Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Meslegın varmıydı, ne tur bir ıs arıyorsun. Keske hemen bir is bulsan o kadar iyi gelecek ki hem bu kadar incik cincık konusacak vaktinde olmayacak

Çok komik gelecek size ama yarın sabah 6da uyanacağım ve sigarayı bırakacağım. Yapmam gereken ilk şey bu. Uykudayım uzun zamandır, uyanmam gerek hem gerçek manada hem mecazi anlamda uyanmam gerek.
Ne yapmalısın biliyor musun ? Bir blog açmalısın. Oraya da deneme yazıları yazmalısın. Ciddi bir kitlen olacağını düşünüyorum. Bak her şey bir şeyle başlar idrakçığım.
Evet evet kastettiğim big bang !
Senin de artık bir ittirmeyle , patlayıp parlamaya ihtiyacın var.
Artık seni tetikleyen bir şey lazım.
Ev arkadaşlığını yürütemediniz mi ? O zaman başka bir çare ara. Mesela ona bir süre ayrı kalmak istediğini ve evden ayrılmasını istediğini söyle.
Senin kocan bunu yapar. Bir bak bakalım ondan sonra nasıl hissedeceksiniz .

Esinin sonunda seni sasirttigina sevindim.
Bu neyi degistirir bilmiyorum ama anlattigin pasifligi beni bile sıkıyordu.
En azından adamda ışık varmış.

Ben en baştan beri evliligini bitirmeye.uygun şartların bir an önce olsun diye dua eden taraftaydım.
Hala öyleyim.
Ama bitince sen ne olacaksın onu merak ediyorum..
Mutlu olacak misin? Bunca zamandır eşinin yanlışlarının yada yetersizliklerinin arkasına mi saklandın? Yoksa gerçekten bu adam ruhunu mu emdi?

Size bolca çözüm sunulmuş bence onları dikkate alabilirsiniz :)

Eşiniz kendini bence çok güzel ifade etmiş ve haklı .sizde zorlamada olsa bir çabaya baslasaniz aslında .size de iyi gelecektir hem

Çok komik gelecek size ama yarın sabah 6da uyanacağım ve sigarayı bırakacağım. Yapmam gereken ilk şey bu. Uykudayım uzun zamandır, uyanmam gerek hem gerçek manada hem mecazi anlamda uyanmam gerek.
Günaydın dediğini yapabildin mi :) umarım ilk adımı atabilmişsindir. Sigarayı bırakmak güzel ve büyük bir adım.

Sana yapılması gereken de buydu.
Önceki mesajımda daha normal karşılamıştım durumunu çünkü bende zaman zaman böyle oluyorum diye hayatı fazla sorgulamaktan falan demiştim ama diğer konularına baktım biraz okudum falan.
Evet çok zor süreçler yaşamışsın ama benimde annemden yaram var, bende zor günler geçirdim ama asla kendimi bu kadar dibe çekmedim.
Her konunda kendimi yalnız hissediyorum,öldüm,bittim,hayatım bitti vs yazarak kendini sen hazırlamışsın bu hissizliğe.
Ve evet kibirlisin.
Hatalarını kabul edıyorsun ama düzeltmek için hiç çaban yok çünkü kaale almıyorsun önerileri...
Eşinin yaptıkları yanlıştır belki ama sende doğru değilsin.
Hiç bu kadar uzun yazmazdım ama sana kızıyorum ,sana da yazık etrafındaki insanlara da yazık gerçekten.

Çok mutsuzsun büyük ihtimalle. Ama neden hala devam ediyor o zaman bu evlilik. Ki senin için eziyetse neden seks yapıyorsun. Yapma... sanmıyorum ki seksi kocaya görev gören tuhaflardan olasın. Insan bu dünyaya ikinci defa gelmiyor. Bir gün bile ziyan etmeye gelmez.

