- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
- Konu Sahibi Sarayhelvasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 21gün bitiyor bugün.. Ancak bişi merak ediyorum ne zaman yapılacak o beyaz uzayan kısımları arkaya? Tırnak yatağım çok minik duruyo böyle...Eki Görüntüle 1088999
ahahhaa süpersin kızzz ama bilmen gereken şey var senin elini gördüğümde kendi elimi gördüm tırnak yapın benimki gibi ne kadar yuzatrsan uzat onlar öyle olcak minik minik .. bendensiinnnn :)Özellikle baş ve orta tırnaklar
Eki Görüntüle 1089046
ORiflameden nbu ürünü öneririm mükemmel töbpü temizleme ve son olarak abdesti geçirebilcek yapıda parlatma özelliğine sahip fiyatı da çok uygun :) all kesinnnn
canım uzat yeme bende 20 yaşındaydım uzadığında bile çok bişey farketmez tırmak yapın parmak yapın öle ama üzülme oje de kullanma szaten bosver kötü durmuyorlar bence bakım yapman yeterli :)
Benim derdime çare olacak mı peki?? Benim sorunum şu ki minicik tırnaklarım nasıl uzarken o uzayan beyaz yerleri tırnak yatağına yapılacak? Sanki çıkacak gibi yeriden yumusacık zaten...
Ya zaten ojeyi pek sevmiyorum:) belki bazen kırmızılara özeniyorum.. Frenç hoş duruyor 23 yasındym bende... Kaç yıl oldu bırakalı?
güzel görünmesi için mükemmel ürün parlatıcı sürmeden gnlerce parlak yapıyo
tırnak yapın bu canım malesef. tırnakların çabuk kırılıyorsa tırnak güçlendirici yağlar var kullan sertleşr bi nebze istediğin gibi olrrr
Aaa? Üstüne mi sürce tırnaüın bunu sürterek? Zarar vermez mi :)
Arkadaşlar 21gün bitiyor bugün.. Ancak bişi merak ediyorum ne zaman yapılacak o beyaz uzayan kısımları arkaya? Tırnak yatağım çok minik duruyo böyle...Eki Görüntüle 1088999
Benimde oyle canım suan yemıyorum ama çok uzun sure bende yedım malesef
Bnde 8ay kadar oriflame yaptımda.. O yüzdn önyargılıym ona karsı :))
tırnak içlerini hiç bir şekilde bi şey ile açmıyorsun dimi?yoksa ete yapışması lazım o kısımların.ben de yiyorum.acayip kötü şuan.çok imrendim sana.ama ben bi kaç defa bıraktığımda o beyaz kısımlar ete yapışıp tırnakla aynı renk aldığı için daha uzun duruyordu.o yüzden sordum tırnak aralarına müdahale ediyormusun diye