- 2 Ocak 2009
- 18
- 0
- 40
kızlar dün kontrolüm vardı balıkesire gittim.doktoruma kan tahlillerimi gösterdim ilaca aynen devam.günde 1tane ve haziran ayında da kontrolüm var.sintigrafi için beni sevk edermisiniz dedim.o da senin nodüllerin 8mm 1cm altındaki nodüllere önermiyorum dedi.sonuçta vücuda radyo aktif madda giriyor ve dokuz ayda vücuttan atılıyor bu süre içerisinde hamile kalırsan bebeğin sakat olur dedi istersen çektir dedi.bende siz ne önermediğiniz için istemiyorum dedim.
haziranda kontolüm var gelmeden önce ultrason ve kan tahlili yaptır dedi.
begonyacım bu arada haşimato hipotroidmişim.sanırım antükorlarım yüksek olduğu için haşimato oldum.bu arada doktoruma sordum balık ömürboyu yemeyeceğiz biz bu omegayı nereden alacğız dedim o da fındık yağında var dedi.bende fındık yemeğe başladım.
doktorumdan çıkışta dietisyenede uğradım.dikkat etmem gereken şeyler var mı die.gerçi kilo problemim yok çok şükür hatta 10kilo eksiğim var:)ama yinede dikkat etmem gerekiyor.günde 7öğün az ve sık yiyin dedi.ne kadar sık ve az yerseniiz metabolizmanız daha çok çalışır dedi.bir de örnek verdi bir portakalı 1öğünde yemek var bir de dilim dilim ara ara yemek var dedi.
haziranda kontolüm var gelmeden önce ultrason ve kan tahlili yaptır dedi.
begonyacım bu arada haşimato hipotroidmişim.sanırım antükorlarım yüksek olduğu için haşimato oldum.bu arada doktoruma sordum balık ömürboyu yemeyeceğiz biz bu omegayı nereden alacğız dedim o da fındık yağında var dedi.bende fındık yemeğe başladım.
doktorumdan çıkışta dietisyenede uğradım.dikkat etmem gereken şeyler var mı die.gerçi kilo problemim yok çok şükür hatta 10kilo eksiğim var:)ama yinede dikkat etmem gerekiyor.günde 7öğün az ve sık yiyin dedi.ne kadar sık ve az yerseniiz metabolizmanız daha çok çalışır dedi.bir de örnek verdi bir portakalı 1öğünde yemek var bir de dilim dilim ara ara yemek var dedi.