Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

zatiflamayla ilgisi yok bence oluyo bi sekilde.neguzel zayiflamissiniz.25mg dusuk doz bende yedi baktirdim 4e dusmus.2ye dusmesi gerek dozu hafif artircam.bende zayiflamak istiyorum ama hic zayiflayamiyorum nasil yaptiniz

Valla yediklerime dikkat ederek verdim pilav hamur isi tatli hep uzak durdum 6bucuktan sonra sadece turk kahve icerdim ve gunde 3litre su icerdim spor yapardim gebelik dusunuyordum iste troid cikti bende omur boyu ilac kullanmak istemiyorum umarim oyle olmaz hayirlisi insallah sizde zayiflarsiniz istemekle bitiyor sadece inanin yaparsiniz

zatiflamayla ilgisi yok bence oluyo bi sekilde.neguzel zayiflamissiniz.25mg dusuk doz bende yedi baktirdim 4e dusmus.2ye dusmesi gerek dozu hafif artircam.bende zayiflamak istiyorum ama hic zayiflayamiyorum nasil yaptiniz
Ben bugun ultrason cektirdim temiz cikti cok sukur ama doktora dedim ki ilaci bir ay mi kullanicam oda dedi buyuk ihtimal omur boyu dedi bende dedim hormon testini bir ay sonra yaptiktan sonra belli olmicakmoydi dedi ses etmedi ultrasonda bir sey yok diyo kafm karisti baska doktora gittim ozele dedi cok yuksek degil dedi omur boyu degildir dedi tahlil istedi yaptirim mi kararsiz kaldim

bu hastalik bi kez cikinca kolay kolay gecmiyo cunku gecenler var ama genelde onur boyudur.ben alistim bununla yasamaya sadece ilac dozun cok onemli bi ara yuksek dozda ben cok carpinti yasadim zaten deger degisebilio

mrveee28 mrveee28 , BenIpek BenIpek nerelerdesiniz?
Herşey yolundadır umarım.

Aaaa inanamıyorum hamile misin canım :) hayırlı olsun..hiç bakamıyorum...yeni gördüm etiketlendiğimi. Çok yoğun geçiyor pazar günü kızımın doğum günü var bizim de 1 yaşımız var artık şükürler olsun..Sen nasılsın herşey yolunda mı? Hamilelik planlı mıydı çok sevindimmmm..@BenIpek uzun zamandır ses yok bende çok meraktayım..

Aaaa inanamıyorum hamile misin canım :) hayırlı olsun..hiç bakamıyorum...yeni gördüm etiketlendiğimi. Çok yoğun geçiyor pazar günü kızımın doğum günü var bizim de 1 yaşımız var artık şükürler olsun..Sen nasılsın herşey yolunda mı? Hamilelik planlı mıydı çok sevindimmmm..@BenIpek uzun zamandır ses yok bende çok meraktayım..
Sağolasın canım. Maşallah ya 1 sene oldu mu? Rabbim nice yaşlarını görmeyi nasip etsin.
Hamilelik sürpriz oldu. 6 haftalıkken fatkettim.
Sen nasıl oldun,sonuçların nasıl cıktı? Bende merak ettim seni.
İpek zaten ağır kayıp,inşallah iyidir ya.

Sağolasın canım. Maşallah ya 1 sene oldu mu? Rabbim nice yaşlarını görmeyi nasip etsin.
Hamilelik sürpriz oldu. 6 haftalıkken fatkettim.
Sen nasıl oldun,sonuçların nasıl cıktı? Bende merak ettim seni.
İpek zaten ağır kayıp,inşallah iyidir ya.

Amin canım benim çok teşekkür ederiz..Ankara’da olsan davet ederdim :) sürpriz oldu demek kızına bir kardeş :) ne güzelllll...hayattaki en büyük iyi’kilerinden biri olsun kardeşi inşallah..mesela benim öyle...anne ve babama müteşekkirim beni yalnız bırakmadıkları İçin...sonuçlarım çok parlak değil canım..tg de yükseliş devam ediyor ultrason da görünen birşey yok...görmediğimiz birşeye müdahale edemeyiz deniyor..biraz zor bir dönem yaşadım yazdan beri kızımı bırakıp işe başlamak beni çok yıprattı bununla ilgisi olabileceğini düşünüyorum..bir de doktorum emzirme bitince tekrarlayalım testleri dedi ki sağarak 10 ay dayanabildi süt :KK43: geçen hafta anne sütümüz de bitti..şu doğum gününü atlatalım gideceğim..

