Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri sürecim

çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını göstermesin inşallah bende aynı süreçlerden geçiyorum şu an 4.biopsi sonucuu bekliyorum ameliyat sürecini araştırırken yazınıza denk geldim bu denli detaylıca bilgi verdiğiniz içinde teşekkürler..2 gün sonra sonucum belli olacak hayırlısı olsun hepimiz adına hakkımızda inşaallah

Amin inşallahhhh size de çok geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız, umarım iyisinizdir. Size çok teşekkür ederim bu rehber niteliğindeki yazıyı yazdığınız için Ameliyat sürecinde çok işime yaradı sağolun. Ben de ameliyat oldum papiller ca foliküler varyant çıktı, şimdi beklemedeyim 1,5 ay sonra konseye girecem atom gerekiyor mu diye. Rabbim cümlemize şifalar nasip etsin

Çok geçmiş olsun dr unuz kimdi usg de ilk ne yazıyordu

Merhabalar, çok sağ olun. Size de geçmiş olsun. Benimki de papiller foliküler varyant. Yazımın işinize yaramasına çok sevindim. Ben ameliyattan önce ve sonra hep bi tedirginlikle hep bi bilinmezlikle ve yüreğim ağzımda yaşadım. O yüzden bu hastalığı olanlara yol gösterici olsun bu yazı diye yazdım. Allah hiçbirimize sağlığımızla ilgili pürüz bi daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun dr unuz kimdi usg de ilk ne yazıyordu
ÇOk teşekkürler. Ameliyatımı birol korukluoğlu yaptı ve çok memnunum. Sağ olsun var olsun ama ankara şehir hastanesinde ameliyat edecek doktoru kendimiz seçemiyoruz. Ultrason raporunda tam ne yazdığını unuttum. Ama türkçeye çevirirsem papiller kanser şüphesi yazıyordu

Şehir hastanesinde Bülent comcali hoca var harika birisi meme endokrin cerrahi ben ona gittim bana biyopsi olmam gerekiyor dedi usg m de izokekik maalesef kanlanma olan nodul çıktı sizinki biyopsi raporu dur ben usg yi merak ettim çok geçmiş olsun Allahım sifa versin. Siz direk endokrin e mi gittinz şehir hastanesine yoksa meme endokrin e mi birde biyopsi zor oluyor mu haftaya biyopsim var tedirginim

Dediğinz dr a baktım meme endokrin mis Bülent hoca ile de bir sürü resmi var zaten Allah razı olsun böyle dr larin sayısı artsın amin amin amin

Ben de bülent comcalıya gittim. Ameliyatı kurul kararıyla birol korukluoğlu yaptı. Bülent bey de çok iyi çok tatlı, insanı rahatlatan bir anlatım tarzı var, sağ olsun. Ben endoktrine gittim. Endoktrin yönlendirdi memetriode. Ultrason raporunu hatırlamıyorum ne yazdığını. Biyopsi zor değildi. Yani öyle kayda değer bi acı olmadı.

Teşekkürler sifa diliyorum. Bülent hoca harika birisi gerçekten. Bende endokrine gitmediğim için içimde acaba gitsem mi diye düşünüyordum demekki gerek yokmuş meme endokrin cerrahi ne yönlendirilmissin

Mrb ne çıktı neye karar verildi

Amin inşallahhhh size de çok geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Tümm yazdıklarınızı okudum hatta cevap verebilmek için siteye giriş yaptım Bende de 5-4.5 cm varmış ince iğne biyopsisi istediler acayip korkuyorum beni kan falan tutar yani bunu araştırırken paylaşımınıza denk geldim nasıl anlatımdır bu valla bende yaşadım Yani Allahtan hayırlısı rabbim daha iyi bilir ama sonuç beni korkutuyor önce babamı sonra annemi kaybettim hastane çok zor ve süreçten ödüm kopuyor başaramicak gibi hissediyorum Türkiye de de yaşamıyorum İsveç’te süreç nasıl işliyor onu da bilmiyorum karman çorman bi durumdayım günüm yarın başıma ne gelecek bilmiyorum Ama çocuklarım var üzülmek bize lüks rabbim herkese şifa versin inşallah

merhaba ameliyat olan ben değilim ama cevap Yazmak istedim geçmişi olsun Ülkemizde dr lar 4 cm yi geçen Nodüller için direk ameliyat öneriyor biyopsi iyi çıksa bile nodül büyük diye sanırım.
Oralarda sistem nasıl ama ülkemiz bu şekilde.
Bende kide 15 mm kanlı nodul biyopsi kolay ama sonucu belirsiz çıktı bilmiyorum ne olacak Allah büyüktür

Ben de yaşadığınız ülkedeki süreci bilmiyorum ama korkmayın. Yani tabiki hastaneye gitmek bile üzücü ve yıpratıcı anlıyorum, ben grip için bile doktora gitmeyi sevmeyen biriydim. Ama başa gelince çekiliyor ve çok şükür yine de tedavisi olan bi hastalık. Siz de tetkiklerinizi yaptırın ve ne gerekli görülürse tedavinizi olun. Allah kolaylık versin

Sinem şehir hastanesine gittim ama asistanlar muane ediyor iyi bir bilgili dc ve prf a denk gelmedim Ankara da usg kendi yapan iyi bir endokrinci arıyorum ama usg yapan

Merhaba beni de birol hoca ameliyat edecek ve ben hamileyim hamileyken ameliyat olacağım bu ameliyattan çok korkuyorum bu süreci gecirmissiniz sizle konusmak biraz olsun beni rahatlatır diye düşündüm

Merhaba beni de birol hoca ameliyat edecek ve ben hamileyim hamileyken ameliyat olacağım bu ameliyattan çok korkuyorum bu süreci gecirmissiniz sizle konusmak biraz olsun beni rahatlatır diye düşündüm
Geçmiş olsun. Korkulacak bi ameliyat değil, emin olun. Tabi her ameliyatın zor tarafları var ama geçip gidiyor. Hamileyken mi hasta olduğunuzu öğrendiniz? Teşhisiniz ne?

Teşekkür ederim evet hamileyken öğrendim.cok korkuyorum ama ameliyattan tiroid kanseri ve sağ lenfe sıçramış onu da alacaklar iki tiroid alınacak biraz uzun sürecek bir ameliyat dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…