- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
ayy ayy en zor tarafı o.başlyrm yapıyorum devamını sağlayamıyorum.üşeniyoruminşallah kararlı ol yeter=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ayy en zor tarafı o.başlyrm yapıyorum devamını sağlayamıyorum.üşeniyoruminşallah kararlı ol yeter=)
cqnım maalesef devam edmıtyorum ama devam ettığım sürecte kilo vermiştim sonrası yıne aynı alıyorsunuzun bi süre olmuş ama yazmak istedim tilya kürünü kullanmaya devam ediyormusunuz sonuçlarınız nasıl? adet dönemindeykende içtniz mi?umarım görürsünüz
uzun bi süre olmuş ama yazmak istedim tilya kürünü kullanmaya devam ediyormusunuz sonuçlarınız nasıl? adet dönemindeykende içtniz mi?umarım görürsünüz
uzun bi süre olmuş ama yazmak istedim tilya kürünü kullanmaya devam ediyormusunuz sonuçlarınız nasıl? adet dönemindeykende içtniz mi?umarım görürsünüz
Kapalicarsida aktarlarda bulabilirSelam arkadaslar. Bende baslamayi düsünüyorum. Türkiyede yasamiyorum
arkadasim istanbula gelecek. Ondan rica edecegim. Nerden bulabilir malzemeleri? Altin otu mesela zor bulunuyormus. Siz nerfen aldiniz? Kizi bos yere yormayim...
altınotunu ahtarlardan alabilirsinizSelam arkadaslar. Bende baslamayi düsünüyorum. Türkiyede yasamiyorum
arkadasim istanbula gelecek. Ondan rica edecegim. Nerden bulabilir malzemeleri? Altin otu mesela zor bulunuyormus. Siz nerfen aldiniz? Kizi bos yere yormayim...
ben geçen hafta 1 er paket olmak üzere 27 TL ödedimBir ay icin kac gram almasini söyleyim arkadasima? 300 gram altin otu 300 gram kusburnu ve 300 gram tilyami? Asagi yukari ne kadar ödemem gerek bunlara? Ve fatih camisine yakin iyi bir aktar varmi bildiginiz?
Canım aslında çok önce yazmışın ama belki bana da yardımcı olursun. Bende bu kürü uygulamak istiyorum ekmeği şekeri kestim 2 haftadır zaten çok ekmek yiyen biri değildim yinede 5-6 kilo vermem gerekiyo dün ebru şallı ile skinny jeansA başladım 1 2 hafta hergün sonra haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum ama destek olacak bu küre ihtiyacım var nasıl uyguladın?? kaç kilo ile başladın ve ne kadar sürede kaç kiloya düştün canım2 haftada 2 kilo verdim ve abur cubur tatlı pasta börek kısmadım hıiç