• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

you know um bana bi gül kurusu oje önerirmisin
bi türlü bulamadım gül kurusu diye alıyorum sürünce ya pembeye ya mora kaçan bi renk çıkıyor

bi türlü bulamadım gül kurusu diye alıyorum sürünce ya pembeye ya mora kaçan bi renk çıkıyor

Goldenrose dan aldım ben ama hala kullanamadım gül kurusu kapatıcılığı nasıldır bilemiyorum yoksa önerirdim:2:
Ama renk gerçekten gül kurusu:26:

Son düzenleme:
teşekkürler canım. benim de bulamadığım bazı renkler var ondan bi bakayım.

yeni renkler yok galiba sana yazdıktan sonra baktım göremedim..

Bugün 2 tane lush lemonny flutter sipariş ettim:32:

aslında 1 tanesi baya yeter gibi ama ist. dışındasın defalarca sip. vermekten iyidir. şifa olsun =)
bu arada vazelin almayı unuttum deneyemedim senin formülü hala :59:

catlayan ojesini göremedim öyle kalabalıkki küçücük dükkan 5-6 tane neon seçtim zor attım kendimi dışarı. bu arada kurutucu spreyi aldın mı? aldıysan golden rose kurutucu cila ile karşılaştırabilir misin? sprey bana iyi gibi geldi ama uzman görüşü istiyorum =))
heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnm
çokkkk güüüzellerrr dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:
evettt :27::27:
flormar ojeleri hangi siteden alacaksın??? ben de almak istiyorum da, bulamadım.
yeni seri yok daha satısta ama yakında cıkar sanırım miracle var ama dierleri yoktu

canım flormar 011
39763_1475125310972_1018870227_31408721_7561749_n.jpg

34649_426078138392_771813392_4642453_4201557_n.jpg

yeni renkler yok galiba sana yazdıktan sonra baktım göremedim..

aslında 1 tanesi baya yeter gibi ama ist. dışındasın defalarca sip. vermekten iyidir. şifa olsun =)
bu arada vazelin almayı unuttum deneyemedim senin formülü hala :59:

İstanbulda değilim canım satış noktalarına baktım ama ne Ankarada ne Antalyada(normal olarak) var..
Ben de her seferinde kargo parasını ödeyeceğime tek seferde 2 tane alırım diye düşündüm:26:
Sonuçta açmadıktan sonra bozulmaz:26:

You_know o renkten bende almıştım çok güzelmiş daha kullanma imkanım olmamıştı:32:
Aynı renk matte serisinde de var biraz ton farkı da var :26:

heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnm

yeni renkler neon degil biliyorum canım ama benim oje stoğum sizinkiler kadar kalabalık değil olmayan renklerden alayım bari dedim girmişken =) seriyi tamamlamak istiyorum neonlar da miracle larda falan.
neyse sen karşılaştırana kadar ben spreyle idare ediyim hem sorunlu seri de tükenir o zamana kadar :1:

İstanbulda değilim canım satış noktalarına baktım ama ne Ankarada ne Antalyada(normal olarak) var..
Ben de her seferinde kargo parasını ödeyeceğime tek seferde 2 tane alırım diye düşündüm:26:
Sonuçta açmadıktan sonra bozulmaz:26:

bozulmaz canım ben nerdeyse 2 sene önce smiten el kremi almıştım lushtan. kıvamı cıvıdı ama hala süper nemlendiriyor =) pek kullanmadığım için bitemedi de. artık kullanıyorum tabi =))

Bende 8 tane el kremi var(aktif olarak kullandığım):1:
Erkek arkadaşım bir bayanın elleri her zaman bakımlı olmalı diyen bir insan olduğu için ve aynı zamanda ben ellerimi çok önemsediğim için nemlendiricisiz dolaşmam:1:

Madem çok önemsiyorsun niye yedin tırnak etlerini demeyin doktor bile psikolojik dedi kaşıntılarıma:27:

10 gündür falan hiç yemedim ama:97: Umarım lush tan sonra iyice yumuşar tırnak etlerimde bir daha yemem:25:

Bende 8 tane el kremi var(aktif olarak kullandığım):1:
Erkek arkadaşım bir bayanın elleri her zaman bakımlı olmalı diyen bir insan olduğu için ve aynı zamanda ben ellerimi çok önemsediğim için nemlendiricisiz dolaşmam:1:

Madem çok önemsiyorsun niye yedin tırnak etlerini demeyin doktor bile psikolojik dedi kaşıntılarıma:27:

