Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri sürecim

Merhaba çok geçmiş olsun

Bende doktora gittim sonucum bu şekilde doktor takip dedi ama içim içimi yiyor çok korkuyorum

Eklentiler

• 20240831_084226.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 277
Merhaba çok geçmiş olsun

Bende doktora gittim sonucum bu şekilde doktor takip dedi ama içim içimi yiyor çok korkuyorum
MErhabalar, doktorunuza güvenin. Güven vermediyse başka doktora gidin bence. Takiplerinizi aksatmadığınız sürece bişey olmaz. İnsan içinde kurdukça çok stres yapıyo, içini bi kurt gibi kemiriyo o stres, kendimden de biliyorum. Böyle yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz

Sizede gecmis olsun bende 2 gun once fark ettim bogazmda disardan bakildiginda sislik var genisligi avuc icimin yarisi kadar var kafami yukari kaldirdigimda daha cok belli oluyor.Sizin boynunuzdakide boylemiydi belli oluyormuydu elledgmde sert degil yumusak bi şişlik var randevum pazartesi ve ben surekli arastriyorum canimda cok skliyor

Benim çenemin tam altında şişlik. Tiroitle alakalı değilmiş meğer. Şu an hala var çünkü. Kulak burun boğaza gittim, reaktif lenf nodu dedi. Takip edelim, büyürse alırız dedi.

Benim çenemin tam altında şişlik. Tiroitle alakalı değilmiş meğer. Şu an hala var çünkü. Kulak burun boğaza gittim, reaktif lenf nodu dedi. Takip edelim, büyürse alırız dedi.
Hmm benimki boynumun bittiği yerde troid bezleriyle alakali olabilir belki benimki gutr falan oluo sanirim

Benimki buna benzio

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-28-00-08-37-652_com.android.chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 176
Merhabalar. Tüm yazılanları tek tek okudum ve merak ettiğim bir soru, ameliyat olup tiroidler alınıp lenf nodülleri temizlenip sonrasında atom alıp sintigrafi kötü çıkar mı? Sintigrafi nasıl çıkar? Kötü çıkar mı çıkarsa ne olur?

Merhabalar geçmiş olsun. Sintigrafinin kötü çıkması demek doku iyi temizlenemiş demek. Öyle bi durumda tekrar atom verirler ya da doku büyükse ameliyat ederler diye biliyorum. Yani süreç yeniden yaşanmış olur allah korusun

Sağ lenflerimi aldılar benim. Tiroitim de tam olarak alındı. Şuan ultrason ve kan testi yapıyolar kimi zaman 3 4 ayda bir, kimi zaman 2 ayda bir

Ameliyat oldum zaten tiroitler de alındı lenfler de temizlendi. 1 Ocak’ta atom alacam. Allah sonunu hayır etsin… Biraz korkuyorum. 8 yaşında bir oğlum var ona da 1 sene olacak tip 1 diyabet teşhisi koyuldu. Son bir senedir sağlığımızla sınanıyoruz…

Merhaba tam olarak benzer vakitlerde aynı süreçleri yaşadığımız için bir şey sormak istiyorum size paratiroidlerinizdende alındı mı kalsiyum eksikliği yaşıyor musunuz?

Merhaba tam olarak benzer vakitlerde aynı süreçleri yaşadığımız için bir şey sormak istiyorum size paratiroidlerinizdende alındı mı kalsiyum eksikliği yaşıyor musunuz?
Ameliyattan sonra bi süre kalsiyum kullandım. Ama fazla uzun sürmedi. Sobra kullanmadım. Paratiroitler duruyo

Merhaba, sesiniz ne kadar süre de geldi ve ses kısıklığı yavaş yavaş mı düzeldi yoksa sesiniz biranda mı kendine geldi. Birde gece horlama gibi bı probleminiz de var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…