- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.157
- 498
- 35
- Konu Sahibi ince bilek
- #21
Nasıl mutlularsa nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun olacaktır da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence bunu sonsuza del saklamaları mümkün mü? Ben inanmıyorum, adamın geçmişi var, geçmişinde insanlar var ve o çocuk bunu bir şekilde öğrenecek, kaçınılmaz son bu. Yani kocaman ama kocaman bir yalanın savunulur bir tarafı olabilir mi dansmure, yalana eyvallah demek etik birşey mi sence? Ki bence bu pembe bir yalan da değil, son derece kara bir yalan. Tv dizilerinde izliyoruz çocuklardan her haltı saklıyorlar ama sonra ortaya çıkıyor falan, bu da farksız.
Bana göre hiç çocuk olayına girmeyeceklerdi ya da catharsisin dediği gibi evlat edineceklerdi ve çocuk evlatlık olduğunu bilecekti..
Çocuktan saklayabileceklerdir çünkü yaşadıkları çevreyi her yeri değiştirmişler isim zaten değişmiş. Yeni kimliğini gizli turuyordur muhtemelen eski çevresinden ailesi dışında.
Evlat edinmek daha mantıklı zaten benim açımdan. Sperm bankası olayı etik değil başlı başına buraya girersek. Ama Kadın kendi çocuğunu doğurmak istemiş.
Bu kişilerin evlat edinmelerinin de çok kolay olduğunu sanmıyorum ben. Yasal prosedür normal bireyleri dahi zorluyor. Babanın özel durumu göz önünde bulundurulunca zorlu bir süreç olacağı belli.Çocuktan saklayabileceklerdir çünkü yaşadıkları çevreyi her yeri değiştirmişler isim zaten değişmiş. Yeni kimliğini gizli turuyordur muhtemelen eski çevresinden ailesi dışında.
Evlat edinmek daha mantıklı zaten benim açımdan. Sperm bankası olayı etik değil başlı başına buraya girersek. Ama Kadın kendi çocuğunu doğurmak istemiş.
Bu kişilerin evlat edinmelerinin de çok kolay olduğunu sanmıyorum ben. Yasal prosedür normal bireyleri dahi zorluyor. Babanın özel durumu göz önünde bulundurulunca zorlu bir süreç olacağı belli.
Belki yaşları da tutmuyordur, yasal şartları sağlamıyorlardır. Evlat edinmek ha deyince olan bir iş değil sonuçta. Bunları göze almak istemedikleri için bile sperm bankasını kullanmış olabilirler.
Çift adına sevindim ben. Dilerim hep mutlu olurlar..
Kimliği saklı tutuluyorsa öğrenemezler diye düşünüyorum.Trans düşmanlığı, eşcinsellik karşıtlığı falan değil konu tantanis, bir çocuğun yalan üzerine kurulu hayatı. Yani bunu bu çift değil, herhangi başka çift yapsa da yalancılık bu. Kimsenin bir çocuğa ömrünce yaşayacağı bir yalanı yaşatmaya hakkı olamaz. Bize ailemiz ufak bir yalan söylese güvenimiz sarsılır, kaldı ki çocuk gerçeği öğrenince nasıl bir psikoloji yaşayacak düşünemiyorum.
Siz gerçekten olsun, çocuk yalan içinde yaşasın, kesin öğrenmez zaten yani eminiz, onlar mutlu olsun yeter diyebiliyor musunuz gerçekten?
Kimliği saklı tutuluyorsa öğrenemezler diye düşünüyorum.
Evlat edinmiş olsaydı da durum değişmeyecekti sonuçta, çocuk yine bir yalanın içinde olacaktı değil mi? Tartışılan konu neden evlat edinmek yerine sperm bankası ile döllenme yapıldığı olduğu için söylüyorum bunu. Iki durum arasında bir fark görmüyorum.
Bu kişinin evlat edinerek ya da başka yolla asla çocuk sahibi olmaması gerektiği savunuluyor olsaydı bir nebze hak verebilirim. Çünkü orada konu gerçekten çocuğa yalan bir hayat kurmamak olurdu.
Kizin,hic bebeklik cocukluk fotograflarini sormayacak mi? Hic aile iliskisi olmayacak mi? Akrabalardaki fotoğraflarını da mi yok etti? Lise diplomasi ismi falani filani?
Hic etik bulmuyorum zaten boyle bir seyi!!