Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle gecmis olsun..Tiroid kanserleri kanserler arasında en iyi gidişli olan..Ve tiroid kanserlerinde de en iyi olan yani ilerleyişi vs papiller tiroid kanseri..Korkmanıza gerek yok tedaviyle kurtulacaksiniz insallahSelam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Simdi bebek mi dusunulur, inanamiyorum. Kanser demis doktor, farkindasiniz degil mi?
Cok yakin arkadasim ameliyat oldu daha yeni ayni hastaliktan, muhtemelen siz de ameliyat + gerek gorulurse atom tedavisi alacaksiniz. Bir an once iyi bir doktora gidin.
Cevap yazan herkesten Allah razı olsun biraz olsun moralimi düzelttiniz kızlar pimpirikli bir yapım var dünden beri araştırıyorum hastalığımı çok korkulacak birşey değil gibi duruyor ama süreç benim gibi içli biri için çok zor olacak gibi şimdiden Allah zorumu kolay eylesin
Hanimefendi saka misiniz? Ben cocugu olmasin mi diyorum?Bende yorumunuza inanamadım.
Artık kanserin gripten farkı mı kalmış?
Ne olmuş kanser demişse.. tüm hayallerinden vazmı geçsin kadın?
Konu sahibi hiç merak etmeyin kanser türünüz tedavisi en kolay olan tür.. bir an önce sağlığınızq kavuşurusunuz inşallah
Çocuk konusuna gelince de Rabbim yeterki ol desin.. sağlıklı insanların bile yıllarca olmuyor.
Ben şöyle bir tavsiye verebilirim.. tedaviye başlamadan önce yumurtalıklarınızı dondurabilirsiniz
Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
Hanimefendi saka misiniz? Ben cocugu olmasin mi diyorum?
Su anda kanser gibi bir hastalik varken cocuk dusunmenin sirasi degil, iyilesince dusunun diyorum. Turu ne olursa olsun farketmez, kanser cok ciddi bir hastalik. Grip gibi sik gorulmesi onem derecesini azaltmiyor.