- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
Ayy naptın güzel arkadaşım bira istetilir mi insanın canı bu havada :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy naptın güzel arkadaşım bira istetilir mi insanın canı bu havada :))
Benim saçları krem bile zor açıyor ama dişmacunu almaya gideceğim zaten himalaya olandan dalan da alırım :)Benim de öyle yıllardır boya üstüne boya fon üstüne fon. .İnan benim iğrenç saçlarıma bile iyi geliyor. Watson ya da metroda bulabilirsin.
Çok uygun fiyata dediğin şekilde satılıyor evet tanıdığımız eski bi balıkçıdan alıyoruz pahalı değilse :)Küçük balık çok zahmetli ben de temizlikte kafayı yedim son bir kaç aydır yani geriliyorum balık yapınca ama yapmam da lazım polemiği yaşıyorum. Palamut bir kere ithal görmüştüm pazarda. Resmen gelen ithalat strafor kutuların içindeydi dondurulmuş vaziyette.gecen sene 4 tanesi 10 lira falandı. Ama strafor kutuların üstünü kimse okumuyor ki..o yüzden benim palamuta karşı bir ön yargım var.
Leptin e uyduğumda çok ağır gram gram veriyordum sonra bıraktım çok yavaş ilerlediği için ve ay 4saat dolmadı ağzıma unutup bişey atmıyım stresinden dolayı ama bi tek onda sonuç aldım bir de yıllaar önce bi haptan çok çok iyi sonuç almıştım ama artık o hap yok :) karın gerdirme yaptırdığımda (bir dr a güvenip karar verebilirsem)yerleşik yağlardan da biraz kurtulacağım en azından sonrasında daha rahat hareket ettikçe daha çok veririm dye umuyorumKiloyu da karataya çözersin leptin uyarsan gitmemesi mümkün değil. Ben bir ara çok güzel uydum ama şimdi yapamıyorum. Benim şuan ki felsefem zararlı ve yapay olmadığı sürece zaman sınırı koymamak.
Yanlış ifade etmişim çok uygun fiyata dediğin şekilde satılıyor biz de almıyoruz nolduğu belli değil diye ,tanıdığımız balıkçıda varsa alıyoruzÇok uygun fiyata dediğin şekilde satılıyor evet tanıdığımız eski bi balıkçıdan alıyoruz pahalı değilse :)
Allah gani gani rahmet eylesin babana canım.Aaa ben kardesi çok severim.rahmetli babam tam balık sevdalisiydi her çeşidi pişirdi bizim evde..karides kalamar.babam öldükten sonra kardesi de kalamari da yapan olmadı. Cidden canım çekti şimdi karidesi:)
Bende mi palamut falan alsam ki ya yapması kolay ya.metroda falan menşesi yazıyor. Zaman bulursam bugün giderim.Yanlış ifade etmişim çok uygun fiyata dediğin şekilde satılıyor biz de almıyoruz nolduğu belli değil diye ,tanıdığımız balıkçıda varsa alıyoruz
Amin canım.Allah gani gani rahmet eylesin babana canım.
Bende yemedim ne zamandır,arada gözüme çarpıyor alsam pişirsemmi diyorum,sonra amaan istedigin gibi olmayacak nasıl olsa boşver deyip vazgeçiyorum. Kalamarda severim,karideste ama ikiside ayarında pişmeyince güzel olmuyor.
Rendeledin mi zencefili:) yiyebildin mi?Leptin e uyduğumda çok ağır gram gram veriyordum sonra bıraktım çok yavaş ilerlediği için ve ay 4saat dolmadı ağzıma unutup bişey atmıyım stresinden dolayı ama bi tek onda sonuç aldım bir de yıllaar önce bi haptan çok çok iyi sonuç almıştım ama artık o hap yok :) karın gerdirme yaptırdığımda (bir dr a güvenip karar verebilirsem)yerleşik yağlardan da biraz kurtulacağım en azından sonrasında daha rahat hareket ettikçe daha çok veririm dye umuyorum
Canım bulunduğun ilde canlı balık pazarı olmuyor mu benim bulunduğum ile 2 günde bir günlük balık gelirBende mi palamut falan alsam ki ya yapması kolay ya.metroda falan menşesi yazıyor. Zaman bulursam bugün giderim.
