• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

ay o izleyici ben oluyorum galiba,:1::1: saol canım hemen gidip aldım ve iki kat sürdüm şu an kurumasını bekliyorum, ojelerin kurumasını beklerken yazmak çok komik oluyo ya bi taraftan kendime gülüyorum:1::1:
çok tatlı bi renk ya
:69:

sen ve senin gibi bir kişi daha :52: bu rengi merak ediyorlardı :51: aslında ordada yazdım ya fotodan daha koyu ama cok guzel ben cok sevdim :69:

hangi markayı kullanıyorsun canım ben de deneyeyim ve şu takma tırnaklardan kurtulayım artık :18:

en alta golden rose tırnak sertleştiricisi onun üstüne flormar tırnak uzatıcı üzerinede ojemi sürüyorum genelde ne kadar kapatıcı olursa olsun oje 2 kat sürüyorum canım ve kalyonun oje kurutucu spreyini sıkıyorum tırnaklarım kazık gibi oluyooo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

lemonny flutter tırnak besleyicisi aynı zamanda ben cok memnunum kızlar tırnak etlerine sürüp geriye itin maniküre gerek kalmıyor zaten tırnak etlerini kesmek zararlı birde cok sert tırnak iyi değil kazara bir yere carpsanız cat gidiyor kırılıyor ama tırnak güçlendirici tarzında bişi kullanabilirsiniz birde born pretty storeden diskler geliyor tanıdıgım 3 kişinin geldi suana kadar bende bugun bir set alcam bakalım burdan alısveriş yapmak için kredi kartı ve paypal hesabıyla sorunsuz alısveriş yapabilir

You_know disklerden özel olarak önerdiklerin var mı? Yani üzerindeki desenlerin daha kullanışlı olduğu numaralar falan:44:
O kadar çok ki hepsini almak istiyorum:1:
Senin önerilerini alıyim dedim:1:

lemonny flutter tırnak besleyicisi aynı zamanda ben cok memnunum kızlar tırnak etlerine sürüp geriye itin maniküre gerek kalmıyor zaten tırnak etlerini kesmek zararlı birde cok sert tırnak iyi değil kazara bir yere carpsanız cat gidiyor kırılıyor ama tırnak güçlendirici tarzında bişi kullanabilirsiniz birde born pretty storeden diskler geliyor tanıdıgım 3 kişinin geldi suana kadar bende bugun bir set alcam bakalım burdan alısveriş yapmak için kredi kartı ve paypal hesabıyla sorunsuz alısveriş yapabilir

ya benimde tırnak etlerimle başım dertteee :5::5::5::5: kesiyorum sürekli tekrar tekrar kesmem gerekiyoorrr bide bazen kanıyor ve yara oluyor hem canımı yakıyor hemde kötü bi görüntü oluyorr en iyisi bu kremden bende alıyımmm.
bende eskiden hep üzülürdüm tırnaklarım sert degil ve hemen kırılıyolar diye ama buralarda okumuştum sert tırnagın daha kötü oldugunuuu ve artık maşallahhh kırılmıyolar dedigin gibi tırnak sertleştiricisi ve vitaminli uzatıcı kullanıyorum ojenin altınaaaa ve sürekli oje sürdügüm için kırılmıyolarr maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

You_know disklerden özel olarak önerdiklerin var mı? Yani üzerindeki desenlerin daha kullanışlı olduğu numaralar falan:44:
O kadar çok ki hepsini almak istiyorum:1:
Senin önerilerini alıyim dedim:1:
canım onlar zaten set halinde satılıyor tek tek alma bence
ya benimde tırnak etlerimle başım dertteee :5::5::5::5: kesiyorum sürekli tekrar tekrar kesmem gerekiyoorrr bide bazen kanıyor ve yara oluyor hem canımı yakıyor hemde kötü bi görüntü oluyorr en iyisi bu kremden bende alıyımmm.
bende eskiden hep üzülürdüm tırnaklarım sert degil ve hemen kırılıyolar diye ama buralarda okumuştum sert tırnagın daha kötü oldugunuuu ve artık maşallahhh kırılmıyolar dedigin gibi tırnak sertleştiricisi ve vitaminli uzatıcı kullanıyorum ojenin altınaaaa ve sürekli oje sürdügüm için kırılmıyolarr maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: bence kesme tırnak etlerini bak hem yara oluyor

kızlarrrrrr bunu dün istanbul forumdaki gratis magazasından aldım kocaman bişi ve sadece 8,90 hemen denedim ve gayet güzel bi kurutucuuu

