• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

kim ne derse desin benim o kadar uzun zaman makyaj yapmaya ömrüm yetmez :1:

tırnklarındaki süslemeler hoş :51:

okyonus mavisi ojede süper :65:

Chanel Peridot'a görür görmez bayıldım 54 tl verip almaya kararlıydım ama Sephora Diving in Malaysia yı görene kadar.Belki tamamen aynısı değil ama arasında ki farkı açıkçası seçemedim.İkiside altın ve yeşil yanardöner .Tırnağım da iki kat var.Bu benim aynı zamanda ilk Sephora ojem.Fırçalarını çok beğendim aynı Rimmel London ojelerinin fırçası gibi kalın ve yassı .Tam tırnak şeklinde .Tırnak etine bulaştırmadan kolayca sürülebiliyor keşke şişeleri de az büyük olsaymış .İki kere sürünce biter gibi duruyor .Kuruma süresi de hızlı.Sanırım metalik ojeler daha çabuk kuruyor buda öyle hemen kurudu.Güneşte daha çok altın parlıyor ama içerde yeşil tonu ortaya çıkıyor bazen de bronz oluyor :D.Çok fazla konuşmadan fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum sizi...

sephora_diving_in_malaysia.jpg

sephora_diving_in_malaysia_chanel_peridot.jpg

chanel_peridot_duachrome_sephora_diving_in_malaysia.jpg

chanel_peridot_sephora_diving_in_malaysia.jpg

chanel_peridot_dupe_sephora_diving_in_malaysia.jpg

sephora_yanardner_oje_diving_in_malaysia.jpg

sephora_diving_in_malaysia_yanardner_duachrome_nail_polish.jpg

süpersin süperrr süperr senın bnm ardkşm olman şart yaa:64::66:bi insan bu kadar gusel renklerı bır araya getiremezz haahah bir bir kaydettım nuramarını cok tkşklr elıne saglık:))))

kızlar size 2 şey sorucam
$kk2.jpg
$kkk.jpg

ilk resimde yüzük parmagındaki ve diger resimdeki mavi ojeyi hangi markada bulabilirim.numara verebilirsiniz umarım :49:

kızlar size 2 şey sorucam
Eki Görüntüle 238814
Eki Görüntüle 238815

ilk resimde yüzük parmagındaki ve diger resimdeki mavi ojeyi hangi markada bulabilirim.numara verebilirsiniz umarım :49:

bu oje daha soluk ama benim tenimde daha turuncumsu çıkmış bence denemelisin pastel 85

pastel85somonrengioje.jpg

ama pastelin yeni ojelerinden 05 bunun aynısı fotosu yok en kısa zamanda çekerm senin için

mavide flormar 423

bu oje daha soluk ama benim tenimde daha turuncumsu çıkmış bence denemelisin pastel 85

pastel85somonrengioje.jpg

ama pastelin yeni ojelerinden 05 bunun aynısı fotosu yok en kısa zamanda çekerm senin için

mavide flormar 423

cok teşekkür ederim canım :71:.şimdi benim tırnaklarımda pastel 98 var .cok tatlı bi renk ama bu sorudugm daha acık bi renk sanırım yavruagzı cok hoşuma gitti.mavidende bugn almayı planlıorm

selam
yazamasamda arada sizi takip ediyorum çünkü ojelere bayılıyorum . bugün bi sitede oje desen makinası ve yedek diskleri var fiatıda çok uygun üstelik belki incelemek istersiniz .yakaladinyakaladin.com da .
daha önce görülüp yazıldıya geçmişe bakmadığım için bilmiyorum .

selam
yazamasamda arada sizi takip ediyorum çünkü ojelere bayılıyorum . bugün bi sitede oje desen makinası ve yedek diskleri var fiatıda çok uygun üstelik belki incelemek istersiniz .yakaladinyakaladin.com da .

1 saat önce kargoyla geldiler 3 paket aldım degişik yollarlar diye ama 3üde aynı :47: cok sinirlendim ama neysee

sonuç itibariyle hala acemiyim yapamıorm :61:

1 saat önce kargoyla geldiler 3 paket aldım degişik yollarlar diye ama 3üde aynı :47: cok sinirlendim ama neysee

sonuç itibariyle hala acemiyim yapamıorm :61:

arayıp durumu anlat ve iade etmek istiyorum de genelde kabul ediyorlar ben ordan biçok ürün aldım . benim beklentimi karşılamadı bu ürün sorun yok ama dedim genede geri istediler bence dene şansını

ben de takipçilerinizdenim,10 aylık bebğim olduğu için pek boş vaktim yok ne yazık ki.ben de sizin resimlere bakarak içimi soğutuyorum işte :)
china glaze ojeleri merak ediyordum,netten satışını yapan siteyi buldum.gerçi fiyatı 18 tl imiş ama 1-2 tane sipariş vermeyi düşünüyorum.

