• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Uzun zamandır almak istediğim sepete atıp atıp fiyatından dolayı geri çıkardığım bir oje Color Club Harp On İt. Kampanyalı satış sitelerinden birinde denk geldim ve kampanya bitimine 5 dk kala aldım :). Sanırım 15 tl gibi bir fiyatı vardı . Adı yazıyordu ama inanamadım nasılsa bir oje gelir diyerek aldım :). Çünkü ülkemizde bir kaç sitede satılıyor ama fiyatları daha yüksek. Elimde çeşitli markaların gümüş renkli holografik ojeleri var. Nfu oh holografik ojelerin kralını yapmıştı ama açıkcası o bile bunun yanında etkisiz kaldı gözümde . Tırnaklarım da iki kat var . Tek kat yeterli ama ben 2. katı da geçmek istedim. Başta söyleyeyim fotoğraflarda tam etkiyi yansıtamadım. Şişe de göründüğünden daha güzel tırnakta. Ben holografik ojelerin üzerine kurutucu vs üst kat sürmüyorum . O zaman holografik etkisi azalıyor gibi . Dayanıklılığı gayet iyi . Silene kadar kaldı tırnaklarımda. Bol fotoğraflı bir yazı oldu . Gözler bayram etsin :)

holografik_oje_nail_polish_color_club_harp_on_it.jpg

color_club_harp_on_it.jpg

holographic_holografik_color_club_harp_on_it.jpg

color_club_holografik_oje_harp_on_it.jpg

harp_on_it_holografik.jpg

color_club_harp_on_it_holografik.jpg

holografik_oje_harp_on_i_color_club.jpg

Eklentiler

• $color_club_holografik_oje_harp_on_it.jpg
    $color_club_holografik_oje_harp_on_it.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 138
Yav kızlar şu Golden Rose'un yeni serisi varya , Jolly Jewels sersi sanırım, nasıl kolay çıkar bu oje. Yahu saçımı başımı yoluyorum neredeyse ojeyi çıkarmak için. İmdat:37:

Monster Ball 2013 koleksiyonundan bir oje Fang-Tastic! . Beni kıvamı açısından hayal kırıklığına uğrattı biraz . Çünkü daha yoğun olacağını düşünmüştüm yani altına herhangi bir oje sürmeden kullanabilirim sandım ama cıx olmuyor :).Flormarın da buna benzer renklerde simli bir ojesi var. O bundan daha yoğun sanırım . İçinde mor , fuşya pullar ve simler var. Zemine elektrik mavisi bir oje ile güzel olur diye düşünüyorum.

china_glaze_fang_tastic.jpg

china_glaze_fang_tastic_monster_ball_2013.jpg

çok guzel :31:......................

Yav kızlar şu Golden Rose'un yeni serisi varya , Jolly Jewels sersi sanırım, nasıl kolay çıkar bu oje. Yahu saçımı başımı yoluyorum neredeyse ojeyi çıkarmak için. İmdat:37:

ıkı yolu var ya essencenın sımlı ojeler için tırnak bazından alıcaksınız(taı bulabılırsenız)
ya da cıkartırken folyo yontemını kullanıcaksınız baska cozum yok malesefkı:50:

Gratis te Essence nin soyulan bazı satılıyor yazdım onuda burda. Ondan alırsan simli ojelerde işin çok kolaylaşır ama bulamadım dersen google amcaya folyo yöntemi ile oje çıkarma yaz o sana cevap vercek :27:

Simli pullu ojelere bayıldığımı artık bilmeyen yok sanırım.Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonunu çıkardığında en çok ben sevindim sanırım.Hepsini aldım sanırım. En çok sevdiklerim bunlar .
Kıvamları çok iyi . Zemine oje sürmeden bile yeterli olanlar var içlerinde. Beyaz baz içinde renkli simler olanlar en sevdiklerim.

