- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 34
bayanlar troid ilaci sizdede carpinti yaptimi
Selam canım nerelerdesin? Herşey yolunda mı?Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu görüşemedikumarım herşey yolundadır?
Selam canım nerelerdesin? Herşey yolunda mı?
Tahmin ettim işe başladığını canım.Merhaba canım çok uzun süre oldu yazamadımokula başladım rihem bakıcı da annemle birlikte bakıyorlar..bazı sıkıntılar yaşadık ama sağlığı iyi şükürler olsun..benim değerlerim sıkıntılı çıktı doktor nüks den şüphelendi bir süre hayatı zindan ettim kendime...bu hafta sonu yeniden kan verip ultrasona gireceğim...sende iyisindir umarım herşey yolundadır..
Doktorunuzla konuşun,dozu fazla gelmiş olabilirbayanlar troid ilaci sizdede carpinti yaptimi
Tahmin ettim işe başladığını canım.
Ben iyiyim,bildiğiniz gibi herşey. Sende sakin ol biraz,biliyorum zor ama inşallah iyi çıkacaktır sonuçların. Haber ver muhakkak olurmu?
Canım dualarım seninle. Herşey güzel olacak inşallah. Kötüyü düşünme,çağırma lütfen sende.Tabii haber veririmhiçbir şey değil ama kızımı düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum..lütfen dualarını esirgeme sende..
Hipotroit tiroit bezinin yavaş çalışmasıyla ortaya çıkan bir durum,buda hasimatoyu beraberinde getiriyor yanılmıyorsam.Nedense çok sevindim bu konuyu görünce.
Hipotroidim vardı benim. Bir süre ilaç kullandım. Hormon seviyesi normale döndü. İlaç kullanmayı bıraktırdı doktor.
Ultrasonla baktığında guatr var demişlerdi daha önceden.
Yakın zamanda gittim tekrar kontrole. Tiroid seviyesi normal. Antitpo seviyesi çok yüksekmiş. Haşimato olabilir dedi doktor. Sonra kesin birşey demedi. Üç ay sonra tekrar kontrole gel dedi.
Hipotroid, guatr, haşimato nedir bunlar?
Çok bilgim yok bu konuda. Aydınlatabilecek olan var mı
Yukarıda da yazdım,doktorunuza danışın. Dozla alakalı bir sorun olabilir.ben troid ilacini kullaninca vucudum bi degisik oluyo icimi titreme aliyo.bi durgunlasiyorum kotu oluyorum lavaboya cikiorum .kullanmasam deger yukseliyo boyle yasayan varmi levotrion 25mg iciyorum
mrveee28 ne haber canım? Varmı bir gelişme?