• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim kizlar

Alessandraaisha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
3
0
1
22
Öncelikle Türkçem için özür dilerim.
Ben 2 senedir evliyim 2023 de evlendin ergenlikten berri pcos um var baya sorun yaşariyor bana pcos harici de rahimde küçük kistler mevcut(?) 2023 de 1,5 cm di boyutlari Avrupa’da yaşiyorum buranin dokturu ağri kesici veya bi ilaç vermedi ameliyat önerdi rahimi alma(?) tam bilmiyorum Türkçesini çünkü ağrilarim çok şiddetli regl ikende ilişkiden sonra da normal günde de.. sanci ve ağridan günde bir defa ağliyorum o kadar acitiyor.. düğünden önce Türkiye’de jinekolog ile görüştüm ve muane oldum bana ameliyat gerekmediğini ve 2 ay sonra yani düğünden sonra gelmemi söyledi o zaman tam muane edebileceğini ve Altan bakabileceğini söyledi..düğünden sonra gitmek istemiştim ve Türkiyeyi ve Türkçeyi fazla bilmediğimden (en son kandirilmiştim) eşimle doktora gitmek istedim ama eşimin annesi her randevu günü bir şey cikardi gidemedim.. şimdi yurt dişindayim en son ki randebumde kistlerin 5cm olduğunu söyledi doktor alamamiz gerektiğini ve bu ameliyattan sonra çocuk olmasi imkansiz gibi ihtimal verdi var mi aranızda bu durumu yaşiyan? KAYNANALAR KAPATILSIN

Ben 2 senedir evliyim 2023 de evlendin ergenlikten berri pcos um var baya sorun yaşariyor bana pcos harici de rahimde küçük kistler mevcut(?) 2023 de 1,5 cm di boyutlari Avrupa’da yaşiyorum buranin dokturu ağri kesici veya bi ilaç vermedi ameliyat önerdi rahimi alma(?) tam bilmiyorum Türkçesini çünkü ağrilarim çok şiddetli regl ikende ilişkiden sonra da normal günde de.. sanci ve ağridan günde bir defa ağliyorum o kadar acitiyor.. düğünden önce Türkiye’de jinekolog ile görüştüm ve muane oldum bana ameliyat gerekmediğini ve 2 ay sonra yani düğünden sonra gelmemi söyledi o zaman tam muane edebileceğini ve Altan bakabileceğini söyledi..düğünden sonra gitmek istemiştim ve Türkiyeyi ve Türkçeyi fazla bilmediğimden (en son kandirilmiştim) eşimle doktora gitmek istedim ama eşimin annesi her randevu günü bir şey cikardi gidemedim.. şimdi yurt dişindayim en son ki randebumde kistlerin 5cm olduğunu söyledi doktor alamamiz gerektiğini ve bu ameliyattan sonra çocuk olmasi imkansiz gibi ihtimal verdi var mi aranızda bu durumu yaşiyan? KAYNANALAR KAPATILSIN
Sağlık probleminiz tam olarak ne anlayamadım ama rahmin alınması geri dönülemez sonuçları olan bir işlem. Lütfen emin olmadan birkaç doktora gitmeden bir ameliyat geçirmeyin. Türkiye'ye gelme şansınız yok mu? Durumun ciddiyeti ile eşinizin de desteğiyle iyi bir doktora götürürler sizi.

Kaynananı ne ilgilendiriyor?Eşin olacak kişi sağlığın söz konusuyken kayınvaliden yüzünden nasıl muaneni erteleyebiliyor?

Herşeyi öğrenmek isteyen bir yapisi var mesela odamin anahtarini bile vermez istediği gibi girip cikiyor eşimde istedi vermedi en son kapi kilitini feğiştirdik
Aynı evde misiniz?
Yine de bu konular eşle aranızda kalmalı anneler bile bilmese daha iyi oluyor. Farklı doktorlardan görüş almanız lazım rahmin alınması ciddi bir operasyon hayatınızı etkileyecek. Doğurganlığınızı da kaybedeceksiniz alınırsa. Türkiye’ye gelmeniz iyi olabilir gerçekten iyi doktorlar var

Back
X