Tırnaklarımda acayip dalgalar :(

mrs.LOVE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
77
2
98
Kızlar yaklaşık 3 yıldır uğraşıyorum,özellikle baş parmaklarımda var.Flormarın Rıdge Fıller adlı ürününü kullanıyorum ama ne bileyim işe de yaramadı ne yapmalıyım ?

Benim de tirnaklarimda dalgalanmalar var, hem el hem de ayaklarimda. Uzadikca gecer dedim ama gecmedi hic. Cozum onerisi olanlar hic mi yok?

Tırnaklarda ki dalgalar derken tırtıklı gibi mi demek istiyorsunuz? Benimkiler de öyle çözümü yok. Milletin tırnaklarına özenerek bakıyorum

Evet tırtıklı cips gibi özellikle sol baş parmağım ne yapsam kifa etmedi Oje sürüyom dalga dalga iz kalıyo çok sinir bzucu uzasa da o dalga geçmiyo

benimki de öyle.. hiç lavanta yağı vs. denediniz mi? ya da herhangi bir bakım kürü?

magnezyum ve çinko eksikliğinden olabilir benimde trnaklarımda eskiden olmayan şekil bozuklukları oluşmaya başlamıştı. şimdi hergün 1 tane magnezyum ve içinde çinko takviyeside bulunan bir vitamin ilacı içiyorum ve tırnaklarımda düzelme başladı eski düzgün formuna kavuşuyor. sizdede böyle bir eksiklik varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…