Kalp çarpıntısını hipertiroit mi yapıyor.Hipotiroit yapmıyormu.Ben hipotiroidim.Doktor tiroitin ayak tırnağından saç teline heryeri etkilediğini söylemişti.Teşhis konulma evresinde kalp elektrom normal çıkmadı.Yanlışmı diye ertesi gün tekrarlamışlardı.Sonuç neyse yine aynı idi.Bu aralar durduk yere kalp çarpıntım oluyorda onun için sordum.
Ben genel cerrah doktoruna gidiyorum hala.Endokronoloji doktoru pek bir şey söylemedi ilaca ömür boyu devam dedi o kadar.Geçen ay tahlil yaptırdım normaldi.Doktor 2-3 ay sonra yaptır dedi.Sen ne kadar aralıklarla yaptırıyorsun.
canım sen yazmışsın ya zehirli guatr başlangıcı diye yazmışsın ya bende kalp çarpıntısını ondan dolayı hipertiroid olarak yazdım yani hipertiroid(zehirli guatr)dır. ben nükleer tıp'a gitmeni öneririm,ben düzenli bir şekilde durumuma bağlı olarak bazen ayda bir bazen iki ayda bir olarak gidiyorum.benim en çok çektiğim kalp çarpıntısı ve zayıflık idi,kalp çarpıntısını yaşarken sanki kalbim elimde atıyo gibiydi çok kötüydüm şimdi rabbime ne kadar şükretsem azdır kefeni yırttım yani
canım sen yazmışsın ya zehirli guatr başlangıcı diye yazmışsın ya bende kalp çarpıntısını ondan dolayı hipertiroid olarak yazdım yani hipertiroid(zehirli guatr)dır. ben nükleer tıp'a gitmeni öneririm,ben düzenli bir şekilde durumuma bağlı olarak bazen ayda bir bazen iki ayda bir olarak gidiyorum.benim en çok çektiğim kalp çarpıntısı ve zayıflık idi,kalp çarpıntısını yaşarken sanki kalbim elimde atıyo gibiydi çok kötüydüm şimdi rabbime ne kadar şükretsem azdır kefeni yırttım yani
benim kızım 24aylık bıngıldağı kapanmadı henüz dra götürdüm kan tahlilinde geçen ay 9.4 troiti çıktı bu ayda 7.2 çıktı 2aydır nutrıgenin supra olan vitaminini kullanıyorum içerisinde iyot olandan ama dr 70 mc gram iyot olacak dedi bıngıldak hala 2cm açıkne yapacağımı bilemiyorum çok tehlikesi varmı
Zehirli guatr diye ben yazmadım.Sanırım cevapları karıştırdın sedefcim.Ben hipotiroidim.Zaman zaman kalbimin hızlı attığını farkettiğimden sormuştum.Acaba hipotroid hipertirode çevirirmi.
hipotiroid hipertiroid'e çeviriri mi?Zehirli guatr diye ben yazmadım.Sanırım cevapları karıştırdın sedefcim.Ben hipotiroidim.Zaman zaman kalbimin hızlı attığını farkettiğimden sormuştum.Acaba hipotroid hipertirode çevirirmi.
benim kızım 24aylık bıngıldağı kapanmadı henüz dra götürdüm kan tahlilinde geçen ay 9.4 troiti çıktı bu ayda 7.2 çıktı 2aydır nutrıgenin supra olan vitaminini kullanıyorum içerisinde iyot olandan ama dr 70 mc gram iyot olacak dedi bıngıldak hala 2cm açıkne yapacağımı bilemiyorum çok tehlikesi varmı
hipotiroid hipertiroid'e çeviriri mi?
bildiğim kadarı ile ilaç(levotiron)fazla gelirse hiper olabilir çünkü ilaç fazla gelebilir benim doktor bana bi kere ilaç fazla gelmişdi hemen acil olarak ilacı kesti,çünkü ilacın amacı hipo olan tiroidi vücudun dengeli bir şekilde tiroid bezlerini çalıştırmak nacizane bu kadar biliyorum ama hipotiroidli bir hasta hipertiroid olabiliyor diye duymuştum
Bende levotiron 100 mg kullanıyorum.Nasıl anlaşılır acaba sonuçta hergün tahlil yaptırmıyoruz.
valla ben önceleri 20 günde bir sonra ayda bir bazen iki ayda bir gidiyorum duruma göre tahlillere göre ilacın dozunu ayarlıyo en son aralıkta gitmiştim şimdi martta gidicem her gittiğimde acaba ne çıkacak korkusuya gidiyorum kan verdiğim hemşire ile akraba olacam neredeyse bana diyo ki"sende kan bırakmıycaz bu gidişde" diyo
Normali ne acaba.En son geçen ay yaptırmıştım.Doktorda bir şey demiyor ki ayda bir vs gibi.En iyisi her ay gidip aile hekimliğinde yaptırayım.Aramızda en deneyimli sensin sanırım.Benim 6-7 ay oldu teşhis konulalı.Öğrenmeye çalışıyorum.Teşekkür ederim sedef hakkını helal et.
velhasıl sen tahlilde çıkan sonuç neyse tam karşısında olması gereken numaralar var canım
çok şükür benim doktor öyle değil ya azcık yüksek gelse hayrola bi sıkıntın mı var neden böyle oldu diye hal hatır sorar,olması gereken bu zaten sonucu almaya gittiğimde beni bilgilendirir kısacası hasta doktor ilişkisine önem verir ben nükleer tıp'a gidiyorum
Bende ssk ya gidiyorum.Genel cerrah doktorum daha iyi.Yıllardır kontrol hastasıydım kendisinin.Endokronolojiye bir sefer gittim zaten.İlaca devam dışında bir şey söylemedi.Doktorun iyisini bulmak şans.Özel oldumu ilgileniyorlar ama ssk öyle değil.İçlerinde iyileride vardır ama denk gelmez.Allah dermansız dert vermesin.Bunada şükrediyorum.
Selam
Öncelikle herkese geçmiş olsun
Ben de tiroid sorunu yaşıyorum 10yıldır ilaç kullanıyorum ve doktor ömür boyu kullanacağımı söylemiştiİlaç kullandığım sürece yükselmiyor..