Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ben avokadoyu aldıktan sonra yumuşasın diye pirincin içerisine koyuyorum...sonra içerisini oyup ezip sarmısaklı yoğurt, ceviz ve zeytinyağıyla birleştiriyorum...naçizane birşeyler katmaya çalışıyoruz çocuklarımıza...mesleğine aşık bir öğretmen de olduğum için bütün dertlerimi unutuyorum onlarla gülüp oynarken..Allah bağışlasın Prensesini sana

Kızlar avakado yu nasıl tuketiyorsunuz

Aslında bu tamamen yaratıcılık ve deneme yanılma.

Damak tadını dinle..

Ben ekşi tatları seven biriyim. Limon, eser miktar sirke, zeytinyağı, nane, varsa çok ince doğranmış yeşil soğan, ceviz.. Buna istediğin eklemeyi yapabilirsin. Maydanoz vs vs evde ne varsa.

Diğer türlü de Merve’nin yaptığı şekilde. Her şeye yakışıyor.

Kızlar çok sıkıldım ya.
Benim gibi gün içinde böyle patlayan var mı?
Keşke devlette olsaydım ben de.

Burnumun sol tarafındaki kemik ağrıyor 2 gündür. Böyle sızıntı şeklinde. Çok az göz hizama yayılıyor. Neden ki ya?

Her şeye takıyorum böyle.

Arkadaşlar benim moralim çok bozuk elimdeki dikişler alındı bugün ben parmaklarımı oynatamıyorum ( Nemrut doktor da hiç birşey söylemedi fizik tedaviye de ne Zaman başlanacağını bilmiyorum...çok korkuyorum elimi eskisi gibi kullanamamaktan röntgen de çekmediler gebelik şüphem var diye eve gelirken test aldım negatif...en sonunda da ağlamaya başladım artık...

Baya bir kötü durumda o zaman? Kendi kendine de çalışabilirsin evde basit hareketlerle. Çok geçmiş olsun.

Reglin kaç gün geçti ya da ne kadar var? Madem doktor baksaydı keşke hcg değerine ona göre çekseydi röntgeni.

En azından merakın da giderdi.

Reglime 6 gün var dayanamayıp yaptım erkenden...ayaklarım buz gibi sol kasığımda Zaman Zaman batma oluyor ve inanılmaz duygusalım bu ara...çok teşekkür ederim nefret ediyorum artık hastanelerden..

Reglime 6 gün var dayanamayıp yaptım erkenden...ayaklarım buz gibi sol kasığımda Zaman Zaman batma oluyor ve inanılmaz duygusalım bu ara...çok teşekkür ederim nefret ediyorum artık hastanelerden..
6 günde hiç mümkün değil çıkması.
Ben de 3 ay önce böyle gün bekliyordum, umutlanıyordum falan. Ta ki nodülümü öğrenip de doktor "istersen 3 ay bekle takip için büyüyüp büyümediğine bakalım." diyene kadar.
şimdiye kadar da bir çok kez ultrasona girdim. Hep farklı eller farklı sonuçlar çıkardı.
İlk öğrendiğimde: 6,1x3,8mm hipoekoik düzgün kontorlü değil dendi.
Başka yerde 1 ay sonra girdim 6,1x3,3 düzgün kenarlı dedi.
15 gün önce mi ne gittim devlet hastanesine 6x4,2mm denildi 1 gün sonra özelde girdim parathormon olayından orada da yaklaşık 6mm dendi.
Gel de çık işin içinden. Ama çok takmıyorum demek ki 3 ayda büyüme olmamış gibi. Çünkü 1-2-3 arası ölçümlerde önce küçülecek sonra büyüyecek değil ya. 2. ölçümde küçülmüş gibi. Sonra büyümüş gibi. Demek 6,1 mm den anlamam lazım.

6 günde hiç mümkün değil çıkması.
Ben de 3 ay önce böyle gün bekliyordum, umutlanıyordum falan. Ta ki nodülümü öğrenip de doktor "istersen 3 ay bekle takip için büyüyüp büyümediğine bakalım." diyene kadar.
şimdiye kadar da bir çok kez ultrasona girdim. Hep farklı eller farklı sonuçlar çıkardı.
İlk öğrendiğimde: 6,1x3,8mm hipoekoik düzgün kontorlü değil dendi.
Başka yerde 1 ay sonra girdim 6,1x3,3 düzgün kenarlı dedi.
15 gün önce mi ne gittim devlet hastanesine 6x4,2mm denildi 1 gün sonra özelde girdim parathormon olayından orada da yaklaşık 6mm dendi.
Gel de çık işin içinden. Ama çok takmıyorum demek ki 3 ayda büyüme olmamış gibi. Çünkü 1-2-3 arası ölçümlerde önce küçülecek sonra büyüyecek değil ya. 2. ölçümde küçülmüş gibi. Sonra büyümüş gibi. Demek 6,1 mm den anlamam lazım.

Hımmm bende deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Canim benim de 2 yıl önce dirseğim kırılmış ti iç tarafta çok hafif bir kırıkti. Alçıdan çıktıktan sonra avuç içim aşağı bakıyordu hiç ceviremiyordum öyle kalacak sandim. Sonra fizik tedavi gördüm 1 aydan fazla. Şimdi çok iyi çok sukur. Hareketlerle düzelir korkma.

Evet tanıdıklarım da öyle söyledi rahatlattı beni ( çok ama çok teşekkür ederim Rabb'im de sizi bir an önce sağlıkla meleğinize kavuştursun...

Sans nasip diyorlar bende deliriyorum hiç arastirmiyorlar niye tutmuyor diye bende böyle internet manyağı oluyorum sürekli araştırıyorum kafamda deli sorular
Onuzmudekı ay yanı su an reglıyım bır sans vermeyı dusunuyorum.cok dıkkat edecegım.agrı kesıxı falan almayacagım.ama korktugum bır sey var.ben ıkı kere kımyasal gebelık gecırdım.nasıl oldugunu bılıyorum yanı.cok sıddetlı bır agrı ılac fayda etmıyor ve mıde bulantısı.baya buyuk ıkı parca dusuyor sonra rahatlıyorsun ama parca saydamla et arası bır sey.normal pıhtılasmıs kan degıl.bu ay yanı pazar gunu basladı reglım ama aynı agrı ve bulantı.arveles ıkı tane fayda etmedı tabı aklıma gelmıyor.sonra yıne ıkı buyuk parca gordum pedde.yuksek oranda yıne kımsyasal gebelık gecırdım.ama dıgerlerınde kanla belgelıydı bunda kan delılı yok elımde.ama ay boyu ılac aldım tomografı mr rontgen antıbıyotık aklına ne gelırse.tabı bunlardan.once korunmamıstım sonrasında dıkkat ettım olursa da mecbur kurtajdı zaten sonu.o yuzden kımsayal yasadıysam bu ay onumuzdekı ay yumurtlamam.bos bekleyıse gırmek ıstemıyorum.keske hst gıttıgım zaman hcg verseydum ama hıc o ıhtımalı dusunmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…