Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

D vitamini çok çok önemli. Biz Karatay'a uygun yaşamaya çalışıyoruz. Benim 22 olan Dvit değerim şu an 120 üstü sanırım.
D vit eksikliğinden kaynaklı bir çok hastalık var.

canım bende anlamadım taşş çatlasınn 1 sene yoktur aralarında 6 8 ay falan var ama 2.teste giderken çoooook ac gitttim araştırmıstım biraz hani 9 saatten fazla aç kalın diyordu bende aksam 8den sonra birsey yemeden gitmiştim.
bende nodul var hemde 2 tane

Kadın doğumcular antikorlara bakmıyor. Benim anti TG yüksek olduğu zaman TSH ım normaldi. Kadın doğumcuya sorun olur mu dedim de o da benim için TSH normal olsun yeterli dedi.
Bilemiyorum ama mutlak var bağlantı.

benmkide sonuca bakmadı bile. orada endokrin yoktu dahiliyeye göster demişti.

D vitamini çok çok önemli. Biz Karatay'a uygun yaşamaya çalışıyoruz. Benim 22 olan Dvit değerim şu an 120 üstü sanırım.
D vit eksikliğinden kaynaklı bir çok hastalık var.

banada yazdı endokrnci diğer ktuları aile hekimine yazdırırsın dedi. aile hekimi ne dese begenirsin. bu d vitaminide moda oldu. zaten izmirde yasıyoruz güneşli biyer demez mi. moda için ilaç içiyoruz sanki

Yien de düşmesi çok çok güzel.
Keşke benim de düşse. Nodüllerinin boyu ne?

banada yazdı endokrnci diğer ktuları aile hekimine yazdırırsın dedi. aile hekimi ne dese begenirsin. bu d vitaminide moda oldu. zaten izmirde yasıyoruz güneşli biyer demez mi. moda için ilaç içiyoruz sanki
Çok ilginçmiş yaklaşımı cidden aile hekiminizin.
Ama gerçekten D vit son yıllarda hızla yükselişte.
Canan Karatay'ın bundaki katkısı tartışılmaz.

Kaç çıktı ki snein dvit değerin.
Seni daha önce forumda görmüş gibiyim.
BDV ye falan mı takılıyorsun?

Daha önce de anlatmıştım tekrar söyleyim, bulunduğunuz yerdeki öğlen ezanını baz alın güneşlenmek için. En basit yöntem budur. Kızına çok geçmiş olsun.

Daha önce de anlatmıştım tekrar söyleyim, bulunduğunuz yerdeki öğlen ezanını baz alın güneşlenmek için. En basit yöntem budur. Kızına çok geçmiş olsun.

Teşekkürler. Allah’a şükür iyileştik biz. İnşallah choccywhoccydoodah kızı da bir an önce ayaklanır.

Denk getirebilirsem öğlen vakti fabrikanın bahçesinde biraz zaman geçiriyorum kollarımı falan açıp. Hatta saat tutuyorum. 20 dk olsun diye.

1,5 yıldır.

1 yıl içinde 3 tane kimyasal gebelik yaşadım.

Kısmeti varsa gelir ama benim yaşım baya var. Sınırı geçmek üzereyim. Telaşım ondan.

evet ya tamamen kısmet artık. bende pişmanlık yaşamamk için oluruna bırakmıyım tedaviye başlıyım diyorum. çünkü suan bile keske evlenr evlenmz baslasaydım diyorm. kısmet işte.

Kafanı koru ama ipek, sonrasında sabun vb . kullanmak yok. Duş, ılık- soğuk arası. choccywhoccydoodah ın yavrusu da tez zamanda şifa bulur inşallah.

evet ya tamamen kısmet artık. bende pişmanlık yaşamamk için oluruna bırakmıyım tedaviye başlıyım diyorum. çünkü suan bile keske evlenr evlenmz baslasaydım diyorm. kısmet işte.

Olacağı varsa olur sanki bilemiyorum ki. Benim bir tanıdığım var. Kadın anlatmıştı aynen şöyle: sakın düşünmüyorum kelimesini kullanma. Ben yumurtlamıyordum yılda 2-3 kez ancak regl oluyordum. Başka hastalıklarım vardı jinekolojik olarak onlarla uğraşıyordum.” Bir gün bazı testle yapılmış ve o testlerde 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkmış. Diyor ki “yılda 2 kez yumurtluyordum o da buna rast gelmiş, beklemediğim için de belirti falan hissetmedim.” Kısmet değilse de olmayınca olmuyor. Tabi yine de elden geleni yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…