Idrakcim esiniz sizden daha mi fazla kazaniyor? Siz sanirim anaokulu ogretmenisiniz degil mi? Su an rolleri degistirseniz, siz ise donseniz esiniz de bir sureligine evde dursa geliriniz dusecek mi? Oglak burcu oldugunuzu okudum oglaklar calisma hayatini sever. Esinizin soyledikleri feminist damarimi kabartti biraz. Yani daha da kiskirtmak istemem tabi ama ben gunde 14 saat calisiyorum ve kahvalti dahil butun ogunlerimi kendim hazirliyorum. Bunun icin kocaya ihtiyacim yok kocam olsa ve evde cocuga baksa uyuyan adami uyandirmam.

Simdi nairobi'deyim ve burada kenyali bir arkadasim var. Amerikada hukuk okurken 5 sene boyunca bir Turk kiziyla cikmis. New York'ta bir suru Turk arkadasi olmus kenyali avukat yakisikli zengin de bir bey. Bana dedi ki Turk kadinlari baya guclu ve acik fikirli. Ancak erkekleri biraz kendilerine bakmaktan aciz ve ana kuzusu buluyorum. Ingilizce agzin bal yesin diyemedigim icin "yes maybe" dedim.

Yani gercekten daha fazla kiskirtmak istemem ama yani bence haksiz biraz. Insan kendine kahvalti hazirlayabilir
Hicbir is, benim Afrikada gunde 14 saat tecavuze ugrayan multecilerle gorusme yapmam ve gunesin altinda multecilere tup gaz dagitmam dahil, hiperaktif bir bebeyle uyanik gecirdiginiz saatler ve Kaka temizlemek kadar zor olamaz bence sanmiyorum.

O yuzden Ben sizin ise donmenizin size iyi gelecegine inaniyorum. Ama esinizin cocuga bakmasi sartiyla. Bunu teklif etme ortaminiz varsa super olur bence. Bu mesaji esinize okutursaniz cok sevinirim. :)))

:)
Estağfurullah..
Hepimiz bir yerden tırmalıyoruz inan.
Kendinde daha çok güç bulacağın günler diliyorum..

İdrak’cım tüm duygu durumun, bezginliklerin, seksten soğuman, dokununca irite olman, bıkkınlığın normal noooormal normal. Ben kocam azıcık hastalansa veyahut kediye ilaç içirmekte zorlansam ellerimi başıma alıp tarlası yanmış köylü gibi dertleniyorum ki senin büyütmeye çalıştığın özel durumda bir çocuğun var. Kolay mı? Geçmiş konularına baktım hep yetişememe, becerememe korkusu, ruhen ve bedenen tükenme üstüne.

Sen kendin sağlıklı değilken, bu denli tükenmişken üzgünüm ne sağlıklı bir eş olabilirsin ne de çocuğuna sağlıklı bir annelik yapabilirsin. (Analığına lafım yok yanlış anlama) Bence çok önce terapiye başlamalıydın, bilmiyorum belki atlamışımdır destek alıyorsundur eğer öyleyse kusura bakma.

Eşinle olan duruma gelince boşan diyecek kadar bir vehamet göremediğim gibi eşini de buradan bakınca elinden geleni yapmaya çalışıyor gibi görüyorum.

Bir süre önce konu açmıştın hani buradaki kızlar gaz vermişti eşine farklı davrandın hatta güzel bir gece de yaşadınız. Mesela o durum değişebiliyor olmanızın, aslında evliliğin tamamen bitmediğinin bir göstergesiydi bence.

Ailelerle durumunuz ne bilmiyorum ama sana biri omuz verse, yardım etse biraz nefes alsan iyi olmaz mı?

Konu dışı ama zor çocuğu olanlar gerçekten hayata küsuyor herkes put gibi çocuk büyütürken 3-4 senedir çok yıpranmış olabilirsiniz onun için belki kapattiniz kendinizi bu derece. Benim kızım da çok zor bı çocuk artık hayattan kendimden nefret eder oldum biraz rahat olmakta fayda var gibi

Eşinize verdiğiniz cevaplar harika :)

Adamı haklı buldum rıza baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…