• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

kıs you know lush tan kütikül kremi kullanıyorum diye yazmıştın bi ara
bende deneyeyim dedim ama senin hayranlar bitirmişler sanırsam ne cevahirde ne internette yok :((
1-2 ay oldu hala daha bulamadım ne iş yaf

kıs you know lush tan kütikül kremi kullanıyorum diye yazmıştın bi ara
bende deneyeyim dedim ama senin hayranlar bitirmişler sanırsam ne cevahirde ne internette yok :((
1-2 ay oldu hala daha bulamadım ne iş yaf

:52::52: bende bulamadım benimkini annem arakladı :27: taksimdeki kapanmıs cevahirde bende sordum gecen gun kalmadı ama gelecek dediler bakalım :1:

bu miracle lardan bi tek u08 i görebilme şerefine eriştim hatta bugün tırnaklarımda :) ama kırmızı bambaşkaymış.. anadolu yakasında nerde bulabilirim bunları ya :59:

bu miracle lardan bi tek u08 i görebilme şerefine eriştim hatta bugün tırnaklarımda :) ama kırmızı bambaşkaymış.. anadolu yakasında nerde bulabilirim bunları ya :59:
avm lerde var cnm standlarda
bahsettiğiniz kremin tam adı nedir arkadaşlar?
hafta sonu caddebostana gideceğim ordakine sorarım ben de

lush lemonny flutter eger orda bulursan banada haber verirmiisn

avm lerde var cnm standlarda
bahsettiğiniz kremin tam adı nedir arkadaşlar?
hafta sonu caddebostana gideceğim ordakine sorarım ben de

lush lemonny flutter eger orda bulursan banada haber verirmiisn

you now cığım ojelerimi buzdolabında saklıyodum ama bunun yanlış olduğunu öğrendim
sen ne düşünüyosunn
bide geçenlerde ojelerinizi atmayın dedin
watsonsda satılan oje açıcı bi üründen bahsettttin ama ben bulamadım öle bi ürün yok dedilerrrrrr :(

kızlar ben 19 mayıstan 2-3 gün önce sipariş vermiştim lemony flutter geçen p.tesi geldi :)))))) hemide 2 tane:)))karaborsaya düştüyse ben tanesini 40dan vereyim :))heheee

Umarım Antalyaya gidince internete girecek bir yer bulabilirim bir sürü şey sipariş edeceğim:37:

Lush lemonny flutter başta olmak üzere:1:
Burdayken vreyim siparişi diye düşünüyorum ama ya gelmezse erken diye cesaret edemiyorum:26:

Ayy çok güzel çoookk. acaip fazla ojen var bnm ojemin 4/1 inin 1i ble değil :((
bende isityooruumm.. :))) bu arada paylaşım içni teşekürler canım süpersin...:52:

sagol cnm kozmetikcilere bakıyorum ben genelde artık avm lere de gidicem demekki :)

tabiki haber veririm merak etme
canım lush öyle kozmetikcilerde bulunmuyor kendi özel lush magazalarında bulunuyor bence bulursan al guzel bir urun
you now cığım ojelerimi buzdolabında saklıyodum ama bunun yanlış olduğunu öğrendim
sen ne düşünüyosunn
bide geçenlerde ojelerinizi atmayın dedin
watsonsda satılan oje açıcı bi üründen bahsettttin ama ben bulamadım öle bi ürün yok dedilerrrrrr :(
yok canım yanlıs değil benimde cok sevdigim bir kac ojem dolaptadır hep ve oje seven arkadaslarımında öyle :31:
ya o watsonsdaki kozmetikcilerdeki kızlar hiç bişi bilmiyor krem ojeyi mat oje diye satan insanlardan ne beklersin ben hep göruyorum canım kalyonun oje çözücüsü var 4 tl sanırım 3 damla fln yetiyor ojeye damlatıp calkalıosun

kızlar ben 19 mayıstan 2-3 gün önce sipariş vermiştim lemony flutter geçen p.tesi geldi :)))))) hemide 2 tane:)))karaborsaya düştüyse ben tanesini 40dan vereyim :))heheee
nerden aldın kuzu :52: ben cevahirde sordum kalmadı gelcek dediler sen kac liraya aldın
Umarım Antalyaya gidince internete girecek bir yer bulabilirim bir sürü şey sipariş edeceğim:37:

Lush lemonny flutter başta olmak üzere:1:
Burdayken vreyim siparişi diye düşünüyorum ama ya gelmezse erken diye cesaret edemiyorum:26:
ne siparişi verceksin :27:
Ayy çok güzel çoookk. acaip fazla ojen var bnm ojemin 4/1 inin 1i ble değil :((
bende isityooruumm.. :))) bu arada paylaşım içni teşekürler canım süpersin...:52:

tesekkür edrim cnm

Dediğim gibi önce lush lemonny flutter..:27:

Sonra uygun birini veya uygun bir yer bulursam konad ve değişik ocelerden:27:

Özgürce pazarlamada beni azarladılar da ordan alamam:27:

Bir site bulmuştum disk satan 5 liralık 7 liralık ve 9 liralık diskler vardı:44:

Son düzenleme:
canım lush öyle kozmetikcilerde bulunmuyor kendi özel lush magazalarında bulunuyor bence bulursan al guzel bir urun

canım lush u değil, flormar miracle ları dediydim kozmetikcilere bakıyodum, avm standlarına gideyim diye. lushu biliyorum tabiki de :1: caddebostan ve taksim mağazalarına bakabilirim hafta sonu. haber vericem size de..

yok canım yanlıs değil benimde cok sevdigim bir kac ojem dolaptadır hep ve oje seven arkadaslarımında öyle :31:
ya o watsonsdaki kozmetikcilerdeki kızlar hiç bişi bilmiyor krem ojeyi mat oje diye satan insanlardan ne beklersin ben hep göruyorum canım kalyonun oje çözücüsü var 4 tl sanırım 3 damla fln yetiyor ojeye damlatıp calkalıosun

4 tl mi :53: ben 2,5 tl ye aldım hafta sonu :) herkes tutturabildiğine satıyo galiba. tmm aradaki fark çok değil ama bi oje daha alırım onun yerine :1:

Back