kızlar ibrahim saraçoğlu gecenlerde zahide yetişin programında bu kürü anlattı.
Malzemeler:
10 gr ıhlamur
5 gr altın otu
10 adet kuşburnu
1 litre klorsuz su
Hazırlanışı:
1 litre kaynamakta olan suyun içerisine 10 gr ıhlamur bitkisi, 10 adet kuşburnu ilave edilir ve 5 dakika kaynatılır.
5 dakikanın ardından içerisine 5 gr altın otu ilave edilir ve 1-2 dakika daha kaynatılıp ocaktan alınır.
Ilıdıktan sonra süzülür ve gün içerisinde 3 yada 4 kez içilir.
Zayıflama çayının içerisine herhangi bir şekilde limon yada bal ilavesi kesinlikle yapmayınız.
ben 3 gündür yapıorum 500gr gtti daha.
1 ayda 4-8 kilo arası bünyeye göre zayıflanacagını söyledi.uygulayan var mı?
nasıl yapıyorsun canı gün içinde içilcek dedi ısıtıpmı içiliyor soğuyuncaBende pazartesi basladim iyi gidiyor fark gordum
sağol canım zaten diyet yapıyorum diyetisyene gittim yürüyüşte yapıyorum birde bunu yapayım dedim4sabah 1750 gr suyu kaynatiyorum icine bir tutam ihlamur altinotunu 10 adet kusburnu cizip icine atip 5 dk daha kaynatiyorum iliyinca suzup 1 bardak iciyorum 5 saat arayla bir bardak daha toplam 3 bardak cikiyir 1 saat arasinda cikek yedim 2. Haftam baya yaglar gitti bisiklet 1 saat suruyorum yurudum iyi geldi tilya kuru int aciklamali yaziyo ana ben sabah ac karnina greyfur 1 limon sikip iciyorum 1 cay k tarcinla oda farkettirdi ve ben 1 aydir dietteyim greyfurt 1 aydir iciyorum sebze c vs 7 kilo verdim darisi basiniza tamamen yag gidiyor spor yapin ac tok farketmez icecek zaten bu kur diet kuru degil sdc yardimci bir cay
benimde 5-6 kilo vermem lazım tekrar başlayım.ya üşeniyorum yapmaya4sabah 1750 gr suyu kaynatiyorum icine bir tutam ihlamur altinotunu 10 adet kusburnu cizip icine atip 5 dk daha kaynatiyorum iliyinca suzup 1 bardak iciyorum 5 saat arayla bir bardak daha toplam 3 bardak cikiyir 1 saat arasinda cikek yedim 2. Haftam baya yaglar gitti bisiklet 1 saat suruyorum yurudum iyi geldi tilya kuru int aciklamali yaziyo ana ben sabah ac karnina greyfur 1 limon sikip iciyorum 1 cay k tarcinla oda farkettirdi ve ben 1 aydir dietteyim greyfurt 1 aydir iciyorum sebze c vs 7 kilo verdim darisi basiniza tamamen yag gidiyor spor yapin ac tok farketmez icecek zaten bu kur diet kuru degil sdc yardimci bir cay