sizler resim koymaya devam,yazmasak da takipçi,leriniz çok, orda bir köy var uzakta :1:

arayıp durumu anlat ve iade etmek istiyorum de genelde kabul ediyorlar ben ordan biçok ürün aldım . benim beklentimi karşılamadı bu ürün sorun yok ama dedim genede geri istediler bence dene şansını

malesef açmadılar telefonu.cok aradım ama hep mesgüldü..ve evden cıkmak zorundaydım.az öncede mail attım bakalım degişim yapcakalr mı cvp verirlerse iyi..

yakaladınyakaladın.com da hesabım die bir yer var ya ordan iletişime tıkla ben mail attım 10 dakika içinde gelmişti. yada iade die bi seçenek var ordan iade nedenini belirtip kargoyu çağır ve ver :))

selam

almıştım bugun geldi diskler agac deseni için almıstım oda var:52::52::52:

almıştım bugun geldi diskler agac deseni için almıstım oda var:52::52::52:

ben disklerle ilk denemelerimi yapıyorum.ama beceremedigim bi bu uzun desenler . yani zebra deseni gibi uzun desenler benim parmagıma kuçuk gelio :) onları nasıl yapıcam.yanii bilmedigim bişi varsa ögreneyim tekrar yollucam yanlış gelen diskleri ona göre o desenlerden isticem :61:

ben disklerle ilk denemelerimi yapıyorum.ama beceremedigim bi bu uzun desenler . yani zebra deseni gibi uzun desenler benim parmagıma kuçuk gelio :) onları nasıl yapıcam.yanii bilmedigim bişi varsa ögreneyim tekrar yollucam yanlış gelen diskleri ona göre o desenlerden isticem :61:

desenleri kucuk onu secme sansın yok zebra fln en iyi konadda var

Merhaba you_know
yaptığın oje desenlerinin hepsini inceledim hepsi çok güzeller.:3: uzun zamandır bu konad çalışmalarını takip ediyorum ve sonunda almaya karar verdim bende. sen bu işleri çok iyi bildiğin için sana danışmak istedim. sitede bazen bahsettiğin bornpretty sitesini inceledim ve Quality Nail Art, Beauty & Lifestyle Products, Retail, Wholesale & OEM - bornprettystore.com bu set hoşuma gitti. bende hiç bişey olmadığı için bu set iyi olur diye düşündüm. bu site güvenilir mi değil mi ve ne kadar zamanda teslim ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.
birde şu yakaladın sitesinde 5'li Pakette Oje Şekillendirme Diski 5.90 TL'ye bunu ve Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye bunu buldum. yoksa böyle bir set yapmamı mı önerirsin ama burdaki desenler hiç hoşuma gitmedi. hep çiçekler var.
bu konudaki tavsiyeni bekliyorum. satın alıp sonra pişman olmak istemiyorum çünkü. teşekkürler vaktin için :) bu ürünleri başka kullananlar da varsa onların fikirleri de iyi olur :D

Merhaba you_know
yaptığın oje desenlerinin hepsini inceledim hepsi çok güzeller.:3: uzun zamandır bu konad çalışmalarını takip ediyorum ve sonunda almaya karar verdim bende. sen bu işleri çok iyi bildiğin için sana danışmak istedim. sitede bazen bahsettiğin bornpretty sitesini inceledim ve Quality Nail Art, Beauty & Lifestyle Products, Retail, Wholesale & OEM - bornprettystore.com bu set hoşuma gitti. bende hiç bişey olmadığı için bu set iyi olur diye düşündüm. bu site güvenilir mi değil mi ve ne kadar zamanda teslim ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.
birde şu yakaladın sitesinde 5'li Pakette Oje Şekillendirme Diski 5.90 TL'ye bunu ve Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye bunu buldum. yoksa böyle bir set yapmamı mı önerirsin ama burdaki desenler hiç hoşuma gitmedi. hep çiçekler var.
bu konudaki tavsiyeni bekliyorum. satın alıp sonra pişman olmak istemiyorum çünkü. teşekkürler vaktin için :) bu ürünleri başka kullananlar da varsa onların fikirleri de iyi olur :D

ben bu seti degilde bi 12 li daha set varya onu aldım daha öncede bu siteden alışveriş yaptım hiç bi sorunda yaşamadım ortalama 15 20 günde elinde oluyo paket.fakat bir ay falan diyo onlar

Back