• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımda acayip dalgalar :(

mrs.LOVE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
77
2
98
Kızlar yaklaşık 3 yıldır uğraşıyorum,özellikle baş parmaklarımda var.Flormarın Rıdge Fıller adlı ürününü kullanıyorum ama ne bileyim işe de yaramadı ne yapmalıyım ? :( :KK42:

Benim de tirnaklarimda dalgalanmalar var, hem el hem de ayaklarimda. Uzadikca gecer dedim ama gecmedi hic. Cozum onerisi olanlar hic mi yok? :(

Tırnaklarda ki dalgalar derken tırtıklı gibi mi demek istiyorsunuz? Benimkiler de öyle çözümü yok. Milletin tırnaklarına özenerek bakıyorum :(

Evet tırtıklı cips gibi :( özellikle sol baş parmağım ne yapsam kifa etmedi :( Oje sürüyom dalga dalga iz kalıyo çok sinir bzucu uzasa da o dalga geçmiyo :(

benimki de öyle.. hiç lavanta yağı vs. denediniz mi? ya da herhangi bir bakım kürü?

magnezyum ve çinko eksikliğinden olabilir benimde trnaklarımda eskiden olmayan şekil bozuklukları oluşmaya başlamıştı. şimdi hergün 1 tane magnezyum ve içinde çinko takviyeside bulunan bir vitamin ilacı içiyorum ve tırnaklarımda düzelme başladı eski düzgün formuna kavuşuyor. sizdede böyle bir eksiklik varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Back