10 gündür falan hiç yemedim ama:97: Umarım lush tan sonra iyice yumuşar tırnak etlerimde bir daha yemem:25:

canım ben de çok yağlı geldiği için kullanmıyordum smitteni, normalde sabah makyaj yaparken ellerime de normal krem sürüyorum o gün içinde yetiyo (gibi geliyodu) ta ki burdaki arkadaşların ellerini görene kadar :1:
10 gün büyük başarı, ben 2-3 gündür takma tırnak takmıyorum ve hem tırnakları hem etleri kemirmemek için zor tutuyorum kendimi =) lush başarılı, 2 gündür sürüyorum fark var. sen de fayda göreceksin yeme sakın :20:

Son düzenleme:
Ya 10 gün dayandım yemedim çatlıyorum ama sabrediyorum unutacağım alışkanlıkların unutulması için 21 gün gerekli ama yarın çok önemli bir finalim var ve ben en çok sınavdayken yiyorum :52:
Yara bandı mı yapıştırsam acaba:52:

golden rose ta var bi taneeee sanırsam buydu renk tam belllii olmamış olabilir ama süperrrrrrrr numarası kaç hatırlamıomm:5::5:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    134,1 KB · Görüntüleme: 73
Ya 10 gün dayandım yemedim çatlıyorum ama sabrediyorum unutacağım alışkanlıkların unutulması için 21 gün gerekli ama yarın çok önemli bir finalim var ve ben en çok sınavdayken yiyorum :52:
Yara bandı mı yapıştırsam acaba:52:

yara bandı iyi fikir =) farkında olmadan yiyosun sanırım, en azından sınava giderken acı cila sürmeyi dene, tadı alınca çekersin elini hemen =) yemeyi istedikten sonra acı cila çözüm değil, ama biz istemiyoruz o yüzden bi günlük sürebilirsin bence. sınavında başarılar canım.

yara bandı iyi fikir =) farkında olmadan yiyosun sanırım, en azından sınava giderken acı cila sürmeyi dene, tadı alınca çekersin elini hemen =) yemeyi istedikten sonra acı cila çözüm değil, ama biz istemiyoruz o yüzden bi günlük sürebilirsin bence. sınavında başarılar canım.

Hmm iyi fikir aslında yarın bölüme giderken acı oje alıyim kozmetikçiden benimki bilinçli değil aslında sınav sırasında stresten yaptığım bir şey ama sadece etleri koparıyorum tırnaklarımı yemiyorum kesinlikle aslında buraya fotoğraf koyup gösterecektim ama upload sitesi bulamadım doğru düzgün:26:

Teşekkür ederim canım birazdan çıkıp son tekrar yapmazsam pek başarılar olmayacak o yüzden şimdilik görüşürüz:3:

İnglot un 721 numaralı mat sarı ojesi tırnaklarımda.Ojeyle ilgili rengi dışında söyleyeceğim çok olumlu şey yok kıvamı berbat.Kireç gibi tırnakta sürünüyor.Bir kere sürünce matlaştığı için mutlaka hızlı sürmeniz gerekiyor yoksa çizgili kalıyor.Tırnağım da iki kat var ama kesinlikle bir katı daha istiyor.Ojeyi fırça da ilk gördüğünüz de çok kolay sürülecek sanıyorsunuz ama fırçayı tırnağa sürer sürmez tırnak dibinde oje toplanıyor.Sanırım ilk kez aldığım bir oje hakkında bu kadar olumsuz şeyler yazdım.Ben beğenmedim zaten siyah dışında mat ojelere karşı pek sıcak değilim bunu da denemek için almıştım ama bir daha kendiliğinden mat olan ojelerden almam.Rengi çok güzel .Fotoğraflarda biraz soluk çıkmıştı düzelttim.Açık sarı pastel bir oje.Gelelim çok merak edilen Flormar ojelere.Daha önce gördüm ama alamamıştım standa yeni yerleştirdikleri için zaten bütün renkleri almayıda düşünmüyordum. Chocolate denediğini ve ojelerle çok güzel baskı yapıldığını söyleyince dayanamadım hepsini aldım :D . Ojeler yeşil,sarı,mavi ve mor renklerde.En yakın zaman da deneyim eklerim hepsini.

inglot721matsaroje.jpg

inglot721sarojematoje.jpg

Soldan sağa ojelerin numaraları:

#49 #47 #50 #41 #46 #48

flormaryeniojelerkonadojesisarmoryeiloje.jpg

Bu arada Flormar matlaştırıcı ve çatlayan ojeler çıkarmıs almadım sanırım almamda :52::52:

Back