Onkoloji - Kanser ve Türevleri Tiroid kanseri sürecim

Sizi rahatlatır umarım anneannem yaşlı olmasına rağmen inada tiroid kanser teşhis konuldu atom filan aldı şuan maşallah bnden sağlıklı kaç sene oldu sizede Allah'tan şifa diliyorum

Merhaba bende aynı oyalamalarla bekledim sonunda 2 tane amelyat oldum ve atom tedavisi almayı bekliyorum. Eger imkanınız varsa gidin özele ne var ne yok temizletin bir anda. ameliyattan korkmayın beklemeyin lütfen

Çok geçmiş olsun. Siz böyle anlatınca kuzenimin 2010 yılında yaşadıkları geldi. Kendiside tiroid kanseriydi. Ve daha bir yıl önce çok ama çok yakın bir arkadaşımda bu kansere yakalandı. O da çok korkuyordu ve kuzenimden örnekler verince öyle rahatlamıştı ki. Ama bombayı doktoru patlatmıştı. Pozitif bir doktor iyileşmenin anahtarıdır.

Evet çok haklısınız, doktorun tutumu, hastayla yaptığı bilgi paylaşımı, süreç boyunca hastanın yanında olduğunu hissettirmesi gerçekten çok önemli.

Gönlünüzce olsun inşallah takipteyiz iyi haberlerle

Merhaba bende aynı oyalamalarla bekledim sonunda 2 tane amelyat oldum ve atom tedavisi almayı bekliyorum. Eger imkanınız varsa gidin özele ne var ne yok temizletin bir anda. ameliyattan korkmayın beklemeyin lütfen
Oncelikle size de cok gecmis olsun. Alanında uzman iki doktor ve bir radyologla görüştükten sonra evet ikna oldum. Ameliyat hazırlıklarına başladık, inşallah bayram sonrası olacak. Yinede iki tarafın alınmasına razı olamadım tek taraflı olacagim. Sizin süreç nasil geçti, kanserin tipi neydi, iki ameliyat arası ne kadar sürdü.

Uzun bir karar sürecinden sonra nihayet dün tek tarafli ameliyat oldum. Evet ameliyat beklediğimden daha kolay oldu ama narkozu atma sürecim çok zor oldu. Doktorum nodulun görüntüsünün kötü olmadığını yinede patolojiyi bekleyecegimizi söyledi. Bundan sonrası beklemek.

Hadi geçmiş olsun içiniz rahat etmiş oldu. Kafanızdaki soru işaretleri gitmiş olacak. Bu da büyük bir kazanç. Öyle düşünün

Tek taraflı ameliyatımi 2 hafta önce oldum. Patoloji sonucu bugün çıktı ve maalesef sonucu "meduller karsinom " geldi. Şimdi ikinci ameliyatla diger taraf alınacak lenflerle ilgili net birsey söylenmedi

Tek taraflı ameliyatımi 2 hafta önce oldum. Patoloji sonucu bugün çıktı ve maalesef sonucu "meduller karsinom " geldi. Şimdi ikinci ameliyatla diger taraf alınacak lenflerle ilgili net birsey söylenmedi
Çok geçmiş olsun. Allahtan bu ameliyat çok zor bi ameliyat değil. Tabi her halükarda ikinci ameliyat yorucu, çok iyi anlıyorum Ailede var mıydı bu hastalığa sahip kimse? Medüler genetik olan cinsi bu hastalığın. Medülerde atom verilmiyor. Başka türlü bi tedavi uygulanıyor.

Teşekkür ederim. Ailemde kimsede yok, bu konudan bahsetmedi doktorum yada sonrasında bahsedecek bilmiyorum. Şimdilik sadece cerrahiyle ilgili konuştuk ama lenflerden ne kadarı alınacak netlesmedi henuz. Açıkçası çok beklediğimiz bir durum değildi hatta bu cinsi hiç.

Lenflere ultrason yaoarlar, şüpheli bir görünüm varsa biyopsi alırlar. Ondan sonra karar verirler lenflerle ilgili. Önce hayırlısıyla bu aşamaları halledin de gerisine zaten sonra bakarsınız. Allah kolaylık versin inşallah

Sizde tam olarak başka ne gibi belirtiler vardı? Ağrı varmıydı mesela? Varsa nerede oluyordu? Biraz açıklar mısınız. Bende bir kaç benzer sorunlar yaşıyorum çok korkuyorum

Sizde tam olarak başka ne gibi belirtiler vardı? Ağrı varmıydı mesela? Varsa nerede oluyordu? Biraz açıklar mısınız. Bende bir kaç benzer sorunlar yaşıyorum çok korkuyorum
Ağrı falan yoktu. Halsizlik vardı sadece. Bir de çenemin alt tarafında hafif bir dolgunluk vardı.

Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım şimdi durumunuz nasıl bendede nödül şüpheli cıktı biyopsi ve ameliyat derse siz Bilkent şehir hastanesi'ndeki ameliyat oldunuz doktorunuz kim hangi bölüm ameliyat yapıyor yazabilirsiniz mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…