Amin canım benim çok teşekkür ederiz..Ankara’da olsan davet ederdim :) sürpriz oldu demek kızına bir kardeş :) ne güzelllll...hayattaki en büyük iyi’kilerinden biri olsun kardeşi inşallah..mesela benim öyle...anne ve babama müteşekkirim beni yalnız bırakmadıkları İçin...sonuçlarım çok parlak değil canım..tg de yükseliş devam ediyor ultrason da görünen birşey yok...görmediğimiz birşeye müdahale edemeyiz deniyor..biraz zor bir dönem yaşadım yazdan beri kızımı bırakıp işe başlamak beni çok yıprattı bununla ilgisi olabileceğini düşünüyorum..bir de doktorum emzirme bitince tekrarlayalım testleri dedi ki sağarak 10 ay dayanabildi süt :KK43: geçen hafta anne sütümüz de bitti..şu doğum gününü atlatalım gideceğim..
Canım sağolasın düşünmen yeter. Nice yaşlarını gör inşallah.
Kardeş konusunda bende istiyordum ama bu sene ertelemiştim açıkçası. İlkokula başlayacak ya kızım,bu sene rahat atlatalım istemiştim. Şimdi ağustosta doğum eylülde okul beni çok zorlayacak. Neyse hayırlısı böyleymiş. Atlatırız bir şekilde artık.
Değerlerin konusunda bence bir sorun çıkmayacak. Bebeğin sana iyi geldi emin ol,yenilendin tazelendin. Streslisin,kolay değil tabi onu bırakıp işe gitmek. İyi düşün güzel çıkacak inşallah.
Süt konusunda da kendini üzme. 10 ay kısmetiymiş,onuda almış kızın,sen dengeli besleyerek gayette güzel yetiştireceksin kızını. Maşallah 1 yaşında artık herşeyi yiyebiliyor,formül mama minimumda olur,etini,balığını ,sebzesini,meyvesini yiyordur artık. Hiç üzme kendini. Anne sütünü hiç almayan bebekler var.
Haberleşelim yine olur mu? Sonuçları paylaşirsin merak ederim seni ama bence sorun çıkmayacak.

mrveee28 mrveee28 sen hamilelikte tsh için ilaç kullanmismiydın. Ben şimdi doktordan cıktım endokrinoloji 'ye yönlendirdi 25 mg başlayabilir diye. Daha girmedim doktorun yanına ama değerler referans aralığinda sadece olması istenen düzeyde değil dedi. Aklıma sen geldin.

mrveee28 mrveee28 sen hamilelikte tsh için ilaç kullanmismiydın. Ben şimdi doktordan cıktım endokrinoloji 'ye yönlendirdi 25 mg başlayabilir diye. Daha girmedim doktorun yanına ama değerler referans aralığinda sadece olması istenen düzeyde değil dedi. Aklıma sen geldin.

Evet her ay düzenli olarak tsh t3 ve t4 baktırıyordum canım...ilaç kullanmak değil kullanmamak tehlikeli sonuçlar doğurur bebek için demişti doktorum..benim tiroidlerim tamamen alındığı İçin günde 162.5 mg a kadar çıktığımız zaman oldu...tsh yükselmişti bir ara 5 e kadar çok paniklemiştim..

Evet her ay düzenli olarak tsh t3 ve t4 baktırıyordum canım...ilaç kullanmak değil kullanmamak tehlikeli sonuçlar doğurur bebek için demişti doktorum..benim tiroidlerim tamamen alındığı İçin günde 162.5 mg a kadar çıktığımız zaman oldu...tsh yükselmişti bir ara 5 e kadar çok paniklemiştim..
Bende yeniden tahlil yaptırdım cuma çıkan sonuca göre ilac kullanıp kullanmama durumu belli olacak. Aslında referans aralığında çıktı değerlerim ama istenen değer 2 olmalıymış. Anlamadım.
Sen nasılsın herşet yolunda mı canım?

Bende yeniden tahlil yaptırdım cuma çıkan sonuca göre ilac kullanıp kullanmama durumu belli olacak. Aslında referans aralığında çıktı değerlerim ama istenen değer 2 olmalıymış. Anlamadım.
Sen nasılsın herşet yolunda mı canım?

Evet canım 1,5-2 arasında olması gerekiyor gebelikte demişti benim doktorum da...okul ev kızım derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum :KK43: okuldan geliyorum akşama kadar kızımla ilgileniyorum akşam yemek ortalığı toplayayım derken mahvoluyorum..her gün böyle...kızım tutunup kalkmaya başladı :) hala iştahsız ne yazık ki...çeşit çeşit herşeyi hazırlıyoruz ama ne yazık ki tadına bakıyor ve ağzını kilitliyor..kabullendim artık..kilosu da düşük ama sağlıklı o yüzden üzülmüyorum..doğum günümüzü de kutladık..artık kuzumun da 1 yaşı var :) sen nasılsın kızın nasıl okulu nasıl gidiyor alışmıştır iyice artık..

X