Tırnagımı cektırcegım

Blackay

Karamelsepet
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
61
23
88
27
Meehaba arkdaslar burası yerımı bılmıyorum.. Arkadaslar salı gunu tırnakçgımı cektırecegım aranızda cektıren var mı, cektırdıkten sonrakı zaman nasıl oluyor,, dıkıslımı oluyor oluyorsa dıkıs alınıyor mu

Ben değil de kardeşlerim çektirdi sargı pansumanla devam etti yine sorunları yanlız benim tavsiyem yanlardan plastik destek oluyormuş o daha iyi kesin tedavi için bir araştır istersen.

Ben değil de kardeşlerim çektirdi sargı pansumanla devam etti yine sorunları yanlız benim tavsiyem yanlardan plastik destek oluyormuş o daha iyi kesin tedavi için bir araştır istersen.
Cnm bnımkı cok ılerledıgı ıcın ıltıhaplandı trnagım mantar olmaya basldı, tek care cekıyolarmıs

Bence çektirmek çözüm değil çünkü tekrarlıyor ve iyileşme süreci uzun. Ayak bakım merkezleri var kesinlikle oraya gitmelisiniz önce. Batan tırnağı tedavi ediyorlar orda tırnak yatağını genişletiyorlar. Boşuna çektirme tırnağını. Abim ilk tırnağını çektirdi ams tekrarladı. Ayak bakım merkezine bir kaç seans gitti ve şimdi çok iyi tırnağı.

Cnm bnımkı cok ılerledıgı ıcın ıltıhaplandı trnagım mantar olmaya basldı, tek care cekıyolarmıs
iltihap azalmadan çekmemişleri ilaç kullanmışlar dı .
Mantar yayılmışsa ete kadar çekmekle olmaz sadece ayak spreyleri de vermeleri gerekir.

Bılmıyorum mı cnm bnım doktorda orayı cekıp batan yerı koreltecekmıs tırnak cıkmayackmıs

eger tırnak bataması sebebi ile cektireceksen bundan vazgec.
en iyi yol tırnagın batan kısmının kökten temizlenmesi. tırnagın yarım kalır ama bir daha asla batmaz.
bunu doktr. görüş. tırnak cekmesinden biraz daha acılı oluıyor ama ömürlük yontem.
ve tırnak cıkarken genelde alt nemli kaldıgı için mantar oluşuyor. birde buınunla ugraşırsın. ve 2. ciye tırnak gene cekilebiliyor.

Cnm bnde oyle ıstedım doktordan ama olmaz senınkı dıyor

sen dokt. değiştir. istanbulda isen sana güzel biki cerrah öneririm bu işi hakkıyla yapan.

Kayserıdeyım cnm
buyuk yegenim 16 yaşındayken tırnasgı aynı senin gibi iltihap ve mantar gelişimi gösterdi. tırnak batması vardı. en son tırnagını cekelim dediler .ama cok iyi bir cerraha denk geldiler ve bu çözüm degil demiş ablama. nedir filan. tırnagın batan kısmını kokten aldılar. şimdi tırnagı şekilsiz ama cok rahat etti. her 6 ayda bir doktr.
iyilşetiktensonra agızdna tablet ve solusyon ile ile mantarı da hallettiler. 1 senden beri hiç tırnak batması yok. zaten batacak tırnak yok. bence başka dokt. görün. cunku cekme hiç işe yaramıyor. diyim.

Cnm cok haklısın hep bu dedıklernı goruyorum,, cok korkuyorm ıste cok agrır dıye

Tırnak batığı gibi bir sorun ise çektirmeyin. Benim teyzem çektirdi kaç defa bir işe yaramadı. Ben tel taktırdım tırnağıma estetik merkezinde çalışırken. Tel değildi kesin çözüm veren bana.kadınla beraber iş yapmayı düşündük diye bir kaç birşey öğretti sağolsun. Telden sonra tampon yaptı. Ama batığı kesmek önemli.tabi ilk önce iltihap kurutulcak.Ben babamla kendimi tel taktırdıktan sonra yapılan sistemle tedavi ettim.ve şükür yıllardır yok. Olursada bir tanpon yapıyorum çok basit bir sistem. Eğer iltihap varsa kremlerde işe yaramıyor. türlü krem denedim.Baticon sürün düzenli iltihap kurusun sadece. Birde beslensin diye bir damla kullanmıştım. İsterseniz ismine bakarım. Almanya ithaldi.İsterseniz nasıl düzeldiğini detaylı anlatabilirim. Yapabilirim derseniz. Ama tırnak çektirmek çözüm değil bilginiz olsun. İlk iş iltihabınızı kurutmak için sürekli bakım yapmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten acısı. Hatırlıyorumda kaç sene boşu boşuna acı çekmişim resmen.

Cnm ıltıhap kendılıgınden kurur mu, su anda antıbıyotık ıcıyorum, ne yapmm lazm

Cnm ıltıhap kendılıgınden kurur mu, su anda antıbıyotık ıcıyorum, ne yapmm lazm
Ben hap denedim bir işe yaramıyor. İltihap için tırnağa direk kremde kullandım. Tabi sen antibiyotik tedavisini tamamla yarım bırakma. Kendiliğinden tabiki kurumuyor. Her gün kaç kere bakım yapabilirsen o kadar iyi güzelce tırnağının içine dışına yanına baticon yada diğer adıyla şu kırmızı sular varya ondan sür. En etkili iltihabı o kuruttu bende. 1 haftadan kısa sürdü. İlaçları aylarca kullandım onun gibi etki etmedi. Çorapsız hava alsın nem yaptırmaya çalış elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…