- 16 Ağustos 2010
- 292.863
- 602.458
- 43
Sanada geçmiş olsun.Senin hangi tiroit ?
Canım haşimato denildi ilaçları ömür boyu kullanman gerekiyor demişti doktorum Şimdi sadece arada yükseliyor mu diye kontol ettiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada geçmiş olsun.Senin hangi tiroit ?
Canım haşimato denildi ilaçları ömür boyu kullanman gerekiyor demişti doktorum Şimdi sadece arada yükseliyor mu diye kontol ettiriyorum
Çok geçmiş olsun benimkide hipotiroit.Arkadaşım haşimato ama ona ilaç vermemiş doktorlar.Şimdi özel endokronoloji doktoruna gidecek.Sende ne gibi olumsuzluklar yaptı haşimato.
Bu olumsuzluklar ilaç kullanınca normale döndümü.Saç dökülmesi falan.Ben yeniyim daha 6-7 ay oldu alışmaya çalışıyorum.Benimde tsh 95.Şimdi normal gözüküyor.
Canım şimdi pek sıkıntı yaşamıyorum Ama illaki oluoydur ilaçta tamamen çözüm değil
Kabızlık, saç dökülmesi,unutkanlık,dikkat dağınıklığı bunlar önemli yaşam içinde.Tırnak kırılmaları vs onlara takılmıyorum.Önceki yazdıklarım hala devam ediyor buda yaşam kalitemi düşürüyor.İlaç normale döndürür diye düşünüyordum.Sizinde 10 yıldır uğraştığınızı okuyunca sormak istedim.Teşekkürler cevaplarınız için.
iyi günler ben birşey sormak istiyorum. umarım doğru yerdeyimdir çünkü guatr ile ilgili bir burası, birde guatr ameliyatı başlığı vardı. annemde zehirli guatr var tedavi oluyor.tabi herşeyi iyotsuz olmak zorunda. aylardır kendisi için iyotsuz saç boyası arıyorum. ama bulamadım. çünkü bitkisel saç boyası demek iyotsuz demek değilmiş. hususi iyotsuz olması gerekiyormuş (doktora sordum).kınayla yapalım dedik oda saç döküyormuş. bu noktada sizlerden yardım istiyorum. bildiğiniz iyotsuz saç boyası var mı ? bu durum artık ciddi ciddi problem haline gelmeye başladı çünkü annem evden çıkmıyor resmen.umarım yardımcı olabilirsiniz.teşekkürler.
iyi günler ben birşey sormak istiyorum. umarım doğru yerdeyimdir çünkü guatr ile ilgili bir burası, birde guatr ameliyatı başlığı vardı. annemde zehirli guatr var tedavi oluyor.tabi herşeyi iyotsuz olmak zorunda. aylardır kendisi için iyotsuz saç boyası arıyorum. ama bulamadım. çünkü bitkisel saç boyası demek iyotsuz demek değilmiş. hususi iyotsuz olması gerekiyormuş (doktora sordum).kınayla yapalım dedik oda saç döküyormuş. bu noktada sizlerden yardım istiyorum. bildiğiniz iyotsuz saç boyası var mı ? bu durum artık ciddi ciddi problem haline gelmeye başladı çünkü annem evden çıkmıyor resmen.umarım yardımcı olabilirsiniz.teşekkürler.
graves hastalığında en sık görülen bulgulardan biri egzoftalmus, yani gözlerin dışa doğru büyümesidir.böyle bir durumunuz var mı?kızlar aranızda graves hastası olanlara sormak istiyorum. sizin de gözünüzde batma oluyor mu? Benim özellikle sabah uyandığımda oluyo. gözüm sulanıyo, açamıyorum uzun süre.
graves hastalığında en sık görülen bulgulardan biri egzoftalmus, yani gözlerin dışa doğru büyümesidir.böyle bir durumunuz var mı?