yok diyor ama belki başka bir isimle başka bir şey var.
Yalnız ilk 2 yıkamada köpürmüyor neredeyse.
Dalan'ı mutlaka alacağım bu elimin altına gelince deneyeyim dedim. Watson da iyi olmuş her yerde var. Sirke yalnız saç kreminin vermediği yumuşaklığı verdi. ASlında düşününce içinde salisilik asit var ve sonuçta asit nasıl yumuşatabilir ki diyorsun. Ben çamaşırlardan sonr ikna oldum. Belirgin derecede yumuşatmıştı.
Sirkesiz bir hayat düşünemiyorum.

Selam ;

Domol kimyasal içerikli. Ben fırın temizleyicisini almıştım,çok iyi temizliyor ama kokusu günlerce çıkmadı fırınımdan,sirke,karbonata devam ediyorum.
Organix sampuanda yok parabende sls'de,silikonda. Ben kullanıyorum memnunum. Birde nude var paraben ve sülfat içermiyor.Bana organix kadar iyi gelmediği için tekrar almadım,aklinda olsun.
Watsonsta "Naturals by Watsons"kremler var onlarda paraben ve parafin yok,ben uzun zamandır onlardan kullanıyorum,fiyatları da uygun.

Merhaba,
Ben el kreminde de Dalan dolive zeytinyağlı kullanıyorum. Önerdiğin de denenebilir. "Naturals by Watsons" da hangi çeşidini kullanıyorsun çok kuru eller için tavsiyen? Birde yağlı his bırakıyor mu?

Merhaba,
Ben el kreminde de Dalan dolive zeytinyağlı kullanıyorum. Önerdiğin de denenebilir. "Naturals by Watsons" da hangi çeşidini kullanıyorsun çok kuru eller için tavsiyen? Birde yağlı his bırakıyor mu?
Merhaba;
Dalan'ı öğrendiğim iyi oldu,aklımda olsun benimde. Dalan yağlı his bırakıyor mu peki? Bugün alacağım bende dün sonunu kullandım,Dalan'ı deneyeyim yağlı kalmıyorsa.Benim takıntımda o,yağlı yağli olunca ellerim ,birşeye dokunamıyorum,kremi sürüp unutmam lazım.
Argan yağlısını kullanıyorum şu an ama hepsini denedim,hepsindende memnun kaldım. Elleri vıcık vıcık yapmıyor kesinlikle,kolay emiliyor,sür işine devam et tarzı bir ürün. Yani tam benlik. Geneli öyle bu kremlerin ,hepsinden memnun kaldım.

Yok öyle bir his bırakmıyor. Kokusu da çok hoş. Şöyle irice bir kutu alıyorum 250 ml, uzun süre gidiyor.

Yerel mağaza markalı ürünler hep bana kıytırık geldiği için bakmamıştım hiç.
Bu hafta kadınlar günü dolayısıyla indirime girer her şey.
Baya stok yapacağım. Buna da bakayım.

derindenizlerden @choccywhoccydoodah, mavi_ekran bir de güneş koruyucu alacağım yüzüm için.
Malum yaşım 35 kırışıklığı geciktirmek amaçlı. Bizim misyona uyan marka var mı bildiğiniz?
Bu kapsamda edineceğim ilk krem olacak.

Kızlar günaydın.
Şükür kavuşturana.
Son zamanlarda ne kadar çok banlanıyorum
Hoşgeldin canım. Birde uzun süruyor banın. Ozlettin kendini.
Yerel mağaza markalı ürünler hep bana kıytırık geldiği için bakmamıştım hiç.
Bu hafta kadınlar günü dolayısıyla indirime girer her şey.
Baya stok yapacağım. Buna da bakayım.
Bak bak. Hafif kremler,ben uzun zamandır kullanıyorum. Birde dalan'ı deneyeceğim.
Ben Cosmed kullanıyorum canim. Mineral bazli icerigide Allantoin,Aloe vera ozleri,Ectoin,spf 50 diyor.
Baska ne tavsiyeler gelecek bende takipteyim

Sorma son zamanlarda ban üstüne ban çok yıprattı beniCosmed dermokimyasal sanırım. Eczanede rast geldim diye hatırlıyorum. Bana şöyle Watsonda satılan kadınlar günü indiriminde işime yarayacak bir şey lazım. Roc falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…