Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Bu ampul dvit ampul gibi içiliyor mu?reçete olmayınca hiç bir yer enjeksiyon yapmıyor.
Özel klinikler yapıyor canım ben öyle yaptırıyorum birde damlam var zeytinyağının içine damlatıp içiyorum dvit kafamı karıştırdı instgramda takip ettiğim birisi dvit kanser madde var başka bir marka kullanın demiş

Anladım canım ,güzel olmustur eminim,bir ara bende deneyeyim.
İnstgram takip ettiğim bayan Dvit içinde kanser yapıcı madde var dedi kafam karıştı
Paraben var diye biliyorum,hatta bebekken kızıma damlasıni vermisti doktor ben onun yerine baska bir markanın şasesini kullanmistim.
Günaydın canım
Günaydın

Neye hangi bilimsel kaynağa dayanarak diyor ki??yine de insanın içi bulanıyor cidden.

Evet dediğin gibi belki parabenden dolayı demiştir sen kızına hangisini kullandın canım
Ben nutigen'in ferromixin'di sanırım ismi,şasesini kullandım yoğurduna vs ekleyerek verdim,devit kabızlık yaptı bizde o dönem,birde bu paraben mevzusu dolayısıyla onu tercih ettim,değerlerimiz iyi çıkıyordu kan tahlillerinde. Sonradan aynı markanın vitamixin diye bir şaşesinide kullandım,tüm vitaminler vardı içinde.

Çok sağol canım bende o markayı bakayım bulmaya çalışırım

Ben dolar aldım bir dönem,yükselince bozdurdum,şimdi bankada biriktiriyorum.Yakın zamanda bbozdurmayacaksan,bekleyebileceksen döviz al bence.
Ben de dolar alıyordum ama çok istikrarsız yükseldi. Kalıcı düşüş bekleniyor deniyor ama sürekli yükseliyor.ben de şaşırdım kaldım.

Ferromix dediğin demir mi? İsminden demir gibi geldi bana ama koni dvit miydi karıştırdım mi? Ben de kızım için demir bazlı bir şey düşünüyorum ama bulamadım. Geçen Mart ayında da demiri düşük çıkmıştı dr takviye vermedi inatla.

Ya bu kadın günde 2 avuç ilaç içiyor galiba.ilac değil takviye ama yine de bana abartı geldi.sonucta bu da bir pazar ve ucunda para var.uzun vadede getireceği zararları bilemeyiz.bence en güzeli vitamin ve mineral değerlerini kuruduktan sonra dengeli ve sağlıklı beslenmek. Bu kadsr takviye almak bana mantıksız geliyor.ben de bir ara ocean omega 3 aldım ama bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…