Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs you know lush tan kütikül kremi kullanıyorum diye yazmıştın bi ara
bende deneyeyim dedim ama senin hayranlar bitirmişler sanırsam ne cevahirde ne internette yok (
1-2 ay oldu hala daha bulamadım ne iş yaf
avm lerde var cnm standlardabu miracle lardan bi tek u08 i görebilme şerefine eriştim hatta bugün tırnaklarımda :) ama kırmızı bambaşkaymış.. anadolu yakasında nerde bulabilirim bunları ya
bahsettiğiniz kremin tam adı nedir arkadaşlar?
hafta sonu caddebostana gideceğim ordakine sorarım ben de
avm lerde var cnm standlardabu miracle lardan bi tek u08 i görebilme şerefine eriştim hatta bugün tırnaklarımda :) ama kırmızı bambaşkaymış.. anadolu yakasında nerde bulabilirim bunları ya
bahsettiğiniz kremin tam adı nedir arkadaşlar?
hafta sonu caddebostana gideceğim ordakine sorarım ben de
avm lerde var cnm standlarda
lush lemonny flutter eger orda bulursan banada haber verirmiisn
canım lush öyle kozmetikcilerde bulunmuyor kendi özel lush magazalarında bulunuyor bence bulursan al guzel bir urunsagol cnm kozmetikcilere bakıyorum ben genelde artık avm lere de gidicem demekki :)
tabiki haber veririm merak etme
yok canım yanlıs değil benimde cok sevdigim bir kac ojem dolaptadır hep ve oje seven arkadaslarımında öyleyou now cığım ojelerimi buzdolabında saklıyodum ama bunun yanlış olduğunu öğrendim
sen ne düşünüyosunn
bide geçenlerde ojelerinizi atmayın dedin
watsonsda satılan oje açıcı bi üründen bahsettttin ama ben bulamadım öle bi ürün yok dedilerrrrrr
nerden aldın kuzu ben cevahirde sordum kalmadı gelcek dediler sen kac liraya aldınkızlar ben 19 mayıstan 2-3 gün önce sipariş vermiştim lemony flutter geçen p.tesi geldi :)))))) hemide 2 tane:)))karaborsaya düştüyse ben tanesini 40dan vereyim :))heheee
ne siparişi verceksinUmarım Antalyaya gidince internete girecek bir yer bulabilirim bir sürü şey sipariş edeceğim
Lush lemonny flutter başta olmak üzere
Burdayken vreyim siparişi diye düşünüyorum ama ya gelmezse erken diye cesaret edemiyorum:26:
Ayy çok güzel çoookk. acaip fazla ojen var bnm ojemin 4/1 inin 1i ble değil (
bende isityooruumm.. :))) bu arada paylaşım içni teşekürler canım süpersin...
kızlar ben 19 mayıstan 2-3 gün önce sipariş vermiştim lemony flutter geçen p.tesi geldi :)))))) hemide 2 tane:)))karaborsaya düştüyse ben tanesini 40dan vereyim :))heheee
canım lush öyle kozmetikcilerde bulunmuyor kendi özel lush magazalarında bulunuyor bence bulursan al guzel bir urun
Umarım Antalyaya gidince internete girecek bir yer bulabilirim bir sürü şey sipariş edeceğim
Lush lemonny flutter başta olmak üzere
Burdayken vreyim siparişi diye düşünüyorum ama ya gelmezse erken diye cesaret edemiyorum:26:
yok canım yanlıs değil benimde cok sevdigim bir kac ojem dolaptadır hep ve oje seven arkadaslarımında öyle
ya o watsonsdaki kozmetikcilerdeki kızlar hiç bişi bilmiyor krem ojeyi mat oje diye satan insanlardan ne beklersin ben hep göruyorum canım kalyonun oje çözücüsü var 4 tl sanırım 3 damla fln yetiyor ojeye damlatıp calkalıosun