- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
benim eşimde 1 seneden fazladır çekiyor ,geçen yıl tırnağının birini çektirdi ,aylarca yerine yeni tırnak gelmedi ,daha sonra tekrar doktora gitti mantar olduğunu söylemiş
cila ,mantar kremi falan kullandı ,tırnak çıkmaya başladı
derken diğer ayağının baş parmağında sorun çıktı geçenlerde ,o tırnak içe kıvrılıp uzamaya başladı ,şimdi de o tırnak için gidicek doktora
çok geçmiş olsun sanada ,ne kadar acı verdiğini eşimden biliyorum
çarşaf değse canım yanıyo demişsin ,yanlışlıkla eşimin ayağına dokunsam deliriyor o da acıdan
uff :1shok: geçmiş olsun canımm baharat gözlümm :teselli: a.s.
ilarzucum çok geçmiş olsun..
özellikle tırnak mantarlarının tedavisi biraz uzun sürüyo, en azından bi 6 ay kadar filan kullanmak lazım ilaçları..
merhaba kızlar öncelikle hoşgeldiniz
konuya bayağıdır giremedim
sizlere çok önemli bir şey söylemek istiyorum
mantarın kısa yollu tedavisini bir arkdaşımdan çok basit bir yöntemle hallediyorum.
olay sadece şu akşam işten gelince sıcak suya (ayaklarınızın dayanabileceği kadar) sirke koyun yarım çay bardağı yeter. ve bekletin soğuyana kadar.
hem ayaklarınız gıcır gıcır tertemiz oluyor -biliyorsunuz elma sirkesi çok yararlı bir sıvıdır. cilt temizliğine de iyi gelir tonik gibi de kullanılır. ayaktaki mantarıma da çok iyi geldi. mesela baş tırnaklarımın yarısından fazlası köke yakın kısmına kadar mantardı. doktor köke kadar uzarsa sorun olur dem,işti. o sıvı karışımı sadece 3 kez hem de farklı günlerde yapmama rağmen (ilk iki gün üst üste yaptım) şu an mantar kısmı tırnaklarımın normalde beyaz olan kısmı kadar küçldü canlar.
benden sölemesi bi deneyin belki sizin de derdinize çare olur
ay ınanmıyoruuuuum nasıl olmuş öyle
benım kardesım de cok cektı tırnak batmasından amelıyat oldu kurtuldu ..
neden uzatmıslar bu kadar ıslemle anlamadım..
ıkı ayak bas parmagında da sorun vardı kestıler kenarları düz seklınde ve batan yerı aldılar
cok fena oldum gorunce cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?