Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri sürecim

Merhaba çok geçmiş olsun

Bende doktora gittim sonucum bu şekilde doktor takip dedi ama içim içimi yiyor çok korkuyorum

Eklentiler

• 20240831_084226.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba çok geçmiş olsun

Bende doktora gittim sonucum bu şekilde doktor takip dedi ama içim içimi yiyor çok korkuyorum
MErhabalar, doktorunuza güvenin. Güven vermediyse başka doktora gidin bence. Takiplerinizi aksatmadığınız sürece bişey olmaz. İnsan içinde kurdukça çok stres yapıyo, içini bi kurt gibi kemiriyo o stres, kendimden de biliyorum. Böyle yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz

Sizede gecmis olsun bende 2 gun once fark ettim bogazmda disardan bakildiginda sislik var genisligi avuc icimin yarisi kadar var kafami yukari kaldirdigimda daha cok belli oluyor.Sizin boynunuzdakide boylemiydi belli oluyormuydu elledgmde sert degil yumusak bi şişlik var randevum pazartesi ve ben surekli arastriyorum canimda cok skliyor

Benim çenemin tam altında şişlik. Tiroitle alakalı değilmiş meğer. Şu an hala var çünkü. Kulak burun boğaza gittim, reaktif lenf nodu dedi. Takip edelim, büyürse alırız dedi.

Benim çenemin tam altında şişlik. Tiroitle alakalı değilmiş meğer. Şu an hala var çünkü. Kulak burun boğaza gittim, reaktif lenf nodu dedi. Takip edelim, büyürse alırız dedi.
Hmm benimki boynumun bittiği yerde troid bezleriyle alakali olabilir belki benimki gutr falan oluo sanirim

Benimki buna benzio

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-28-00-08-37-652_com.android.chrome.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…