Ben de rende yapıcam yapıcam işte yapıcam hem de bu akşam yapıcam :)) değerlerine de bakarım çok teşekkürler :)) bi de kilo verdirseydi iyiydi :))Bendensin:)1 senedir zencefil kullanıyorum taze olarak.ben Migros'tan alıyorum 9.9 şu anda.bir çok hastalığıma iyi geldi zaten de en önemlisi antikor değerimi normale çekti. Doktor olması mümkün değil ama olmuş gibi saçma bir açıklama yaptı. Ben ise senin tam tersine rendenin ince yeriyle rendwliyorum.aksamlari yatım yemek kaşığı suyundan 6 yaşında kızım var ona veriyorum. Kalan postayı ki bol sulu zaten eşimle suyla yutuyoruz.ben öyle saklama işlerini pek sevmem ne varsa o anda bitirip kalkarım. Zaten cok faydalı posasını neden bekleteyim mantığından yola çıktım. Benim konu içinde yer yer kan sonuçlarım var.gozune çarparsa radikal farklılari görebilirsin.
Canım ben mevsiminde alıyorum genelde sardalya,Norveç somonu,tekir gibi yağlı balıklar ya fırında yada ızgarada pişiriyorumKızlar hangi balıkları alıyorsunuz ve nasıl pişiyor sunum? Karatay küçük balık tavsiye ettiği için ben hamsi ve sandalye takılıyorum ama zahmetli oluyor çipura falan alıp hemen pişsin istiyorum.arti bilgi fırında yapınca kokusu kalıyor gibi geliyor içime sinmiyor.mini fırınım var o da taşınırken bodruma gitmiş ki o da zahmetli uzatma kablo tak balkona taşı vs vs mecburen kızartma yapıyorum ama içim rahat değil. Siz ne yapıyorsunuz?
Kilo veremediniz mi peki saç dökülmeniz oldu mu ?Ben de rende yapıcam yapıcam işte yapıcam hem de bu akşam yapıcam :)) değerlerine de bakarım çok teşekkürler :)) bi de kilo verdirseydi iyiydi :))
Sevgili arkadaşım zaten aldığımız hava içtiğimiz su bile temiz değilken evde birçok mite varken bi de üzerine neden o yumuşatıcı kokularını o güzel ciğerlerine çekesin ki.Bana dokunuyor öksürüyorum ve ayrıca yapy geldiği için midem kalkıyor yoğun kokulardan ama siz seviyorsanız acaba doğal esanslardan evde krndinize güzel kokularla bi ortam yaratsanız daha mı sağlıklı olur ki :))İnşallah bende aşarım bu yumoş konusunu inanır mısın ekmeği bırakamam derken yumoşu bırakamadım
Yok saç dökülmem olmadı ama tiroid sebebiyle başı kaşınıp saçı dökülenler için tavsiye edilmişti.Kilo veremedimKilo veremediniz mi peki saç dökülmeniz oldu mu ?
Saçlarım sarı haliyle boyalı yıpranmış bana da yarar mı kiBen dalan sıvı sabun kullanıyorum. Evde çocuk olunca kalıp sabun verimsiz oluyor en azından onun için.dalan ürünlerde 0 paralel 0 silikon var.sampuan sıvı sabun duş jeli gibi çeşitleri var ki ben en çok şampuanı seviyorum. Benim keçe saçlarımı bile yumuşacık yapıyor kreme gerek bile kalmıyor neredeyse.
Saç uçlarınıza bakım yağı sürün faydası olur avonun serumu var onlardan kullanın yada yves rocher parebensiz ,sls olmayan ürünü var saç uçlarını düzgünleştiriyorSaçlarım sarı haliyle boyalı yıpranmış bana da yarar mı ki
Zencefilli kür mü canımYok saç dökülmem olmadı ama tiroid sebebiyle başı kaşınıp saçı dökülenler için tavsiye edilmişti.Kilo veremedim( ama daha sağlıklıyım ve tiroid değerim de bir ayda bile bikaçpuan farketmişti.Sorunum hiçbişekilde spor dahil kilo verememek zaten
Doğru söylüyorsun canım haklısınSevgili arkadaşım zaten aldığımız hava içtiğimiz su bile temiz değilken evde birçok mite varken bi de üzerine neden o yumuşatıcı kokularını o güzel ciğerlerine çekesin ki.Bana dokunuyor öksürüyorum ve ayrıca yapy geldiği için midem kalkıyor yoğun kokulardan ama siz seviyorsanız acaba doğal esanslardan evde krndinize güzel kokularla bi ortam yaratsanız daha mı sağlıklı olur ki :))
Piki teşekkür ederim :))Saç uçlarınıza bakım yağı sürün faydası olur avonun serumu var onlardan kullanın yada yves rocher parebensiz ,sls olmayan ürünü var saç uçlarını düzgünleştiriyor
Ben küçük balık sevmediğim için çipura ve palamut alıyorum başları dahil temizlettirip ,palamutu ise halka kestiriyorum çok kolay yeniyor. Mısırununu tepsiye döküp içine isteğe göre tuz döküp karıştırıp balıkları iyice bulayıp sonrasında az kızmış yağa koyuyorum.Çok kızgın yağa üstelik te mısırunsuz koyulunca çok koku yapıyor.Balık yaptığımda kesinlikle ev kokmuyor ki kapısı olan bi mutfağım yok.pişirirken pencereyi açık tutup balıklar yemdiktem sonra sandal tütsü yakıyorum kokusuz mumla beraber .çünküü mum da tütsünün dumanını emiyor hahahaha zincirleme :) diyceksiniz ki yeme sen o balığı :))Kızlar hangi balıkları alıyorsunuz ve nasıl pişiyor sunum? Karatay küçük balık tavsiye ettiği için ben hamsi ve sandalye takılıyorum ama zahmetli oluyor çipura falan alıp hemen pişsin istiyorum.arti bilgi fırında yapınca kokusu kalıyor gibi geliyor içime sinmiyor.mini fırınım var o da taşınırken bodruma gitmiş ki o da zahmetli uzatma kablo tak balkona taşı vs vs mecburen kızartma yapıyorum ama içim rahat değil. Siz ne yapıyorsunuz?