Eklentiler

• $ggggggggggg.JPG
    $ggggggggggg.JPG
    171,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
kızlarrrrrr bunu dün istanbul forumdaki gratis magazasından aldım kocaman bişi ve sadece 8,90 hemen denedim ve gayet güzel bi kurutucuuu

ben golden rose quick dry kullanıyorum ya fırcalı yani oje gibi sprey sanki iz bırakıo ojede yaglı gibi fln sevmedim ondan ama bu nasıl memnun kaldın mı
bu arada flormar değişik ojeler cıkarmıs nane yeşili fln alcem bugun :52:

ben golden rose quick dry kullanıyorum ya fırcalı yani oje gibi sprey sanki iz bırakıo ojede yaglı gibi fln sevmedim ondan ama bu nasıl memnun kaldın mı
bu arada flormar değişik ojeler cıkarmıs nane yeşili fln alcem bugun :52:

canım golden rosunkini kullanmadım ama kalyonun spreylisini kullandım iz bırakmıyodu ama yaglı oluyodu oje yüzeyi dedigin gibi bunu dün aldım denedim hemen hemde metroda milletin bakışları arasındaa:1::1::1::1::1::1: hiç bi şekilde yaglı degil izde bırakmıyooooo ojeye zararda vermioo ben bayıldımmm vede hem çok büyük hemde fiyatı acaip uygun geldi banaaaaaaaa.:65::65:
ayyyyyyyyyy yeni renklermiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bu arada you knowcum iznin olarak oje sevdasına yakalanan vede ojelerini nereye koyacagını bilemyene arkadaşlara dün ikeadan aldıgım oje dolabımı göstermek istiyorummm.
fiyatı 36 tl civarıydı içlerindeki düzenleyicilerin tanesi 2,95 3 çekmeceden oluşuyor ve benim 115 tane olan ojelerimi 2 çekmecesi toparladı en alttaki çekmeceyede asetonumu pamugumu falan koydummm :69::69:

canım golden rosunkini kullanmadım ama kalyonun spreylisini kullandım iz bırakmıyodu ama yaglı oluyodu oje yüzeyi dedigin gibi bunu dün aldım denedim hemen hemde metroda milletin bakışları arasındaa:1::1::1::1::1::1: hiç bi şekilde yaglı degil izde bırakmıyooooo ojeye zararda vermioo ben bayıldımmm vede hem çok büyük hemde fiyatı acaip uygun geldi banaaaaaaaa.:65::65:
ayyyyyyyyyy yeni renklermiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

evet fiyatı cok cok uygun bende şimdi 3 tane golden rose var :52: hr gittigimde alıyorum belkim bulamam diye:27: onlar bitsin denicem
almadın mı yeni renkleri görmedin mi kızzzz
nane yeşili turkuaz gibi sarı mor fln ben hepsini görmemiştim şimdi chocolate aradı beni hep tropik yaz renkleriymiş gitcem alcem bugun gelsene sende :27:

Olur aslında ama havaalanına giitmem orda sizi bulmam yine bir 5 saati bulur:1:
Ojeleri alır dönerim:1: Akşamda ders çalışırım ne güzel dimi:1:

Ya da şey mi yapsak siz bana da oje alın ben erkek arkadaşımı sizin gittiğiniz yere gönderiyim ona verirsiniz:60:

Bu arada flormarın spreyini bende gördüm almadım keşke alsaydım yaaaa yarın hemen gidip alayım:52:
Çok kocaman kafam kadar bir şeydi:52: pahalıdır diye sormadım bile fiyatını:52: Hemen yarın almalıyım:52: Kampüsteki kozmetikçi abla getirmiş:52:

kızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yok :( zamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?

You know izin verirsen bir ara ben de fotoğraf eklesem olur mu:78:

Sen söylediğinden beri tırnak kenarlarımı ısırıp acı çektirerek kaşıntıyı yok etmek yerine oraları normal bir şekilde kaşıyorum ve ellerime sürekli bepanthen krem sürüyorum düzeldi gibi sanki:66:
Hepinizin gözleri önünde ellerimi sergileyebilir miyim:17:
:1:

Lush sipariş edip bütün yazı onunla geçirmeyi planlıyorum..:27: Gerçi benim takıntım var gün içinde 4 5 defa ellerime nemlendirici sürerim umarım yaz boyu yeter bana bir tane lush :52:

kızlar ben flormarın cila olan kurutucusunu aldım dün.. hani siz almayın diye yazıyorum hiç de kurutmuyo =) golden rose sertleştirici bulamadım onu da flormar aldım. pek bi değişiklik yok :( zamanla kullandıkca mı işe yarıycak acaba?

Hmm spreyi çıkmış senin dediğin oje gibi olanlardan sanırım:44:

Canım tırnaklarının sertleşmesi içinde ben bir tarif vermiştim konu açıp onu uygula bence benim tırnaklarımda 2 haftada etki gösterdi:44:
Vazelin zeytinyağı ve limon karışımı:44: Annem gençken yaparmış tırnakları hala çok güçlü:44:
Bir de tırnakların katman katman ayrılıyorsa bepanthen krem çok iyi geliyor:44:

Back