- 31 Ekim 2010
- 2.412
- 3.331
anneme bir ara troid kanderi demişlerdi. ama başka doktora gittik biz çok telaşlıyız yıkılımışız. ünivetsiteden prof dediği biz troidi kötü bile olsa kanserden bile saymıyoruz en basit kanser tipi. toridleri alırız geçer gider dedi. çok korkmayın. bir üniversite profuna durumunuz varsa özel görünün. troid komusunda uzman oldun ama. Arzum Onan da atlattı. İlk şok kötü oluyor insan anlıyorum. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Çocuğa sıkıntı olup olmayacağını da bir doktora sorun rahatlayın. Ama pek çok kanseri yendikten sonra hamile kalan nice insan var.Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin