Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri sürecim

Evet bilkent şehir hastanesinde ameliyat oldum. Meme tiroit cerrahi diye bi bölüm var, o bölüme gözüküp ameliyat okdum. zaten onlar yönlendiriyo. Özellikle bir şey bilmeye gerek yok yani. Doktor konusunda da seçim yapılmıyor. Onlar toplantılarında karar verip ona göre ameliyata kim girecek plan yapıyolarmış.

Ben bugün gittim endokrolojiye takip verdi şüpheli olsa biyopsi yapardım dedi takip edelim 6 ay sonra gel bakalım büyüme varmı ona göre dedi bende ufaklı çok nodül var ama çok şükür şimdilik şüpheli cıkma dı şüpheli cıksay dı sizin gibi Şehir Hastanesi'ne gidip tekrar muane ultrason biyopsi isteyecektim çok şükür gerek kalmadı

Amin, size de geçmiş olsun. Şüpheli bişi görse biyopsi isterdi evet. Benimki zaten ultrasonda da belliydi kötü bişi olduğu. Hayırlısı artık ne diyelim
Ultrasonu yapan Dr sordum şüpheli var dedi ertesigün Dr randevusu vardı ogün çok zor geçti çok sükür biyopsi istemedi

Merhaba,
Bende total tiroidektomi oldum. Benim sorunum ise ses teli felci .
Anadolu Sağlık John Hopkins Gebze hastanesinde görevli Dr. Kemal Raşa ya tiroid kanserim sebebi ile totaltiroidektomi ameliyatımı yaptı. Ameliyattan gözümü açtığım andan itibaren nefes alamadım, yemek yiyemedim ve sıvı tüketemedim. Aynı zamanda konuşma zorluğu yaşadım. Kendisi ve ekibi bu durumun geçici olduğunu ameliyatta soğuk ortam olması vs. gibi sebeplerle ödem oluştuğunu söylediler. 4.gün taburcu edildim ki bana verilen bilgiye göre normalde hastanede 1 gece kalacaktım. Şikayetlerimin şiddetle devam etmesi üzerine görüştüğüm KBB uzmanı çift taraflı ses teli felci olduğumu söyledi. Bu yoruma Kemal bey ise KBB cilerin abarttığını söyledi. Haziran 2021 de olduğum ameliyat üzerinden 2 yılı aşkın süre geçti ve çift taraflı ses teli felci ile yaşamaya çalışıyorum. Sesimi kimse dumuyor, aldığım ses ve nefes terapisinin sayısını unuttum. Spor yapamıyorum ağır taşıyamıyorum ve uyuyamıyorum. Kemal Raşa beni bir kere aramadı sormadı, ameliyat sonrası kontrol için görüştüğümde ise ben seni ne hale getirdim sen bana çikolata mı getirdin diye de pişkin bir yorumda bulundu. Konuyu yargıya taşıdım. Yaşadıklarımı kimse yaşamasın isterim

Çoook geçmiş olsun. Çooook üzüldüm. İnsanın sesini duyuramaması çok zor, çok iyi biliyorum, allah yardımcınız olsun, ama işte bu ameliyatın en büyük riski bu saydığınız şeyler zaten. Siz hepsini yaşamışsınız ve yaşadıklarınız devam ediyormuş, hiç bir iyileşme olmamış. Ses teli ameliyatları var onu düşünebilirsiniz belki.

etirdin diye de pişkin bir yorumda bulundu. Konuyu yargıya taşıdım. Yaşadıklarımı kimse yaşamasın isterim
Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadılarınıza. Ben de bir ayın içinde aynı yerden iki kez ameliyat olunca ikinci ameliyat sonrası ödem, ses kısıklığı, yutkunma zorluğu yaşadım ama kısa sürede geçti gitti çok şükür. Doktor önemli bu süreçte rast gelmemiş size, çok geçmiş olsun tekrar.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ses teli ameliyatlarının hiçbirinde hem ses hem nefeste iyileşme olmuyor malesef. Nefesi iyileştiren operasyonlarda sesin bu kötü halinin bişe daha da kötü olma ihtimali var

Merhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle şu an bahsettiğiniz rahatsızlık bende de var ve 30 kasımda ameliyat dediler. Ankara şehir hastanesinde olacağım bende. Ameliyat olduğunuz doktor bilgisi va paylaşma imkanınız var mı? Ankara’da olmak doktorlar açısından daha iyi olur diye düşünmüştüm.Şehir dışından gel git yapacağım için süreciniz biraz kararsız bıraktı beni.

Merhabalar, siz nerede hangi doktora olmuştunuz acaba.

Benim ameliyatımı birol korukluoğlu yaptı ama hasta doktor seçimi yapamıyor. Onlar toplantılarında kendi karar veriyolar ameliyatı kimin yapacağına. Sürecin uzun mu olduğunu düşündünüz de ikilemde kaldınız peki

mehabalar, nasılsınzı şu aralar?
ilk ultrasonda kitle boyutu neydi?

Çok teşekkür ederim. Biyopsi alındı, sonuç bekliyorum. 15 gün sonra çıkmıştı önceki bunada 15 gün sonra dediler. Siz nasılsınız hergün bakıyorum yazmıyorsunuz artık
merhaba
çok geçmiş olsun bende sizinle aynı süreçten geçiyorum bana da 4.biopsi yapıldı ve aynı şekilde damara çok yakın olduğu için çok zor biopsi yapıldı ve çok canım acıdı...ilk biopsi sonucum şüpheli çıktı sonraki iki biopsi yetersiz çıktı doktor yine belirsiz çıkarsa ameliyat dedi..şu an sonucun çıkmasını bekliyorum bir kaç gün içinde çıkacak bu arada ameliya tsürecini araştırıyorum ama korkmuyor da değilim...Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…