- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 38
Tabiki çok çok istiyorum ama olmuyo geçen ay tüp bebek yaptım olmadıKesinlikle var da tabi istiyor ve uğraşıyor musun?
Tabi sadece benziyor ve kişisel olduğunu unutmamak lazım.
Kızlar avakado yu nasıl tuketiyorsunuz
Tabiki çok çok istiyorum ama olmuyo geçen ay tüp bebek yaptım olmadıkeşke olsa ama zannetmiyorum
Arkadaşlar benim moralim çok bozuk elimdeki dikişler alındı bugün ben parmaklarımı oynatamıyorum( Nemrut doktor da hiç birşey söylemedi fizik tedaviye de ne Zaman başlanacağını bilmiyorum...çok korkuyorum elimi eskisi gibi kullanamamaktan röntgen de çekmediler gebelik şüphem var diye eve gelirken test aldım negatif...en sonunda da ağlamaya başladım artık...
6 günde hiç mümkün değil çıkması.Reglime 6 gün vardayanamayıp yaptım erkenden...ayaklarım buz gibi sol kasığımda Zaman Zaman batma oluyor ve inanılmaz duygusalım bu ara...çok teşekkür ederim nefret ediyorum artık hastanelerden..
6 günde hiç mümkün değil çıkması.Reglime 6 gün vardayanamayıp yaptım erkenden...ayaklarım buz gibi sol kasığımda Zaman Zaman batma oluyor ve inanılmaz duygusalım bu ara...çok teşekkür ederim nefret ediyorum artık hastanelerden..
Hımmm bende deneyeceğim bakalım nasıl olacakAslında bu tamamen yaratıcılık ve deneme yanılma.
Damak tadını dinle..
Ben ekşi tatları seven biriyim. Limon, eser miktar sirke, zeytinyağı, nane, varsa çok ince doğranmış yeşil soğan, ceviz.. Buna istediğin eklemeyi yapabilirsin. Maydanoz vs vs evde ne varsa.
Diğer türlü de Merve’nin yaptığı şekilde. Her şeye yakışıyor.
Sans nasip diyorlar bende deliriyorum hiç arastirmiyorlar niye tutmuyor diye bende böyle internet manyağı oluyorum sürekli araştırıyorum kafamda deli sorularEngelleyen etmen neymiş?
Canim benim de 2 yıl önce dirseğim kırılmış ti iç tarafta çok hafif bir kırıkti. Alçıdan çıktıktan sonra avuç içim aşağı bakıyordu hiç ceviremiyordum öyle kalacak sandim. Sonra fizik tedavi gördüm 1 aydan fazla. Şimdi çok iyi çok sukur. Hareketlerle düzelir korkma.Arkadaşlar benim moralim çok bozuk elimdeki dikişler alındı bugün ben parmaklarımı oynatamıyorum( Nemrut doktor da hiç birşey söylemedi fizik tedaviye de ne Zaman başlanacağını bilmiyorum...çok korkuyorum elimi eskisi gibi kullanamamaktan röntgen de çekmediler gebelik şüphem var diye eve gelirken test aldım negatif...en sonunda da ağlamaya başladım artık...
Canim benim de 2 yıl önce dirseğim kırılmış ti iç tarafta çok hafif bir kırıkti. Alçıdan çıktıktan sonra avuç içim aşağı bakıyordu hiç ceviremiyordum öyle kalacak sandim. Sonra fizik tedavi gördüm 1 aydan fazla. Şimdi çok iyi çok sukur. Hareketlerle düzelir korkma.
Onuzmudekı ay yanı su an reglıyım bır sans vermeyı dusunuyorum.cok dıkkat edecegım.agrı kesıxı falan almayacagım.ama korktugum bır sey var.ben ıkı kere kımyasal gebelık gecırdım.nasıl oldugunu bılıyorum yanı.cok sıddetlı bır agrı ılac fayda etmıyor ve mıde bulantısı.baya buyuk ıkı parca dusuyor sonra rahatlıyorsun ama parca saydamla et arası bır sey.normal pıhtılasmıs kan degıl.bu ay yanı pazar gunu basladı reglım ama aynı agrı ve bulantı.arveles ıkı tane fayda etmedı tabı aklıma gelmıyor.sonra yıne ıkı buyuk parca gordum pedde.yuksek oranda yıne kımsyasal gebelık gecırdım.ama dıgerlerınde kanla belgelıydı bunda kan delılı yok elımde.ama ay boyu ılac aldım tomografı mr rontgen antıbıyotık aklına ne gelırse.tabı bunlardan.once korunmamıstım sonrasında dıkkat ettım olursa da mecbur kurtajdı zaten sonu.o yuzden kımsayal yasadıysam bu ay onumuzdekı ay yumurtlamam.bos bekleyıse gırmek ıstemıyorum.keske hst gıttıgım zaman hcg verseydum ama hıc o ıhtımalı dusunmedım.Sans nasip diyorlar bende deliriyorum hiç arastirmiyorlar niye tutmuyor diye bende böyle internet manyağı oluyorum sürekli araştırıyorum kafamda deli sorular
Sen de mı ogretmensın?Hımmm bende deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Sağol tatlim Allah razı olsun inşallah sağlığına kavusursunEvet tanıdıklarım da öyle söyledi rahatlattı beni( çok ama çok teşekkür ederim Rabb'im de sizi bir an önce sağlıkla meleğinize kavuştursun...