Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you_know bu son ojeyi nerden bulabiliriz =)
kızlar size 2 şey sorucam
Eki Görüntüle 238814
Eki Görüntüle 238815
ilk resimde yüzük parmagındaki ve diger resimdeki mavi ojeyi hangi markada bulabilirim.numara verebilirsiniz umarım
bu oje daha soluk ama benim tenimde daha turuncumsu çıkmış bence denemelisin pastel 85
ama pastelin yeni ojelerinden 05 bunun aynısı fotosu yok en kısa zamanda çekerm senin için
mavide flormar 423
selam
yazamasamda arada sizi takip ediyorum çünkü ojelere bayılıyorum . bugün bi sitede oje desen makinası ve yedek diskleri var fiatıda çok uygun üstelik belki incelemek istersiniz .yakaladinyakaladin.com da .
daha önce görülüp yazıldıya geçmişe bakmadığım için bilmiyorum .
1 saat önce kargoyla geldiler 3 paket aldım degişik yollarlar diye ama 3üde aynı cok sinirlendim ama neysee
sonuç itibariyle hala acemiyim yapamıorm
arayıp durumu anlat ve iade etmek istiyorum de genelde kabul ediyorlar ben ordan biçok ürün aldım . benim beklentimi karşılamadı bu ürün sorun yok ama dedim genede geri istediler bence dene şansını
selam
yazamasamda arada sizi takip ediyorum çünkü ojelere bayılıyorum . bugün bi sitede oje desen makinası ve yedek diskleri var fiatıda çok uygun üstelik belki incelemek istersiniz .yakaladinyakaladin.com da .
daha önce görülüp yazıldıya geçmişe bakmadığım için bilmiyorum .
almıştım bugun geldi diskler agac deseni için almıstım oda var
ben disklerle ilk denemelerimi yapıyorum.ama beceremedigim bi bu uzun desenler . yani zebra deseni gibi uzun desenler benim parmagıma kuçuk gelio :) onları nasıl yapıcam.yanii bilmedigim bişi varsa ögreneyim tekrar yollucam yanlış gelen diskleri ona göre o desenlerden isticem
Merhaba you_know
yaptığın oje desenlerinin hepsini inceledim hepsi çok güzeller. uzun zamandır bu konad çalışmalarını takip ediyorum ve sonunda almaya karar verdim bende. sen bu işleri çok iyi bildiğin için sana danışmak istedim. sitede bazen bahsettiğin bornpretty sitesini inceledim ve Quality Nail Art, Beauty & Lifestyle Products, Retail, Wholesale & OEM - bornprettystore.com bu set hoşuma gitti. bende hiç bişey olmadığı için bu set iyi olur diye düşündüm. bu site güvenilir mi değil mi ve ne kadar zamanda teslim ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.
birde şu yakaladın sitesinde 5'li Pakette Oje Şekillendirme Diski 5.90 TL'ye bunu ve Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye bunu buldum. yoksa böyle bir set yapmamı mı önerirsin ama burdaki desenler hiç hoşuma gitmedi. hep çiçekler var.
bu konudaki tavsiyeni bekliyorum. satın alıp sonra pişman olmak istemiyorum çünkü. teşekkürler vaktin için :) bu ürünleri başka kullananlar da varsa onların fikirleri de iyi olur