• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnagımı cektırcegım

Ben hap denedim bir işe yaramıyor. İltihap için tırnağa direk kremde kullandım. Tabi sen antibiyotik tedavisini tamamla yarım bırakma. Kendiliğinden tabiki kurumuyor. Her gün kaç kere bakım yapabilirsen o kadar iyi güzelce tırnağının içine dışına yanına baticon yada diğer adıyla şu kırmızı sular varya ondan sür. En etkili iltihabı o kuruttu bende. 1 haftadan kısa sürdü. İlaçları aylarca kullandım onun gibi etki etmedi. Çorapsız hava alsın nem yaptırmaya çalış elinden geldiğince
Cok tesekkur ederım cnm bılgılerın ıcın Allah razı olsun

Cok tesekkur ederım cnm bılgılerın ıcın Allah razı olsun
Rica ederim ne demek.iltihabı çözdüğünde tamponu nasıl yaptığınıda anlatırım. Yanlız kesebilirsen eğer bir kerelik acıya katlanırım dersen batığını yandan kesmeye çalış. Böyle yan keski gibi tırnak makas setinde şeyler var onla kesebilirsin. Özelden yazarsın devamını anlatırım istersen. Ama batığını kesip en azından birazda olsa iltihabı öyle kurut derim. Batık kenarları kesip dibe doğru o tırnağı kesmelisin.tırnağının dibe kadar yanjnj kesmek gibi.

Rica ederim ne demek.iltihabı çözdüğünde tamponu nasıl yaptığınıda anlatırım. Yanlız kesebilirsen eğer bir kerelik acıya katlanırım dersen batığını yandan kesmeye çalış. Böyle yan keski gibi tırnak makas setinde şeyler var onla kesebilirsin. Özelden yazarsın devamını anlatırım istersen. Ama batığını kesip en azından birazda olsa iltihabı öyle kurut derim. Batık kenarları kesip dibe doğru o tırnağı kesmelisin.tırnağının dibe kadar yanjnj kesmek gibi.
Cnm et yırnagımın ustunu kapattıgı ıcın kesemıuorum

Cnm et yırnagımın ustunu kapattıgı ıcın kesemıuorum
Kapatıyor zaten ama azar azar kesmek lazım içeri dönmüştür anlıyorum benimkide öyleydi ama katlanmak lazım yan keski gibi şeyle kesebilirsin acıya katlanırım dersen. Ama ilk iltihabı azalt. Daha az canın yanar. Birde eğer yapamam dersen düzgün bir yerde yaptır tel işlemi falan. Birde iki tane baticonlu pamuk yap. Sağ sol kenarlardan it dibe doğru. Tampon dediğim o günlük değiştir. Ama ilk önce batığı kesebilmen lazım. Yanlız çok acıyor yapabilirmisin bilmem.

Kapatıyor zaten ama azar azar kesmek lazım içeri dönmüştür anlıyorum benimkide öyleydi ama katlanmak lazım yan keski gibi şeyle kesebilirsin acıya katlanırım dersen. Ama ilk iltihabı azalt. Daha az canın yanar. Birde eğer yapamam dersen düzgün bir yerde yaptır tel işlemi falan. Birde iki tane baticonlu pamuk yap. Sağ sol kenarlardan it dibe doğru. Tampon dediğim o günlük değiştir. Ama ilk önce batığı kesebilmen lazım. Yanlız çok acıyor yapabilirmisin bilmem.
Cnm bgun yaptım az bıse tampon ama ıcınde kaldı beceremedım galba napsam

Back
X