- 2 Ocak 2009
- 18
- 0
- 40
canım çok şaşırdım yaaa.bunları doktor mu söyledi yeme diye ? ben bunların hiçbirini bilmiyorum yaa.cidden şaşırdım.o zaman ben bitmişim :))))) ben de geçen hafta başladım ilaçları kullanmaya.doktor herhangi bir diyetten bahsetmedi.
göztepede özel ilgi tıp merkezi diye bi hastane var.oraya gitmiştim.tabi sebebinin ne olduğunu bilmediğim şikayetler nedeniyle dahiliye doktoruna gittim.demir eksikliği ve hipotiroid çıktı.
ay sonuna kadar ilaçları kullanıp tekrar oraya gidip testleri yaptırcam.sonra sonuçlarla bi endokrin uzmanına gidicem kesin.sonuç olumlu çıksa bile.ama ben de nereye gitsem diye düşünüyorum.senin gibi ege üni.ne mi gitsem diyorum,bi de eşimin çalıştığı şirketin doktoru bi isim önermiş erdal duman diye ama henüz araştırmadım bu doktoru.
balıkesirdeki hastane nasıl iyi mi ? gerçi bence ikinci bir doktora görünmekte fayda var,çünkü ben taa geçen yıl aynı şikayetlerle sağlık ocağına gittim bana psikolojik demişti :)
ben boğzımdaki şişlikler için 1yıldır kulak burun boğaz doktoruna gidip hem hormon testi hemde ultrason çektirim 3kere bana hiçbirşey demedi.bu işin uzmanı endokrinoloji uzmanı kesinlikle bu bölüme git.dahiliye ikinci planda.doktorum söyledi bunları.bu seferkigidişimde diyetisyenede gidicem.sana söylemeyiunuttum hapı kesinlikle aynı saatinde iç.mesela ben sabah saat 7 de içiyorum .kahvaltımıda 9da yapıp işe öyle gidiyorum.ilk zamanlar zorlandım ama alışmak zorundayız.kahvaltıdan 1-2saat önce içmek en iyisiymiş.balıkesirdeki doktoru sevdim.ben sintigrafi istiyorum ya onun için egeye gitmek istiyorum.sen nerede oturuyorsun canım?a.s.bu arada çok sakinim ama birden patlıyordum algı düşüklüğüm ve konsantre problemim vardı.zaten bunları yapan hipotoridmiş.psikiatriste gittim hipotroidim dedim ve çok çabuk sinirlendiğime söyledim.bana antidepresan verdi.şuan çok iyiyim rahatım,mutluyum.zaten psikiatristin hipotorid hastası çokmuş.sanırım seninde bu prolemin var.ben çok araştırdım bu hastalığı.aklınabirşey taklırsa sor canım.