Golden Rose Jolly Jewels 115
golden_rose_jolly_jewels_115.jpg

Bir süredir Gratis ler de China Glaze ojeler satılmaya başladı. Kampanyada ikili set halinde 17.90 tlydi. Bende sevdiğim renklerden olan Peachy Keen i görünce bir set aldım. Peachy Keen sevilen ve meşhur bir oje. Somon rengi ojeler arasında güzellerden diyebilirim. Tırnaklarımda iki kat var. Tonu tam canlı bir somon değil bu yüzden sonbahara daha uygun sanki :).

china_glaze_nail_polish_peachy_keen_somon_rengi_oje.jpg

china_glaze_peachy_keen.jpg

Ülkemizde kozmetik firmaları oje koleksiyonları çıkarmaya başladı biliyorsunuz.Alix Avien bu konuda bir yenillik ile karşımıza çıkmasa da ben renklerini çok beğeniyorum. 312 numaralı oje bu zaman kadar gördüğüm siyaha en yakın tonda yeşil oje. Ben çok beğendim. Kıvamı çok iyi . Tek kat yeterli oluyor ama ben yine iki kat sürdüm. Kurutucu olarak ne sürdüğümü hatırlamıyorum ama hava çok sıcaktı baloncuklar oluşmuş. Ona bakarak kendinden geçmiş China Glaze Fast Forward diyebilirim :). Oje çözücü ile koyulaşmış sakız kıvamına gelmiş ojelerinizi yeni haline getirebilirsiniz biliyorsunuz. Bilmeyenler varsa bunun için bir post hazırlayabilirim .

alix_avien_312_ye15F0il_oje.jpg

alix_avien_312.jpg

2013-10-17090132.jpg

Bugün ortaya karışık bir paylaşım yapayım dedim. Dün telefonumun hafızasını temizledim ve İnstagrama eklemek için çektiğim fotoğrafları ayırdım. İnstagram dan sonra çoğu blogger zorlanıyor sanırım bloga dönmekte :) .
Color Club ojeleri MAKYAJ SAATİ sitesinden alıyorum. Arada kampanyaları oluyor . Sitelerini takip etmenizde fayda var. China Glaze leri de bildiğiniz üzere TANAÇAN KOZMETİK ten alıyorum. OPİ ülkemizde Sephoralarda satılıyor ama bu ojeyi bulabileceğinizi sanmıyorum.

Color Club Beyond
color_club_beyond_holografik_holographic.jpg

Color Club Harp On İt
color_club_harp_on_it_holographic.jpg

OPİ The Show Must Go On
opi_the_show_must_go_on.jpg

China Glaze Running Circles
china_glaze_running_in_circles.jpg

Yine uzun bir aradan sonra merhaba :)
Elimde birikmiş o kadar fotoğraf var ama yazmaya vakit yok . Bundan sonra biraz daha aktif olma planlarım var bakalım .
Uzun süre beklediğim bir koleksiyondu China Glaze Surprise . Beni tanıyanlar bilir pullu ve simli ojelere karşı zaafım var ve bu koleksiyon sanki benim için üretilmiş. Rengarenk sim ve pullardan oluşan 6 adet oje. Ben ilk önce en çok merak ettiğim ve sevdiğim Glimmer More yi denedim . Beyaz - sarı - ( turuncu duruyor ama bana göre somon ) ve fusya pullardan oluşan bir oje. Tamamen tırnağı kaplayacak kadar pul gelmiyor fırçaya o kadar yoğun değil yani ama bu şeklide çok çok güzel.Zemine Flormar Jelly serisinden Salmon Pink sürdüm . Bu ojenin detaylı yazısı gelecek bu arada evet Flormar artık ojelere isim veriyor . Kurutucu olarak simli ojelerimin üzerine Seche kullanıyorum her zaman .

china_glaze_surprise_glitter.jpg

china_glaze_surprise_Glimmer_More.jpg

China_Glaze_Glimmer_More_flormar_salmon_pink.jpg

flormar_jelly_02_salmon_pink-1.jpg

flormar_salmon_pink_china_glaze_surprise.jpg

Back