Ben de rende yapıcam yapıcam işte yapıcam hem de bu akşam yapıcam :)) değerlerine de bakarım çok teşekkürler :)) bi de kilo verdirseydi iyiydi :))
Sevgili arkadaşım zaten aldığımız hava içtiğimiz su bile temiz değilken evde birçok mite varken bi de üzerine neden o yumuşatıcı kokularını o güzel ciğerlerine çekesin ki.Bana dokunuyor öksürüyorum ve ayrıca yapy geldiği için midem kalkıyor yoğun kokulardan ama siz seviyorsanız acaba doğal esanslardan evde krndinize güzel kokularla bi ortam yaratsanız daha mı sağlıklı olur ki :))
Benim de öyle yıllardır boya üstüne boya fon üstüne fon. .İnan benim iğrenç saçlarıma bile iyi geliyor. Watson ya da metroda bulabilirsin.Saçlarım sarı haliyle boyalı yıpranmış bana da yarar mı ki
Bebek yağının da bu konuda hatırı sayılır faydası var.arti elektriklenen saçlar için süper bir çözümSaç uçlarınıza bakım yağı sürün faydası olur avonun serumu var onlardan kullanın yada yves rocher parebensiz ,sls olmayan ürünü var saç uçlarını düzgünleştiriyor
Küçük balık çok zahmetli ben de temizlikte kafayı yedim son bir kaç aydır yani geriliyorum balık yapınca ama yapmam da lazım polemiği yaşıyorum. Palamut bir kere ithal görmüştüm pazarda. Resmen gelen ithalat strafor kutuların içindeydi dondurulmuş vaziyette.gecen sene 4 tanesi 10 lira falandı. Ama strafor kutuların üstünü kimse okumuyor ki..o yüzden benim palamuta karşı bir ön yargım var.Ben küçük balık sevmediğim için çipura ve palamut alıyorum başları dahil temizlettirip ,palamutu ise halka kestiriyorum çok kolay yeniyor. Mısırununu tepsiye döküp içine isteğe göre tuz döküp karıştırıp balıkları iyice bulayıp sonrasında az kızmış yağa koyuyorum.Çok kızgın yağa üstelik te mısırunsuz koyulunca çok koku yapıyor.Balık yaptığımda kesinlikle ev kokmuyor ki kapısı olan bi mutfağım yok.pişirirken pencereyi açık tutup balıklar yemdiktem sonra sandal tütsü yakıyorum kokusuz mumla beraber .çünküü mum da tütsünün dumanını emiyor hahahaha zincirleme :) diyceksiniz ki yeme sen o balığı :))
Aaa ben kardesi çok severim.rahmetli babam tam balık sevdalisiydi her çeşidi pişirdi bizim evde..karides kalamar.babam öldükten sonra kardesi de kalamari da yapan olmadı. Cidden canım çekti şimdi karidesi:)Selam,
Bizim evde balıkları, kimse kılçık ayıklamadığı için, ben ayıkladiğım için mecburen büyük balıklara yöneliyorum.Arada hamsi alıyorum,eldiven takıp tüm kılçığını temizleyip,az yağda hamsi tava şeklinde yapıyorum hamsi tavasında ama genelde fileto olabilecek balıkları alıp fırında pişiriyorum kapaklı birşeyin içinde buğulama gibi üzerine limon dilimleyip. Kokmuyor o zaman evde fırinda ki benim mutfağım açık düşün.BenIpek ben genelde bu durumdayım.
En son çupra aldım fileto yaptırdim kılçıksız.Ondan öncede palamutum vardı buzlukta pazardan alıp halka halka dilimlettirdiğim. Levrek fletoda iyi oluyor,arada somon alıyorum ama pek seviliyor diyemem yağlı bir balık olduğu için. Ben en çok karides seviyorum güveçte ama onu evde sulandırmadan pişiremedim hiç,dışarda yersek ancak yiyorum,evdeki tuhaf oluyor.