Ben bal kabağı çorbası yapıyorum üzerine keçi peyniri koyuyorum canımKızlar kerevizi çorbada denediniz mi hayırsa hemen yapın. Bakliyati azalttigimdsn beri çorba çeşidi bulmak çok sıkıntılı olmuştu benim için. Eşim pırasa sevmiyor haliyle çok nadir yapıyorum ama çorbalara koymak için alıyorum biraz.dun dolabı açtım bir tane kereviz iki sap pırasa 1 kuru soğan bir tutam maydanoz. Patates olsaydı 1 tane ekledim az almaya çalıştığım için yokmuş kıvamını maalesef bir avuca yakın pirinçle verdim.biraz soteledim sonra suyunu ekledim düdukluyu kapattım. Pişince blendırdan geçirdim ve limon çok az kimyon ekledim.sonucu bu kadwr iyi beklemiyordum. Var mı değişiklik fikirleriniz çorba konusunda?
Kızlar kerevizi çorbada denediniz mi hayırsa hemen yapın. Bakliyati azalttigimdsn beri çorba çeşidi bulmak çok sıkıntılı olmuştu benim için. Eşim pırasa sevmiyor haliyle çok nadir yapıyorum ama çorbalara koymak için alıyorum biraz.dun dolabı açtım bir tane kereviz iki sap pırasa 1 kuru soğan bir tutam maydanoz. Patates olsaydı 1 tane ekledim az almaya çalıştığım için yokmuş kıvamını maalesef bir avuca yakın pirinçle verdim.biraz soteledim sonra suyunu ekledim düdukluyu kapattım. Pişince blendırdan geçirdim ve limon çok az kimyon ekledim.sonucu bu kadwr iyi beklemiyordum. Var mı değişiklik fikirleriniz çorba konusunda?
Kızlar kerevizi çorbada denediniz mi hayırsa hemen yapın. Bakliyati azalttigimdsn beri çorba çeşidi bulmak çok sıkıntılı olmuştu benim için. Eşim pırasa sevmiyor haliyle çok nadir yapıyorum ama çorbalara koymak için alıyorum biraz.dun dolabı açtım bir tane kereviz iki sap pırasa 1 kuru soğan bir tutam maydanoz. Patates olsaydı 1 tane ekledim az almaya çalıştığım için yokmuş kıvamını maalesef bir avuca yakın pirinçle verdim.biraz soteledim sonra suyunu ekledim düdukluyu kapattım. Pişince blendırdan geçirdim ve limon çok az kimyon ekledim.sonucu bu kadwr iyi beklemiyordum. Var mı değişiklik fikirleriniz çorba konusunda?
Ben bal kabağı çorbası yapıyorum üzerine keçi peyniri koyuyorum canım
Ben bal kabağı çorbası yapıyorum üzerine keçi peyniri koyuyorum canım
Ben elime ne geçerse renk uyumu saglayinca ekliyorum. Mesela bi avuç yeşil mercimeğim kalmıştı brokoli çorbasına ekledim.yer elmasın çiğ yemek de çok güzel zor sorulsa da. Aklımdan geçti bugün alıp ekleyeyim çorbalara diye. Yarın kesinlikle alacağım. Kerevizli çorbayı kesin dene başak bile yemek secmesine rağmen kaşe kase yiyor. O gazla bugün Migrosta kereviz 1.99 indirime girmiş aldım yarın salçalı yemeğini yapacağım :)Bunu deneyeceğim İpek :) kerevizi genelde yoğurtlu salata şeklinde yapıyorum...bir öneri verebilirim ama damak tadına uyar mı bilemiyorum...geçenlerde yer elması çorbası yaptım eşim çok beğendi ben biraz mırın kırın ettim :) ama faydasını düşününce yedim...maydanoz ve dereotu ekledim pişirdikten sonra da...senin yaptığın gibi en son blendırdan geçirdim...
Ben de tam olarak böyle yapıyorum dolabı açıyorum elime ne gelirse uyumuna göre. Blendırsiz bir hayat düşünemiyorum. Bir kere bozulmuştu da süzgeçten geçireyim dedim kabus gibiydi.esim soruyor bu ne çorbası diye.ya adını ne yapacaksın ye geç diyorum.Ben sebze corbalarima yarim su bardagi kadar süt ekliyorum tabi limon koymamaniz gerekiyor. cok lezzetli oluyor. kafama gore icine ne koymak istiyorsam evde o an ne varsa koyup hasl8yorum . corba hhazir. patates mutlaka ekliyorum kivam arttirmasi icin. lezzet versin diye eskiden kuruttugum kereviz saplarindan veya bir dilim zenccefil de ekliyorum .
Ben keçi peynirini rendeliyorum lezzetli oluyorLinki yeni gördüm :)