tiksinme..

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.271
merhabalar 3 senelik evliyim bir evladim var. evlenmeden once esim libidosu yuksek bi adam gibiydi.evlendikten sonra o istekli adam gitti.ben temas bagimlisi, o benim tam zittim.gun icinde dokunarak konusan, open ilk adim atan bendim. aksam yataga yattigimizda ona dokundugumda yarin is var sabah erken kalkicaz diye cogu zaman istemezdi. zaten kendisinin cok onemli bir problemi vardi:sertlesememe.daha dogrusu sertlik var ama devam ettirememe gibi bir problemi vardi. daha sonra ben hamile kaldim.hamile kaldiktan sonra dusuk riskim oldugu icin doktor iliski olmasin dedi. 26. haftada ben hastaneye yattim. (3 ay yattim) (esimin ailesi yuzunden erken su gelisim olmustu) sonra cok sukur zamaninda dogum yaptim. ama cocugum dunyaya geldikten sonra esimden cinsel anlamda asiri uzaklastigimi fark ettim.sonucta az degil 3 ay ayri catilarda yattik diye dusunsemde esimden giderek tiksindim. bebegim 11 aylik. 11 ay icinde sadece 1 kere iliski oldu. cunku ben tahammul edemiyorum. birakin iliskiyi, opmesine bile tahammul edemiyorum. opmesin dokunmasin istiyorum. hamilelikten once esime karsi ben nasilsam esim de bana karsi hep istekli. ama ben dokunmak asla istemiyorum. aksamlari ayni yataga yatmak dahi istemiyorum. asiri sogudum. belki de hamileyken bana yasattigi o zulumlerden dolayi affedemeyip tiksinmis olabilirim. nasil olacak, boylr nasil devam edecek bilmiyorum.

Bana acımayana ben hiç acımam.
Ben olsam tekmeyi basardım.

Kadının cinselliği bence beyinde başlıyor. Eğer huzursuzsan adam Lucifer morningstar olsun yine tadını alamiyorsun.
Sizde de eskiden sevdiğiniz bir kocanız varmış, değer gördüğünüze inaniyormuşsunuz, bir aile kurmuş ve mutlu olmak istiyormussunuz. Haliyle kocanız sizin başınızın tacı, bir ömür hayat arkadaşınız olduğu için onunla her temastan zevk alıyormuşsunuz. Ama bana eziyetleri diyorsunuz. Sizi el üstünde tutması gereken zamanda üzmüş. En ihtiyacınız olduğu anda desteğini görememissiniz ve bu saatten sonra o artık bir ömür yaninizda dağ gibi duracağına inandığıniz adam olmaktan çıkmış.
Bence mesele tamamen bununla alakalı.
Ben de libidosu yüksek bir kadınım, ama hayatımdaki insan bana kendimi değersiz hissetttirirse Sahra çölü gibi kururum.
Şarkı var ya 'yarin hatrimi sorsan ne olur, bugün hevesimi kırdın bir kere' diye . Adam sizin hevesinizi kırmış. Düzelecegine inancınız ve isteğiniz varsa terapi almayı deneyin

Altında psikolojik sorunlar yatıyor bence eğer seksüellik dışında da hiçbir bağ hissetmiyorsanız ilişkiniz ve aşkınız bitmiş demektir. Demek ki soğuttu sizi kademe kademe.

Ben her gün sana hayran oluyorum kadın

Size ne yaptı hamileyken??

o kadar guzel ifade etmissiniz ki gozlerim doldu okurken, hatta bogazim dugum dugum..evet dediginiz gibi ilk 2 sene cok seviyordum. mutluyduk da yani o ne kadar libidosu yuksek bi adam olmasa da seviyordum. bana karsi merhametli ve kollayici idi (oyle saniyordum) hamileyken kalbimi kira kira mahvetti bitirdi beni. ben hastaneye yattigim ilk gun ayrilmayi kafama koymustum. ama hala seviyordum canimin nasil yandigini hatirliyorum da hala honkurerek aglayasim gelir. ama hastanede yatarken bile ailesi icin benimle tartisti bu adam. yanimda olmadi arkamda olmadi. hicbir zaman da af dilemedi. terapi demissiniz ama enerjimi esime bir seyler hissedeyim diye kullanmak dahi istemiyorum. icimden gelmiyor. caba sarf edesim gelmiyor. cok cikmazdayim

Size ne yaptı hamileyken??
benim hamileligimin 15 16. haftalarinda basladi zulum. 2 ablasi kendi aralarinda anlasmis gibi surekli esimi bana karsi doldurdular. ben de gorumcemi silip engelleyince dayanamayip evime geldi bagirdi cagirdi gitti.o an esim gorumcemin yaninda oldu. tartisma sebebi de benim is yogunlugumdan dolayi onlarla gorusememem ve esimin bayramda benimle memlekete gitmesi. bunlara kudurmus. suyum gelmeden bi gun once de bana iftira atti; ben esimin ve gorumcemin telefonuna dinlemek icin casus yazilim yuklemisim guya. esimi inandirmis esim bunu soyleyip benimle tartisti. ertesi gun bi uyandim her yerim su olmus.(camasir, pijama) doktora gittik ki ne olsun bebegin suyu gelmis. daha yeni 6.aya girmistim. sonra beni dogumhaneye aldilar. bebek ha geldi ha gelecek derken tam 3 ay yattim. o dogumhanede sanci ceken bagirip cagiran kadinlarin arasinda penceresiz odalarda yatarken esim beni arayip hala ablalari icin tartisti. hamileligin sonlarina dogru aramiz iyi oldu. ama ben unutamiyorum her gun aklimda , her gun. dogumdan sonra evime geldigimde de berbat bir lohusalik gecirdim her gun agladim. bebegim de 6 ay boyunca ultra kolikti.

Doğum sonrası cinsel soğuklukla ilgili bazı bilimsel gerçekler var. Sizin durumunuz bununla ilgili olabilir. Doğumdan sonra (cinsellik dışında) konuşabiliyor musunuz, yardım ediyor mu yardım istiyor musunuz? Bebekle ilgilenir mi? Sizin halinizi hayrınızı sorup vakit ayırır mı? Bunlarla ilgili konuşun biraz yeniden birbirinizi tanıyın sanki flört eder gibi. Zamanla soğukluk aşılacaktır. Eşler arası iletişim kopunca kadının cinsellik algısı değişiyor bu çok normal.

cinsellik disinda da eskisi gibi diyalog kuramiyoruz.onceden saatlerce sıkılmadan sohbet eden bir cifttik. simfi en ufak bir gerginlikte tartisma cikiyor. ya o baslatiyor ya da ben baslatiyorum. mesela cocugu doktora goturdugumuzde ozellikle adam baska birine donusuyor; ben doktor icin olumsuz yorum yaparsam vay halime. ben hicbir sekilde doktor begenemiyormusum herkese kulp buluyormusum vs, salak salak huylari ortaya cikti cocuktan somra.ne yaparsam suc sanki, manipule etmeye calisiyor beni. tartismalardan sonra iletisim kurmaya calisan yine benim ama onun icin varsa yoksa arkadaslari ve kök ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…